Stirile din ziua: 11 august 2014

Maria Grapini a scos 30 de pensionari certareti la plimbare in Parcul Rozelor

Maria Grapini a scos 30 de pensionari certareti la plimbare in Parcul Rozelor

Europarlamentarul Maria Grapini nu prea are trecere printre pensionarii timișoreni. Deși a postat, dis de dimineață, pe Facebook, o invitație la o nouă plimbare prin Parcul Rozelor, pentru a lupta „împotriva răului”, doar vreo 30 de persoane au răspuns apelului. Unele dintre acestea s-au simțit jignite că erau filmate, așa că s-au luat la ceartă cu jurnaliștii.

mihaela mircea

Posturile Alinei Pintilie si al lui Adrian Bere, scoase la concurs de Primaria Timisoara

Două posturi de directori, două de șef serviciu și trei de șef de birou sunt scoase la concurs de Primăria Timișoara. Sunt vizate, printre acestea, posturile Alinei Pintilie, de la Direcția de Comunicare, și cel al lui Adrian Bere, de la Mediu. Prima probă va avea loc pe 10 septembrie.

Doua firme legate de deputatul PSD Ghita Ciobanu iau grosul contractelor de paza la autostrada

Două firme timișorene apropiate de PSD au tras lozul cel mare al contractelor pentru paza mai multor sectoare de pe Autostrada 1. Numitorul comun al celor două este deputatul Gheorghe Ciobanu, racolat în PSD de Victor Ponta, chiar în hotelul pe care parlamentarul îl deține în Timișoara.

Limba dulce mult aduce. Pentru Cojan, sefia Politiei Locale

Poliția Locală este condusă de mai bine de un an cu titlu de interimat de Dorel Cojan, care, în acte, figurează doar ca adjunct. El era șef de jure chiar și în perioada în care fostul șef al instituției, regretatul Doru Spătaru, era încă în viață, însă chinuit de o boală incurabilă. Cu toate că, legal, un interimat durează doar șase luni, în cazul lui Cojan, acesta a expirat demult.

ambrozie

Opt amenzi pentru ambrozie, in ultima saptamana

Opt persoane au fost amendate, în ultima săptămână, pentru că pe terenurile lor creștea în voie ambrozia. Poliția Locală se pregătește, în această perioadă, să facă inventarul proprietăților lăsate în paragină în oraș. Lunile august și septembrie sunt „perfecte” pentru alergicii chinuiți de ambrozie care a invadat orașul.

Masina de la „Ingerii Galbeni”, incendiata intr-o parcare / FOTO

O mașină a controversatei firme de tractări auto s-a făcut scrum în noaptea de duminică spre luni, în zona mall-ului. Cei de la „Îngerii Galbeni” susțin că focul a fost pus intenționat. Este al doilea caz în care sunt implicate vehiculele societății contestate de timișorenii nemulțumiți de felul în care gestionează parcările private din oraș.

„Dracii” catalani au alungat spiritele rele, sub super-luna de la Timisoara / FOTO

Aplec Internacional s-a încheiat duminică seară, în Piața Victoriei, într-o atmosferă de adevărată fiesta. Giganții și „piticii” cu scăfârlii uriașe, „dracii” și dansatorii au stârnit, din nou, ropote de aplauze, iar cei care n-au ieșit în oraș decât în ultima seară au regretat că nu s-au mobilizat mai devreme.

Top