Stirile din ziua: 8 august 2014

Ziua de gratie a Justitiei romane! Varanul la puscarie

Se spune că nu-i frumos să te bucuri de necazul unui om. Dar decât să fiu ipocrit, mai bine spun din capul locului că vestea condamnării lui Dan Voiculescu mi-a produs un foarte mare confort. Și nu doar pentru faptul că personajul cel mai toxic care a poluat viața publică din România post-decembristă a ajuns în fine acolo unde e locul.

Grapini, despre Voiculescu: Daca nu tii cont de probe, e ca o executie

Europarlamentarul Maria Grapini nu mai vrea să comenteze verdictul în cazul lui Dan Voiculescu. Contactată telefonic, ea ne-a transmis că este în concediu și că de luni este disponibilă pentru declarații. Anterior însă, președintele PC Timiș își găsise timp de comentarii. Pentru site-ul stiripesurse.ro, Grapini susține că Voiculescu ar fi fost executat.

In Cimitirul Saracilor, ca-n jungla! / FOTO

Cimitirul Săracilor este lăsat pradă bălăriilor și nepăsării. Primăria a constatat abia acum că acest spațiu nu are regulament de funcționare și că, de fapt, nimeni nu se ocupă de întreținerea lui. Viceprimarul Traian Stoia ar vrea ca două treimi din acest cimitir să intre în circuitul funerar obișnuit, ca parte a cimitirului din Calea Lipovei.

Zece ani de inchisoare pentru Dan „Felix” Voiculescu! Sediul Antena 3, confiscat!

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost condamnat la zece ani de închisoare cu executare. Omul de afaceri a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal. În plus, sediul Antena 3 a fost confiscat. Corneliu Popa, fost director al ADS și omul lui Ilie Sârbu, a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare.

Grindeanu spera ca „firma liberala” care a castigat licitatia pentru spitalul de copii sa… se miste bine

Cele cinci milioane de lei promise de guvern pentru spitalul de copii vor ajunge la Timișoara, deși primarul Nicolae Robu nu se arăta prea încrezător. Deputatul PSD Sorin Grindeanu spune însă că edilul n-are motive să se teamă că banii nu vor ajunge și că ar face mai bine să se asigure că fondurile vor fi într-adevăr folosite. Social-democratul a luat în vizor firma liberală care va efectua lucrările.

Functionari din primarie, cercetati pentru „gaura” de peste 600.000 de euro de la Liceul de Arte

Fostul director al Liceului de Arte Plastice, dar și funcționari din primărie sunt cercetați penal pentru o pagubă de 2,7 milioane de lei adusă bugetului local. Cel puțin asta susține viceprimarul Traian Stoia. Suma reprezintă chiria plătită pentru unitatea de învățământ și crescută de Eugenia Drăgoi-Banciu, fără acordul municipalității și al inspectoratului școlar, la 31.000 de euro pe lună!

O saptamana de film: Caravana TIFF ajunge la Timisoara / PROGRAM

O săptămână de filme, toate unul și unul, îi așteaptă pe timișoreni la Grădina de vară Capitol. Caravana TIFF ajunge pe 11 august în orașul de pe Bega și aduce cu ea producții interesante din țările UE și non-UE. Intrarea este liberă, cu excepția ultimelor două zile, când un bilet va costa 10 lei.

ASU Poli, sanctionata drastic de FRF, pentru cativa huligani

Scandalul provocat de unii spectatori la finalul jocului din Cupa României dintre Politehnica Timişoara şi Mama Mia Becicherecu Mic s-a lăsat cu sancțiuni pentru clubul timişorean. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, care nu a tolerat actele huliganice ale celor câtorva suporteri.

Invitatie la „Casa Banateana”

Toți iubitorii de folclor sunt invitați duminică, de la ora 19,30, la spectacolul „Casa Bănăţeană”, pe scena din incinta Muzeului Satului Bănăţean din Timişoara. Participă soliştii vocali Mariana Deac, Petrică Miulescu Irimică, Adrian Stanca, Zorica Savu, Otilia Duma, Daniel Scorobete şi Petrica Brundeanu, acompaniați de Formaţia Doru Ţăranu. Pe scenă vor urca, de asemenea, Ansamblul

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Polonă (p), Zona I. I. de la Brad, orele 9 – 17; Jimbolia – Ferma 4 Smithfield), Grabaț – SP ANIF, ferma vegetală, Comagra, Agricola San Giorgio, Sânnicolau Mare – str. Panselelor bl. P17+A2 Sc.D, Lukoil, Didfarm, orele 9 – 17; Buziaș –

Top