Stirile din ziua: 10 august 2014

Nunta cu Guta si Bentley, la doi pasi de primarie / FOTO + VIDEO

Nunta cu Guta si Bentley, la doi pasi de primarie / FOTO + VIDEO

Puținii timișoreni care nu sunt de etnie romă și locuiesc încă pe strada Mihai Eminescu au avut duminică o zi foarte grea. În curtea imobilului cu numărul 12 au cântat, cât au fost ziua de lungă și boxele de puternice, Nicolae Guță și alți „rapsozi”, în timpul unei nunți care a dat peste cap tot centrul.

Doar cateva zeci de timisoreni cred ca… „Antena 3 e aici” / FOTO

Numai câteva zeci de timișoreni, în general de vârsta a treia, plus Maria Grapini și o parte din membrii Partidului Conservator, au ieșit, duminică după-amiază, să se plimbe prin Parcul Rozelor. O parte dintre „plimbăreți” purtau afișe cu „Antena 3 e aici” sau abțidilduri cu sigla televiziunii lui Dan Voiculescu.

Reputat medic timisorean, banuit de Stoia ca ar fi vrut sa pacaleasca primaria

Viceprimarul Traian Stoia spune că proprietarii unui imobil de pe Bd. 16 Decembrie 1989 ar fi încercat să profite de pe urma PMT. Asta, după ce au făcut trei cereri de exercitare a dreptului de preemțiune al municipalității, ultima dintre ele la un preț aproape la jumătate față cel inițial. Casa aparține unui cunoscut medic timișorean, care a explicat foarte clar că nu face decât să respecte legea.

Cand cozile de topor poarta pancarte

Trei așa-zise VIP-uri media vor protesta plimbând pancarte anti-Băsescu în jurul Palatului Cotroceni, ca urmare a faptului că președintele României „a comandat” și obținut prin aparatul de justiție o condamnare de zece ani pentru Dan Voiculescu. Altfel, un „om nevinovat”, un „aristocrat” al societății românești, o „victimă” a mafiei ce-a prins de zeci de ani rădăcini în România. Culmea, acest tip de retorică nu îl întâlnim decât la Antena 3 și prin alte anexe media naționale.

Top