Stirile din ziua: 17 august 2014

Din motive de… vechime, reabilitarea cladirii Liceului „Moisil” de pe str. Doja e oprita

Din motive de… vechime, reabilitarea cladirii Liceului „Moisil” de pe str. Doja e oprita

Lucrările de reabilitare de la corpul de clădire al Liceului „Grigore Moisil”, de pe strada Gh. Doja, sunt momentan oprite. Cu tot optimismul afișat în primavară de reprezentanții primăriei, problemele găsite la imobil sunt prea mari pentru a fi depășite până la 15 septembrie.

Aoleu, manca-ti-as, ne lasa balaoachesii fara parangheliile de vara!

Pe bune, făr’ la mișto, dar cea mai nasoală știre a săptămânii n-a fost aceea că România a intrat în recesiune economică. Chiar de-o fi intrat, dar a venit Victor Viorel, zis și Munchausen, și ne-a spus că totul e OK, minusul e de fapt plus și doar am redus viteza de la 130 km/h la 100 km/h. Ceea ce zău că nu-i rău, atâta timp cât ne îndreptăm spre prăpastie. Poate că, scăzând viteza, nu ajungem în hău până în toamnă, când s-ar putea să schimbăm șoferul, lucru mult mai dezirabil.

ONG pentru lupta cu Enel si alti furnizori de utilitati, propus de deputatul Catalin Tiuch

Exasperat de felul în care toți marii furnizori de utilități își tratează clienții, deputatul Cătălin Tiuch vrea să-i ajute pe timișeni să se organizeze în „lupta” împotriva celor care doar promit servicii de calitate. Asta, după ce toate interpelările sale din parlament au dat rezultate doar pe perioade foarte scurte de timp.

Ponta ortodoxul si cele zece porunci

Auzind de la făcătorii de imagine că aproape 86% din populația României este ortodoxă, candidatul PSD la președinție a zis: viitorul președinte trebuie să fie ortodox. Ca nu care cumva să fie catolic, greco-catolic, protestant luteran ori vreun neoprotestant care să bea sângele poporului. Obișnuit cu caietele de sarcini făcute după chipul lui Șova, în logica lui Ponta, președintele României ar trebui să fie român, țigan, tătar, secui, numai neamț să nu fie.

Cu aproape 100.000 de euro, primaria scapa de „AC Recas nu e Poli”!

Desenele de pe zidurile clădirilor din oraș deranjează de multă vreme municipalitatea, care a anunțat inclusiv că vrea să amendeze proprietarii imobilelor „murdare”. Din toamnă va începe însă o operațiune organizată, plătită de la bugetul local, în urma căreia vor fi curățate proprietățile primăriei.

Inveseliti prima zi de scoala a unui copil!

Rechizite, cărţi şi haine pentru a le aduce un zâmbet copiilor nevoiaşi şi pentru a-i ajuta să să calce pragul şcolii cu un ghiozdan complet echipat pentru noul an. O campanie desfăşurată de o companie italiană cu sediul în Timişoara vine în ajutorul copiilor din centrele de plasament, dar şi al celor care provin din familiile nevoiaşe.

Nicolae Robu si cultura

De la sosele si subpasaje, Robu a trecut la sondaje muzicale

Primarul Nicolae Robu pare că se pregătește într-adevăr să lanseze un album muzical. Dar, pentru că nu vrea să dea un chix răsunător, testează la greu opinia publică. La două zile după ce a postat negativul uneia dintre piese, acum face un sondaj on-line prin care vrea să afle ce cred oamenii despre preocupările sale artistic.

Top