Stirile din ziua: 26 august 2014

Cum „influienteaza” Maria Grapini arta comunicarii

Europarlamentarul conservator Maria Grapini insistă să comunice intensiv cu fanii pe Facebook. Asta, deși postările fostei olimpice la limba română sfidează reguli elementare de ortografie și punctuație. Ultimul mesaj se referă la participarea la Școala de Vară a tineretului PC și se termină cu un panseu de toată frumusețea: „Să nu uităm să dedicăm zilnic timp gândirii”.

Daca e 28, e licitatie pentru spatii comerciale in gari!

CFR vrea sa relanseze activitatea comercială din gări, așa că oferă dezvoltatorilor peste 1.000 de spații la nivel național. Acestea vor fi scoase la licitație în fiecare lună, în data de 28. La cum arată însă, de exemplu, Gara de Nord din Timișoara, e greu de imaginat la ce fel de revitalizare a activității comerciale se gândesc mai-marii CFR…

Robu: Zero toleranta pentru turnulete, dar buldozerele trebuie sa astepte o sentinta

Turnulețele de pe strada Romulus 11 nu au avut niciodată autorizație, ba mai mult, un întreg etaj al casei e ridicat ilegal. Aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentanții Direcției de Urbanism, după o cercetare in extenso în arhiva primăriei. Construcțiile ar trebui demolate și există două variante: fie proprietarul dovedește bună credință, fie se va ajunge în instanță.

Vin banii pentru Centrul de Terapii Genice… dar nu se stie cand

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Domeniul Cancerului Oncogen va primi, teoretic, banii de care are nevoie pentru a putea funcționa. Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, spune că are promisiuni de la Ministerul Dezvoltării pentru 12 milioane de euro, destinați dotărilor. Cu toate acestea, Bojin încă nu știe când vor ajunge banii.

oficiul cadastru timis

Program nou la Cadastru, de la 1 septembrie

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară Timiș va avea program nou de la 1 septembrie. Astfel, cererile având ca obiect serviciile de cadastru și publicitate imobiliară pot fi depuse, pentru toate categoriile de solicitanți, de luni până vineri, între orele 8,30 și 14. Eliberarea lucrărilor de cadastru și publicitate imobiliară se efectuează, pentru toate categoriile

Ponta il imita pe Horia Cristian: „Timisoara nu-i buricul pamantului”

Așadar, zilele trecute s-a confirmat ceea ce se cam știa de multă vreme. Și anume, Timișoara nu va avea un spital regional. În schimb, se vor ridica trei astfel de obiective la Cluj, Iași și Craiova. Pentru ca acest lucru să aibă și o explicație, ministrul Sănătății, Nicu Bănicioiu, sărind ca inteligentul din baie, a oferit-o pe loc: Timișoara nu e zonă defavorizată pentru a merita acest lucru.

Moarte suspecta. Avocatul lui Marian Iancu si FC Timisoara, gasit impuscat

Avocatul fostului patron al lui Poli Timișoara, Marian Iancu, fost găsit împușcat luni în apartamentul său. Florin Cristian Miclea avea 46 de ani și a fost implicat în mai multe afaceri ale celui supranumit „Elefantul”. Cadavrul său, care prezenta o plagă împușcată în zona pieptului, a fost descoperit de soție, cea care a și alertat poliția.

Preventiv, Liviu D. a iesit la furat

După ce-i arde mai tare buza unui hoț, dacă nu după o grațiere, o amnistie, ceva acolo, dacă cu iertarea divină va fi mai greu de rezolvat? Pentru pungașii cei mari s-a discutat în iarnă de o amnistie. N-a fost să fie pe motiv de spargere a USL. PDL și PNL s-au împotrivit să-i facă în ciudă PSD, nu că n-ar avea și ei colegi la „mititica”, dar analele vor menționa că Alianța Creștin Liberală a salvat străzile din România, clasa politică, de o grămadă de pușcăriași gata puși din nou pe treabă.

Robu vrea sa stie daca va plac tramvaiele: primele simulari, postate pe Facebook / FOTO

Primarul Nicolae Robu a dat drumul, marți dimineață, unui nou sondaj. Acesta se derulează pe grupul „Împreună pentru Timișoara” și vizează părerea viitorilor călători despre felul în care vor arăta tramvaiele după reabilitare. Primul vehicul cu față nouă ar trebui să circule în această toamnă.

Bijutier de lux, in conferinta la Timisoara: cum sa faci piese care costa 200.000 de dolari

A face bijuterii este o artă care aduce venituri însemnate creatorilor. Puteți afla acum direct de la sursă cum apar colecțiile care fac furori în întreaga lume. Designerul american Evert deGraeve, creator pentru Harry Winston sau Mikimoto, vorbește, la Timișoara, despre bijuterii care ajung să coste sute de mii de dolari.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică asftel: Timișoara – str. Transilvania (p), Vulturilor (p), Prahova (p), Lidia (p), Iogovan (p), Lacului (p), Bd. Dâmbovița (p), Banatul (p), orele 9 – 17; Dudeștii Vechi (Ferme Smithfield), orele 9 – 17; Lugoj Micro 4, Bl. 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,

Top