Stirile din ziua: 29 august 2014

Romii de pe Romulus nu dau jos turnuletele, pentru ca n-au deranjat pe nimeni 25 de ani!

Romii de pe Romulus nu dau jos turnuletele, pentru ca n-au deranjat pe nimeni 25 de ani!

Proprietarii casei cu turnulețe de pe strada Romulus nr. 11 nu au nici cea mai mică intenție să le dărâme. Ei i-au spus în față primarului Nicolae Robu că nu înțeleg de ce este deranjat de aceste construcții, câtă vreme pe nimeni n-a interesat acest lucru de 25 de ani încoace!

Din noiembrie, liber pe la Michelangelo! Daca vremea e buna

Tunelul propriu-zis al subpasajului Michelangelo e gata, a anunțat vineri primarul Nicolae Robu. De acum, susține acesta, lucrările au intrat în linie dreaptă și, după estimările sale, ar mai fi de lucru cam două luni, până când zona va fi deschisă circulației în totalitate. Totul depinde însă, așa cum a fost și până acum, de condițiile meteo.

Ioan Timofte: „Fara nicio ezitare, spun ca avem un lot mai bun decat anul trecut”

Sâmbătă începe noul sezon de Liga a II-a, ACS Poli urmând să se deplaseze la Mioveni unde va juca cu o contracandidată la promovare. După o vară tumultuoasă, în care s-a pus problema retragerii CJ Timiș dintre acționarii clubului, lucrurile sunt acum clarificate în totalitate, crede managerul Ioan Timofte. El e convins că lotul din acest an e chiar mai bun decât cel pe care Poli l-a avut în prima ligă.

poluare

Pe motiv de poluare, compania Azur ar putea fi scoasa din oras! Continental mai asteapta

O vizită a primarului Nicolae Robu pe șantierul fântânii din zona Soarelui a dus la depistarea poluatorului care „parfumează” de mult timp întregul cartier: producătorul de lacuri și vopsele Azur. Robu spune că ar putea cere chiar relocarea fabricii! O măsură similară ar putea fi luată și în cazul Continental, dar nu mai devreme de 2015.

Eu, Titu Bojin, cred in continuare ca Timisoara e ombilicul pamantului!

Pesedistului Titu Bojin îi place mult peștele. Nu știu dacă este pescar înfocat, dar observ că îi plac mult poveștile vânătorești. Zilele astea, tot auzind la primarul Nicolae Robu că Guvernul Ponta nu bagă în seamă Timișoara când e vorba de investiții, sărind de la bugetare spitalul regional, unul din obiectivele de campanie ale USL, Titu Bojin a arătat că nu e dracul așa de negru precum ar zice lumea.

Timisoara, mai ieftina decat comuna Poiana Campina! La abonamentele la fotbal

Șefii clubului de fotbal Fortuna Poiana Câmpina au înțeles repede un lucru pe care cei de la Poli nu par să-l bage la cap de vreo doi ani încoace: prețul prea mic al biletelor nu aduce neapărat spectatorii la stadion. Pentru ca pe „Dan Păltinișanu” să nu fie doborâte, în acest sezon, noi recorduri în materie de absenteism al spectatorilor e nevoie de promovare și marketing și de multe altele…

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Lipovei (p), Splaiul Titulescu(p), orele 8 – 15; Denta, parțial, orele 8 – 15; Ghiroda (p) – Fabrica de confecții Gozafex, Shopping Center , Toyota, Suzuki, Deriva, Bitea Prescafe Gaspar, Apa Vieții, str. Herculane, Liniștii, Ceahlău, Bega, Jiului, Dunărea, orele 14 – 18;

Top