Stirile din ziua: 25 august 2014

Cat mai e o amenda la nuntile de romi? 1.500 de lei, spune primarul Robu

Cat mai e o amenda la nuntile de romi? 1.500 de lei, spune primarul Robu

O nouă săptămână, o nouă nuntă de romi, o nouă amendă. Și, evident, o nouă postare pe Facebook a primarului Nicolae Robu, care anunță cu această ocazie și demolarea, în viitorul apropiat, a unor turnulețe…

Banii de la guvern pentru spitalul de copii sunt doar in Monitorul Oficial, nu si in conturile primariei

Primăria a făcut plăți de peste un milion de lei pentru lucrările de la noul corp de clădire al spitalului de copii. Banii de la guvern n-au ajuns încă în conturile municipalității, deși anunțul a fost făcut de premierul Victor Ponta acum mai bine de trei săptămâni. Primarul Nicolae Robu promite că va face public momentul în care „intră” suma respectivă.

Traseismul promovat de Dragnea, metoda de scoatere a „cartitelor” PSD din partide!

Liberalii se împart din nou în două tabere. De data aceasta mărul discordiei este inițiativa lui Liviu Dragnea, prin care primarii și consilierii locali și județeni ar putea să schimbe partidul fără a-și pierde funcțiile. Nici Nicolae Robu, nici Constantin Ostaficiuc nu sunt de acord cu posibilul act normativ. Acestora li se alătură și consilierul local PP-DD Petrică Folică, care susține că este o inițiativă „comunistă”. Președintele PLR Timiș, Petru Ehegartner, susține însă că ordonanța nu are legătură cu primarii, ci cu majoritățile formate după ruperea USL.

Pe Romulus se lucreaza in draci la turnulete, Robu vrea bunavointa din partea… romilor

Turnulețele de pe strada Romulus nr. 11 sunt bine-mersi, după tot tam-tam-ul de la începutul lunii august. Deși proprietarul a promis că oprește lucrările până când se rezolvă problema autorizației, iar Nicolae Robu a spus că pune pază, ca să fie sigur că șantierul nu înaintează, turnulețe sunt aproape gata. Primarul vrea totuși… bună voință din partea proprietarilor!

Primaria ar putea avea grija de niste… morminte ale clanului Carpaci!

Primăra Timișoara ar putea ajunge să îngrijească o capelă în care sunt înhumați niște… romi a căror identitate nu este certă! Faimoasa capelă Schlichting – Kimmel revine în actualitate, după ce, la cinci luni de la declanșarea unei anchete, încă nu se știe cine este îngropat acolo.

Guvernul Ponta a decis: fiindca nu e „zona defavorizata”, Timisoara nu va avea spital regional

Primarul Nicolae Robu le cere timișorenilor să-și exprime punctul de vedere legat de premierul Victor Ponta. Asta, în contextul în care e sigur că, nefiind „zonă defavorizată” precum Clujul, Iașul sau Craiova, Timișoara nu va beneficia de sprijin guvernamental pentru ridicarea unui spital regional.

Toamna muzicala in Europa: concerte Lady Gaga, Scorpions, Kylie Minogue

Când simţi nevoia unei escapade scurte care să îţi umple sufletul de frumuseţe, când nu te poţi sătura de plăcerea călătoriei şi a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile în care în doar câteva zile îţi încarci bateriile pentru câteva luni. În această toamnă însă, călătoria se face pe acorduri muzicale, pentru că în cele mai frumoase oraşe europene au loc concerte ale unor artişti sau trupe pe care merită să îi vezi măcar o dată în viaţă.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu energie electrică, efectuate de Enel, va întrerupe luni, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde, timp de mai multe ore, la Centrala Termică Dragalina. De asemenea, presiunea apei reci hidrofor va fi scăzută. Vor fi afectați o parte a consumatorilor care locuiesc

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. General Dragalina (p), T. Vladimirescu (p), Titulescu (p), Olanescu (p), Nufarului(p), orele 9 – 16; Bucovăț (p), Cenei, orele 9 – 16; Lugoj Micro 4, Bl. 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 19, 22, 23,

Top