Stirile din ziua: 13 august 2014

Robu, pe Facebook: Stop parangheliilor!

Robu, pe Facebook: Stop parangheliilor!

Aflat încă în concediu, primarul Nicolae Robu a „ratat” ultimele evenimente importante din viata comunității romilor din Timișoara. El a reacționat însă pe Facebook, cerând Poliției Locale, Poliției Naționale și Jandarmeriei „să-și intre în atribuții”. Până acum, conform atribuțiilor, poliția a dat, duminică, o amendă de 200 de lei.

Raducanu: Sa nu innebunim populatia, Antena 3 nu se inchide

Progresistii din Timiș au treabă cu jurnaliștii. Președintele Ion Răducanu vrea o lege a presei, vicepreședintele Adrian Diaconu vrea ca ziariștii de investigație să fie stimulați să-și facă meseria! Prima propunere nu e creionată încă, a doua e pe circuit la parlament, dar are deja aviz negativ de la guvern. Deputatul Răducanu explică și de ce nu are cum să se închidă Antena 3.

oameni noi

ACL se apuca de strans semnaturi pentru candidatura lui Iohannis

Alianța Creștin-Liberală Timișoara se pregătește de lupta electorală din această toamnă. La ultima ședință, condusă de co-președinții Cornel Sămărtinean (PDL) și Dan Diaconu (PNL), s-a stabilit planul de bătaie. Scopul final, dincolo de strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis, este aducerea la urne a cât mai multor alegători.

poli

Serie slabuta pentru Poli Timisoara in sezonul viitor!

Niciodată în istoria ligii secunde echipele din vestul ţării nu au făcut parte mai slabă decât cea din sezonul viitor. Vesticele Poli Timişoara, Şoimii Pâncota, FC Caransebeş sau Metalul Reşiţa vor întâlni echipe din localităţi care, în urmă cu mai mulţi ani, nu visau să aibă echipe nici măcar la nivelul celui de-al treilea eşalon.

Nunta de romi cu mesaj pentru vecinii romani: Sa moara toti! / FOTO + VIDEO

Spun că sunt discriminați, dar jignesc fără să aibă vreo reținere și le transmit timișorenilor că ar putea liniștiți să… moară! A doua nuntă țigănească în trei zile a deranjat, din nou, liniștea în centrul Timișoarei. De această dată, paranghelia a avut loc pe strada Filaret Barbu, la o aruncătură de băț de Consulatul Serbiei. Muzica, prestată de Adrian Minune, se auzea până la catedrală.

Canicula face victime si in Timis

Nu scăpăm încă de căldură! În judeţul Timiş, temperaturile au depășit și miercuri 35 de grade Celsius. Canicula a făcut deja şi două victime, care au ajuns la Urgenţe după ce au leşinat pe stradă. Una dintre cele două persoane consumase şi băuturi alcoolice, nerecomandate atunci când afară se înregistrează temperaturi extreme.

Fost fotbalist de nationala, baut si cu rotile in sus in sensul giratoriu

Un bărbat de 35 de ani s-a răsturnat pe marginea drumului, pe centura Lugojului. A scăpat cu răni ușoare, iar polițiștii au constatat că este vorba despre Dorel Stoica, fotbalist care a jucat pentru Steaua și Dinamo, dar a avut și convocări la echipa națională. În plus, în momentul accidentului era și băut.

Punctualitatea, privilegiul regilor. Dar Robu nu e rege

Primarul Nicolae Robu a întârziat la un eveniment. Nu mai este o știre, e un lucru banal. Știre de „breaking news” ar fi că primarul a reușit să ajungă la un eveniment la ora fixă. Unii vor spune că e primar, are multă treabă pe cap și e nomal să mai și întârzie. Dar, în cazul lui, totala lipsă de punctualitate e prea de notorietate, prea vizibilă, prea deranjantă, prea… de la țară.

Fiindca accesul pe santier e interzis din nou, dar nu s-a anuntat, pietonii trec prin gard ca sa iasa din Piata Libertatii / FOTO

Doar ceva mai mult de o lună a fost deschis „trotuarul” provizoriu care traversa șantierul din Piața Libertății. Accesul pietonilor a fost blocat din nou, însă nu de tot, deoarece se poate intra pe „poarta” pentru utilaje. Problema e ce faci în momentul în care ajungi lângă strada Alba Iulia! Primăria n-a anunțat restricționarea accesului.

Paruiala intre Elenele lui Traian Basescu

Partidul moșit de Traian Băsescu și Elena Udrea trece printr-un scandal fără precedent, legat de candidatura lui Cristian Diaconescu la alegerile prezidențiale. S-a ajuns până acolo încât fiica președintelui, Elena Băsescu, s-o atace în termeni duri pe favorita președintelui, Elena Udrea, cele două fiind în trecut prietene de nedespărțit.

Timisoara, intre campus monastiresc si distractia bulibasei

Țiganii din nu știu ce clan timișorean au mai dat o lovitură de imagine: o nuntă. Cu tot tacâmul, mașini scumpe, cefe late, burți flasce, gălăgie cu Guță manelistul și cu deja obișnuita protecție a diferitelor structuri ale poliției naționale. Nu știu cât costă un apel greșit la 112 dat de vreun copil nătâng, vreo escortă la vreo firmă de securitate, dar bănuiesc că un echipaj de la o brigadă specială costă o groază de bani, mult mai mult decât amenda de 200 de lei dată nuntașilor pentru deranj la liniștea publică.

UNPR Timis are peste jumatate din „norma” de semnaturi pentru candidatura lui Ponta

Partidul condus de Gabriel Oprea a început mobilizarea în vederea alegerilor prezidențiale din noiembrie. Cu 5.000 de membri în județ, UNPR Timiș a strâns deja 25.000 de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta. Asta susține liderul filialei, deputatul Ion Răducanu, care crede că actualul premier este președintele de care are nevoie România.

Cod galben de canicula pana joi

Meteorologii au emis miercuri dimineață o avertizare de tip cod galben valabilă în toată țara. Timp de două zile, valul de căldură care s-a abătut asupra României se va intensifica. De joi seară, în vest și nord-vest vin vijeliile și este posibilă căderea de grindină.

Top