Stirile din ziua: 28 august 2014

„Grasute” intre 18 si 62 de ani au demonstrat, la Timisoara, ca frumusetea nu are marime

„Grasute” intre 18 si 62 de ani au demonstrat, la Timisoara, ca frumusetea nu are marime

Frumusețea nu înseamnă neapărat măsuri 90-60-90. Pentru a demonstra acest lucru, câteva timișorence și-au luat inima în dinți, joi, și au venit la preselecția pentru modele plus size desfășurată la mall. Cele care vor trece de casting vor avea ocazia de a lucra în domeniu, la fel ca Diana Secară, tânăra care a pornit întregul proiect.

Guvernul a virat 1,5 milioane de lei pentru Biblioteca Politehnicii

Cele cinci milioane de lei pentru Spitalul de Copii nu sunt de găsit în conturile primăriei, însă guvernul s-a ținut de promisiune măcar în ceea ce privește Biblioteca Universității Politehnica. Prima tranșă de bani a intrat în conturi încă de săptămâna trecută. Biblioteca UPT a costat 20 de milioane de euro și nu poate fi deschisă deoarece nu are încă dotări și mobilier.

Consilierii judeteni au aflat ca ambrozia nu dispare cu… pliante si fluturasi

Țânțarii fără număr și mult prea iritanta ambrozie continuă să afecteze nu doar Timișoara, ci întreg județul. Consilierii județeni au adus în discuție această problemă și speră să o rezolve cât mai repede posibil. În cazul insectelor, Titu Bojin pare să fi găsit soluția. La ambrozie s-ar impune ieșirea la cosit, dar cine să facă asta?

Constatare a la Ostaficiuc: Pentru guvern, Timisul nu inseamna nimic

Primarul Nicolae Robu este hotărât să își continue apelurile către guvern, în speranța că va obține bani pentru proiectele de interes major ale orașului. Până acum, n-a avut succes, dar joi a făcut un nou astfel de apel. Colegul lui de alianță, Constantin Ostaficiuc (PDL), spune că Timișul nici măcar nu există pentru guvern.

Robu și Ostaficiuc nu vor sa auda de ordonanta traseismului politic, dar nu s-ar da in laturi de la acceptat „traseisti”

Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc au vorbit joi despre motivele pentru care ordonanța care permite primarilor să migreze dintr-un partid în altul, fără să își piardă funcția, este un act împotriva democrației. Cei doi copreședinți ai ACL Timiș nu au fost însă la fel de fermi și când au fost întrebați dacă ar accepta să primească primari din alte partide. Pe de altă parte, ACL a anunțat oficial că nu va accepta traseiști.

Ehegartner: PNL este de vina pentru ordonanta traseistilor

Senatorul Petru Ehegartner susține că politicienii privesc greșit problema ordonanței propusă de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Acesta este de părere că discuția a fost concentrată prea mult pe consecințele ordonanței, când, de fapt, ar trebui să se vorbească despre cauzele care au dus la propunerea acesteia. Cine e de vină? PNL, partidul în care activa până acum câteva luni.

Masini „colorate” in cafea, la Timisoara / FOTO

Interesanta expoziție The Morning Coffee – „Cars fueled with coffee” semnată Aquarelief ajunge, în acest sfârșit de săptămână, la Timișoara. Și unde altundeva decât într-o… cafenea! Adrian Mitu, artistul din spatele proiectului, vă propune o altă abordare a licorii fără de care multă lume nu concepe nici măcar o dimineață.

Bojin nu crede că se vor face spitale regionale in tara

De îndată ce Ministerul Sănătății a anunțat cele trei orașe unde se vor construi spitale regionale pe fonduri europene, Titu Bojin, președintele CJ Timiș, încearcă să dreagă busuiocul. Cu Timișoara lăsată, din nou, pe dinafară, Bojin nu crede că se vor construi spitale regionale niciunde în țară și consideră că o variantă probabilă ar fi cea prin care se vor construi zece spitale județene.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziașului, Calea Chevereșului, Splaiul Milescu, Olarilor, Piața Palade, str. Grigore Antipa, Simu, N. D. Cocea, Humulești, Calea Urseni (p), Podlipny, Dinicu, N. Stoica de Hațeg, Neajlov, Luță Ioviță, Legumiculturii, M. Milo, Racoviță, Euripide, Anina, Corbului, orele 9 – 16; Giroc – str. Ficusului,

Top