Stirile din ziua: 22 august 2014

Muzeul Banatului trebuie sa-si rezolve problema sacilor cu artefacte de pe holuri

Muzeul Banatului trebuie sa-si rezolve problema sacilor cu artefacte de pe holuri

Primăria Timișoara nu are cum să asigure spații de depozitare pentru obiectele scoase la suprafață în urma lucrărilor din zona Cetate. Municipalitatea a plătit tot: descărcarea de sarcină arheologică, scoaterea artefactelor și trasportul lor către Muzeul Banatului. De acum încolo, muzeul este responsabil pentru ce se întâmplă.

Ministrii au idei trasnite: din 2018, invatamantul ar putea fi obligatoriu de la 3 ani!

Ministrul Educației, Remus Pricopie, se gândește să propună modificarea Legii Educației, fie în parlament sau printr-o ordonanță de urgență, astfel încât, din 2015, învățământul să fie obligatoriu de la vârsta de 5 ani. Afirmația a fost făcută la Suceava, la Congresul Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România.

Cu sapte posturi scoase la concurs, momentan, nimeni nu vrea sa fie sef prin primarie!

La jumătatea perioadei în care pot fi depuse dosarele de înscriere, nu există niciun candidat pentru cele șapte posturi de directori și șefi de serviciu și birou scoase la concurs de Primăria Timișoara. Cei interesați mai au timp să se hotărască până la finele lunii.

Lucy (cronică de film)

Lucy un film de Luc Besson cu Scarlett Johansson, Morgan Freeman și Min-sik Choi rulează în cinematografele Cinemacity. Regizorul francez Luc Besson are o evidentă slăbiciune pentru actrițele la modă (Milla Jovovich în The Fifth Element și Ioana D’Arc, Natalie Portman în Léon: The Professional, Anne Parillaud în La Femme Nikita și acum Scarlett Johansson în Lucy toate filme

Inspirat de Robu, Alin Popoviciu ar putea renunta la… politica!

ACL Timiș ar putea avea nu doar un rocker cunoscut, ci și un hip-hopper! Alin Popoviciu nu a ascultat încă melodia lansată de primarul Nicolae Robu, dar vede potențial în ideea edilului de a-și lansa un single. Deputatul are de gând să lanseze și el o melodie și, dacă are succes în muzică, s-ar putea îndrepta spre o nouă carieră.

Nu e niciun dubiu: Robu continua cu muzica, dar nu lasa santierele

Primarul Timișoarei a tras linie după sondajul pe care l-a lansat în ceea ce privește piesa „Ca marea”. Pentru că, susține Nicolae Robu, răspunsurile primite au fost în proporție covârșitoare pozitive, e foarte probabil ca, în curând, acesta să facă publică o nouă compoziție. Oricum, e sigur că edilul va înregistra în studio partea vocală a cântecului deja lansat.

Top