Stirile din ziua: 21 august 2014

Comerciantii din Iosefin, amendati cu 15.000 de euro / VIDEO

Comerciantii din Iosefin, amendati cu 15.000 de euro / VIDEO

O zi de controale, amenzi de 15.000 de euro date în Piața Iosefin. Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descins joi la 41 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate, pentru o acțiune care viza comerțul cu alcool, tutun, produse din carne şi de panificaţie.

Fostii studenti il provoaca pe Robu sa-si toarne apa cu gheata in cap! /UPDATE: Primarul refuza!

Primarul Nicolae Robu ar putea să facă și el parte din proiectul „The Ice Bucket Challenge”. Angajații unei firme timișorene, foști studenți ai profesorului universitar Robu, l-au provocat pe edil să-și toarne o găleată de apă cu gheață în cap, în scop caritabil. UPDATE: Primarul nu acceptă invitația.

Ca la noi la nimeni: Oase si artefacte din Cetate stau in saci in holul Muzeului Banatului! / FOTO

O fi având Timișoara tezaur istoric… păcat că nu avem și unde să îl depozităm. În ultima lună, din zona Cetate au fost scoase la lumină deopotrivă oseminte și materiale ceramice, dar acestea au ajuns să zacă pe jos, în saci, pe holul de la intrarea din Muzeul Banatului. Oasele ar trebui spălate, dar nu există personal pentru acest lucru, și nici măcar nu se știe unde vor fi depozitate!

Expres 3 circula deviat doua zile

RATT anunţă că, în zilele de 22 și 23 august, autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula deviat. Schimbarea este cauzată de lucrările de asfaltare de pe bulevardul Victor Babeş. Astfel, autobuzele de pe această linie vor circula deviat pe traseul str. Cluj – Bd. Michelangelo – str. 20 Decembrie 1989 – Bd. C.D.

Caz straniu la Fundatia Timisoara ’89: se cauta o identitate

Fundația Timișoara ’89 caută… un om și vă cere ajutorul. De fapt, vrea să afle identitatea unuia dintre sărmanii de care grijă. Acesta nu aude, nu vorbește și nu cunoaște nici limbajul semnelor. Bărbatul se află acum în Adăpostul de Tranzit al Fundației Timișoara ‘89 și nu se știe ce va face după ce va

Ben Oni Ardelean

Nici macar Obama nu-l poate convinge pe Ben Oni Ardelean sa plece din PNL

Proaspăt întors din Statele Unite ale Americii, senatorul Ben Oni Ardelean s-a trezit „mutat” în Partidul Liberal Reformator. Cel puțin așa umblă zvonul, dar liberalul susține că nu are niciun gând să plece din PNL. Mai mult, nici măcar… Obama nu l-ar putea convinge să-i dea o mână de ajutor lui Călin Popescu Tăriceanu!

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu energie electrică, efectuate de ENEL, va întrerupe, joi și vineri, furnizarea ape calde în mai multe zone ale orașului. De asemenea, presiunea apei reci hidrofor va fi scăzută. Astfel, joi vor fi executate lucrări la PT 10B, între orele 12 și 16. Vor

velcea

Valentin Velcea, intre „Rege” si Banie

Valentin Velcea ar putea reveni în circuitul primului eşalon de fotbal mai repede decât preconizau cârcotaşii. Antrenorul care a promovat cu Poli de două ori în primul eşalon în ultimii trei ani este pe radarul câtorva echipe din primul eşalon, toate implicate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Festivalul Rachiului o aduce la Sanpetru Mare pe Neda Ukraden!

Mare petrecere mare se anunță de… 23 august, la Sânpetru Mare! Cea de-a patra ediție a Festivalului Rachiului – Rakijada vă așteaptă să „defilați” prin fața cazanelor, unde vor fi prezentate cele mai bune licori. Seara se va încheia cu un super-concert al uneia dintre cele mai iubite artiste din Serbia.

„Iubesc vinul romanesc”, o campanie pentru romani si vinurile lor

Românii trebuie să învețe să iubească… vinul românesc. Spune asta Lucia Pîrvu, unul dintre cei mai buni experți degustători din țară, care a pornit, în această săptămână, într-o nouă campanie. Până în octombrie, alături de echipa Vinvest, ea va pătrunde în lumea cramelor românești mici și mari, de unde va scoate la lumină cele mai bune licori autohtone.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ulpia Traiana (p), Bd. L. Rebreanu (p), Renașterii (p), Intrarea Topologului (p), Simion Bărnuțiu (p), Șt. O. Iosif, Gloriei, Ștefan cel Mare (p), Bd.Eroilor (p), Leului, Lăutarilor, orele 9 – 17; Săcălaz (p), Comloșu Mare (p), Saravale, orele 9 – 17; Liebling (p),

Top