Arhiva pentru luna: septembrie 2014

Catel macelarit la o clinica din Dumbravita, medicul nu recunoaste ca ar fi gresit

Catel macelarit la o clinica din Dumbravita, medicul nu recunoaste ca ar fi gresit

Și-au dus câinele la sterilizat și acum se bucură că bietul animal a supraviețuit. Asta, numai după ce l-au dus la un medic veterinar care a reparat prima intervenție făcută într-o clinică din Dumbrăvița. Li s-a întâmplat unor timișoreni care susțin că preferatul lor a fost pur și simplu măcelărit pe masa de operație de o doctoriță care nu vrea să-și recunoască greșeala.

Toate-s vechi si noua toate… la 41 ani de Pro Musica

La 21 de ani de la ultimul concert, legendara formație Pro Musica se întoarce pe scenă pentru un eveniment care se anunță memorabil. Acesta va avea loc duminică, de la ora 19, la Filarmonica Banatul, sub moto-ul „Vreme trece, vreme vine… Toate-s vechi şi nouă toate”, versuri din nemuritoarea „Glossă” a lui Mihai Eminescu.

Constantin Ostaficiuc, „uituc” de ingheata apele

Președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, i-a scos din sărite pe colegii săi de partid, după ce a afirmat că Dorin Cutu rămâne membru de bază al partidului. Mai mult, el este acuzat că n-a semnat o decizie luată prin vot de Biroul Județean, prin care Cutu și Sorin Cociobea au fost excluși din partid.

Malurile Begai vor arata bine doar de la anul, igienizarile nu fac fata ritmului de crestere a ierburilor / FOTO

Lucrările de reabilitare ale malurilor Begăi continuă, iar reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Banat spun că reamenajarea este în grafic. Lucrarea este realizată în proporție de 44%, trebuie finalizată în martie 2015 și, conform celor de la ABAB, primele îmbunătățiri se văd deja. Cei care se plimbă însă pe aleile de pe maluri nu au parte de o priveliște prea plăcută…

Iohannis pe locul II, Ponta, pe IV. Pe buletinele de vot

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea în care vor fi trecuți pe buletinele de vot candidații pentru funcția de președinte al României. Primele patru poziții sunt ocupate de candidații partidelor sau alianțelor cu reprezentare parlamentară. Celelalte zece poziții aparțin candidaților independenți și celor propuși de partidele neparlamentare.

Parcurile din Timisoara, ale nimanui! Horticultura nu vrea sa lucreze la tarife mici si face doar interventii de urgenta

Ca să nu se transforme toate parcurile în jungle, pentru că toate contractele de întreținere spații verzi sunt expirate, primăria a apelat la serviciile propriei societăți. Horticultura lucrează însă doar în regim de urgență, pe solicitări punctuale, și nu vrea să facă asta pe termen lung, deoarece șeful societății subordonate CL nu este de acord cu prețurile plătite pe servicii, considerate prea mici.

Lucian al Caransebeșului, favorit pentru a-i succede lui Nicolae Corneanu

Trecerea în altă lume a lui Nicolae Corneanu lasă în urmă, în afară de lacrimi și multe regrete, și scaunul de mitropolit al Banatului. Principalul favorit pentru a-i succede lui Corneanu este episcopul Caransebeșului, Lucian Mic. De altfel, există și o cutumă ca episcopul Caransebeșului să urce pe scaunul de mitropolit al Banatului. Interesant este faptul că fostul episcop de Caransebeș, Laurențiu Streza, a ajuns mitropolit al Ardealului.

Jumatate din strada Stefan cel Mare e gata! Se schimba partea pe care se poate circula

Șantierul de pe strada Ștefan cel Mare a avansat în ritmul în care a vrut primăria, astfel că din seara de 1 octombrie va fi deschis traficul pe porțiunea pe care s-a lucrat până acum. În zilele următoare se va termina și montarea șinelor, astfel că va fi reluată și circulația tramvaielor.

Ghita Ciobanu, cu ofrande la Victor Ponta

Imaginea alăturată a fost surprinsă de unul dintre cititorii noștri, la câțiva metri de vila pe care deputatul PSD de Gorj Victor Ponta o are la Baia de Fier. (Exact, e vorba de aceeași persoană cu premierul Victor Ponta.) Dată fiind proximitatea, este foarte posibil ca destinația atelajului să fie chiar vila premierului, acolo unde să depună ofrande și prinos de recunoștință.

Trei timisoreni, in semifinala concursului Electrolux Design Lab. Voteaza-i si poti ajunge la Paris!

Trei studenți timișoreni cu idei inedite au ajuns în semifinalele concursului internațional Electrolux Design Lab. Cei trei sunt în competiție cu tineri inventatori din întreaga lume. Pentru a-i susține, puteți să le votați proiectele până pe 15 octombrie. Mai mult, cei care votează pot câștiga o excursie la Paris.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Uranus (p), Sirius (p), Cristalului (p), Arenei (p), Republicii (p), Paris (p), 16 Februarie (p), L. Gabor (p), I. Nemoianu (p), Regina Maria (p), orele 9 – 17; Chișoda – zona Platforma Industrială Calea Șagului, Șag, orele 9 – 17; Giroc – str.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe marți, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT 1B. Vor fi afectați cei care locuiesc în imobilele situate pe străzile 16 Februarie, Brediceanu și Postăvarul.

Top