Stirile din ziua: 14 august 2014

Fierbere in PSD Timis: patru-cinci deconcentrate oprite pentru oamenii lui Tariceanu

Fierbere in PSD Timis: patru-cinci deconcentrate oprite pentru oamenii lui Tariceanu

Nu toți pesedeii din țară sunt atât de extaziați precum Victor Ponta în urma înființării Partidului Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu. Ba unii sunt ofticați rău de tot. Nu de alta, dar acum trebuie să împartă și cu acești „reformatori” oportuniști din marea halcă a instituțiilor deconcentrate.

Sziget 2014: Muzica, distractie… si steagul Romaniei! / FOTO

Au trecut patru zile de când a început festivalul Sziget, „Island of Freedom”, de la Budapesta, iar petrecerea este în toi. Zeci de mii de oameni au ajuns pe insula Obudai, unde se ține evenimentul, pentru a se bucura de o săptămână de petreceri, activități și muzică bună. La ediția din acest an au cântat deja timișorenii de la Thy Veils.

țânțari

Primaria isi cere scuze ca… sunt tantari! Si da vina pe legile stufoase pentru invazie!

Timișorenii sunt exasperați de invazia nemaivăzută de țânțari cu care se confruntă în această vară. Pentru că n-a reușit să încheie un contract cu o firmă de dezinsecție specializată, primăria caută scuze și dă vina pe ploi și pe legislație. Între timp, căutați-vă singuri metode de combatere a insectelor.

Ce mai arunca timisorenii la canal: o capra!

Aquatim ar putea deschide un muzeu cu obiectele pe care angajații săi le găsesc în rețeaua de canalizare. Cu toate acestea, ultima „descoperire” i-a șocat până și pe cei obișnuiți să pescuiască tot felul de deșeuri. Chemați să intervină în zona Aeroport, muncitorii au descoperit și ce blocase o pompă.

Politia a marit „dedicatia” pentru nuntile de romi! Ultima strigare: 500 de lei

A doua nuntă de minoritari romi din această vară de la Timișoara a urcat pe pereți toți timișorenii care au ghinionul să locuiască în zona Flora. Cu Lamborghini-ul în fața casei și Minune la microfon în curte, nuntașii au chefuit ca la carte pe nervii vecinilor. Poliția a dat totuși o amendă, ridicolă în comparație cu luxul afișat ostentativ de petrecăreți..

coloana fidelitatii

Ministerul Culturii cere restaurarea Coloanei Fidelitatii in cimitir si nici mutarea nu mai e asa sigura

În martie spunea că, într-o lună și jumătate, Coloana Fidelității va putea fi mutată în intersecția din Piața Bălcescu. Acum, primarul Nicolae Robu susține că se lucrează la restaurarea monumentului și nu există încă avizele de la Ministerul Culturii. În realitate, lucrurile sunt mult mai complicate și, în final, s-ar putea să nu mai aibă loc nicio mutare!

Timisul are nevoie, de la Bucuresti, de sase milioane de euro pentru lucrari post-inundatii

Precipitațiile abundente de la finele lunii iulie au avut efecte dezastruoase asupra județului Timiș. Sute de gospodării au fost afectate de inundații, iar digurile, albiile și malurile râurilor Bârzava și Moravița au fost și ele distruse. Acum este nevoie de reparații majore pentru a proteja populația din zonă, dar bani nu sunt. Ar fi nevoie de șase milioane de euro, care trebuie alocați de la București.

Dupa zece luni de munca, santierul din Piata Unirii a ajuns la 13%!

Lucrările de reabilitare a centrului istoric al Timișoarei au început în toamna anului trecut și trebuie terminate în 21 de luni. Proiectul cuprinde patru piețe și zece străzi și este realizat, în acest moment, în proporții cuprinse între 10% și 52%. În perioada imediat următoare ar trebui să înceapă pavarea Pieței Libertății.

șoferi

Program de duminica, de Sf. Maria, la RATT

RATT anunță că vineri, 15 august, de Sfânta Maria, mijloacele de transport în comun vor circula cu program de duminică. Punctele de vânzare RATT vor fi închise în această zi. Sâmbătă şi duminică, punctul de vânzare bilete şi abonamente de pe Bd. Take Ionescu nr. 56, unde se află şi casieria parcării, va fi deschis

UNPR face racolari si asteapta conservatori

Un viceprimar independent care s-a înscris în UNPR mai mult pentru binele comunei și mai puțin din convingeri politice, dar și un țărănist aproape anonim – aceasta este „recolta” din ultima perioadă a progresiștilor din Timiș. În partidul lui Gabi Oprea sunt invitați și conservatorii care au emoții din cauza arestării lui Dan Voiculescu.

retim

Casieria Retim, inchisa pana luni

Societatea de salubritate Retim anunță că vineri, 15 august, și sâmbătă, 16 august, casieria centrală a societății, situată pe strada Oituz, va fi închisă. Programul normal de încasări de la clienți va fi reluat începând cu ziua de luni, 18 august.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Lipovei (p), Macarie, G. Enescu, Gropșanu, Pavel Dan, Vaslui, N. Andreescu (p), Muncii (p), Păcii, Corneliu Baba, Ardealul (p), orele 9 – 17; Lugoj – blocuri Zona Ștrand: S4A, S4C, S3A, S3B, S3C, P3A, C5C, orele 9 – 15; Sânnicolau Mare – str.

Top