Stirile din ziua: 4 august 2014

Picnic cinematografic sub stele! Intrarea se plateste in… rechizite

Picnic cinematografic sub stele! Intrarea se plateste in… rechizite

Un picnic cinematografic sub stele – asta pregătește Pelicula Culturală, joi, 14 august. Timișorenii sunt așteptați, pentru al doilea an la rând, la o proiecție de film în aer liber, urmată de observații astronomice.

Soferita beata, rasturnata cu masina in sant!

Început de săptămână cu ghinion pentru trei femei, care au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șant. S-a întâmplat la Covaci, cel mai grav Început de săptămână cu ghinion pentru trei femei, care au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șant. S-a întâmplat la Covaci, cel mai grav rănită fiind pasagera care se afla pe bancheta din spate. Șoferița era bine afumată, având o alcoolemie de 1,15 la mie!

Cumparaturi de vara la PMT: 16.000 de euro, pentru roabe si greble!

Deținuții din Penitenciarul Timișoara care prestează lucrări pentru primărie vor primi unelte nou-nouțe! Consilierii locali au aprobat luni cumpărarea de lopeți, roabe, greble, târnăcoape și altele asemenea, destinate celor care lucrează la spații verzi sau lucrări de reabilitare, în folosul municipalității.

Daca nu sunt ore… gasim! Fiica de PSD-ist, ajunsa director la o scoala prin care n-a calcat!

Cu sau fără ore într-o școală, la Timișoara poți ajunge director! La Școala Generală 25, unde atât directorul, cât și directorul adjunct au ajuns în funcții chiar dacă nu predau acolo! Numirea a fost făcută în „interesul învățământului”. Pentru a asigura măcar o umbră de legalitate, ISJ Timiș va face în așa fel încât cele două să aibă câteva ore aici, deși sunt titulare în altă parte. Cristina Filip, fiica fostului șef de la Rutieră Stancu Filip, actual membru PSD, a fost, până acum adjunctă la Generală 30.

impozite

Primaria mai da niste milioane de lei subventie pentru Colterm

Plenuri pe bandă rulantă la CL Timișoara. Deși s-au întrunit ultima dată vineri, pe 1 august, consilierii locali se vor vedea și luni după-amiază, pentru a vota rectificarea de buget propusă de executiv. Colterm va primi șapte milioane de lei, RATT, încă patru, și, foarte probabil, va urma o nouă rectificare.

Faptele de vitejie ale croitorasului viteaz

Pentru unii timişoreni cu drept de vot, viceprimarul Traian Stoia este un personaj simpatic, tot mai simpatic, conform planurilor PSD în vigoare. Până şi ziariştii de teren l-ar prefera pe moș „crâncenului” Nicolae Robu într-un briefing plin de bârfe pe CD Loga nr. 1. Într-un material recent ne aminteam cum moş Stoia a descoperit porcăria cu liftul lipsă, dar recepţionat legal de reprezentanţii primăriei.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Parc Industrial Freidorf (p), Bd. Cetății (p), I. Brezeanu, Mircea cel Bătrân (p), orele 9 – 17; Recaș (p), Uliuc (p), Sânnicolau Mare – str. Panselelor bl. P5+P7, orele 9 – 17; Săcălaz (p), Rădmănești, Ohaba Română, orele 9 – 19; Buziaș – str.

Top