Stirile din ziua: 1 august 2014

Abordare „mercantila”: primaria mai vrea un spatiu comercial in Piata Victoriei

Abordare „mercantila”: primaria mai vrea un spatiu comercial in Piata Victoriei

Primăria și-ar putea cumpăra un nou spațiu comercial în Piața Victoriei. Proprietarul acestuia va primi peste 100.000 de euro pentru circa 216 metri pătrați. Urmează ca tranzacția să fie eventual finalizată, dacă deținătorul spațiului se va hotărî să vândă.

Colterm

Bani pe apa Sambetei: CL a aprobat bugetul Colterm

40 de milioane de lei cheltuieli de salarii, 25 de bilete de avion către București și retur pe lună, vreo 80.000 de euro bani de telefoane – asta au votat, vineri, consilierii locali pentru Colterm. Toate acestea erau prevăzute în proiectul privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al companiei de termoficare, care se află într-o situație financiară jalnică.

Patrichi si Bara pot sa mearga la congresul lui Tariceanu, dar nu are rost sa se intoarca in PNL

Senatorul Petru Ehegartner nu este singurul liberal care va părăsi PNL Timiș. El este singurul care a anunțat oficial acest lucru, însă Ionel Patrichi, vicepreședinte al filialei, și Dan Bara dau semne că vor să se alăture partidului fostului premier Tăriceanu. Nicolae Robu are un mesaj pentru cei doi.

Decalogul motivelor pentru care romanii nu trebuie sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Nici n-a apucat Klaus Iohannis să fie anunțat oficial drept candidat al dreptei la alegerile prezidențiale, că la adresa lui au început să curgă tot felul de atacuri, care de care mai ridicole sau chiar abjecte. (Inclusiv Victor Ponta nu s-a abținut să nu facă referire la naționalitate și religie, un lucru de neconceput în țările civilizate.) Interesant, atacurile nu vin doar din zona PSD.

Alianta „Marasesti – Gheorghe Lazar” consolideaza dreapta, dar schimba si niste viceprimari, daca se poate

Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc au apărut pentru prima dată la o conferință de presă în noua formulă a partidului. Cei doi se gândesc numai la binele forței de dreapta și al județului, dar nu s-ar da în lături nici de la… schimbarea unor viceprimari.

Robu: Nu am fost instiintat oficial de banii pentru spitalul de copii

Guvernul României a alocat, joi, zece milioane de lei pentru două investiții din Timișoara: câte cinci milioane la spitalul de copii și biblioteca Politehnicii. Primarul Nicolae Robu susține că nu a fost anunțat oficial, dar speră ca banii să vină ca atare, nu sub formă de credit de angajament. El este dispus să renunțe, în cea de-a doua variantă.

„Peluza Sud este o jignire a ce a fost odata”! Posibila scindare in galeria lui ASU Poli

Comportamentul huliganic al unor membri din galeria lui ASU Poli ar putea duce la scindarea acesteia. Jucători de la echipele adverse ameninţaţi şi chiar bătuţi, arbitri înjuraţi şi scuipaţi, acesta este tabloul dezolant creat de o parte a galeriei Politehnicii Timişoara. Ultimul incident s-a petrecut la jocul de Cupa României, cu Mama Mia Becicherecu Mic, când suporterii au înjurat jucători adverși și arbitri și au avariat o mașină.

Ponta si-a amintit: da cinci milioane de lei pentru Spitalul de Copii

Zece milioane de lei pentru două obiective ale Timișoarei. Suma se împarte frățește între spitalul de copii și Biblioteca Politehnicii, recent construită, dar rămasă fără bani de dotări. Banii au fost alocați joi, în ultima ședință a executivului, iar anunțul a fost făcut de deputatul PSD Sorin Grindeanu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Muzicescu (p), Gospodarilor (p), orele 9 – 16; Giroc -str. Gospodarilor (p), Iris (p), Daliei, Florilor, Garofiței, Narciselor (p), Macilor (p), Crinului), orele 9 – 16; Lugoj – Micro 4 Bl. 3-13, 18, 22, 23, 35, 36), SP Aranca, Biled (p), orele 9

Top