Stirile din ziua: 5 august 2014

Cod portocaliu de inundatii pentru Moravita si Barzava

Cod portocaliu de inundatii pentru Moravita si Barzava

Hidrologii au emis marți după-amiază un nou cod portocaliu pentru bazinele hidrografice Moravița și Bârzava, valabil până pe 7 august. În plus, vor reveni și precipitațiile care vor afecta, de această dată, estul județului Timiș.

Mesaj din Ibiza: Nimic nu se compara cu fericirea de a-i face pe altii fericiti

N-a rezistat nici măcar o zi fără să scrie ceva pe Facebook, așa că, abia ajuns la Ibiza, primarul Nicolae Robu a postat, marți dimineață, un mesaj cu tentă… filozofică. Edilul pare să se fi consolat cu ideea că binele făcut se uită în timp, dar asta nu-l va împiedica să-și ducă la bun sfârșit proiectele.

Ehegartner, despre Robu: Avem o viziune diferita asupra perspectivei liberale

Senatorul Petru Ehegartner a făcut, marți, primele declarații din postura de vicepreședinte național al Partidului Liberal Reformator. Până acum, filiala Timiș a PLR numără în jur de 100 de persoane, din care aproximativ 40 sunt oameni tineri, noi pe scena politică. Ehegartner a explicat de ce a ales să plece din PNL.

Tender se spala pe maini de Fly Romania, dupa mii de tepe date romanilor

Omul de afaceri Ovidiu Tender a anunţat marţi că firma Ten Airways, al cărei proprietar este, a încheiat colaborarea cu Fly România. În mai, Tender declara, la Timișoara, că afacerea „are potențial și vom dezvolta și alte destinații”. Conform datelor oficiale, Fly Romania a vândut bilete către 9.400 de persoane, dar a dus la destinație doar mai puțin de 1.300.

A costat patru milioane de euro, dar sta gol: primaria n-a gasit administrator pentru Incuboxx / FOTO

Inaugurat la finele lunii aprilie, centrul IT al Primăriei Timișoara, o investiție de patru milioane de euro, stă gol. Incuboxx nu are încă administrator, deși municipalitatea a făcut o propunere în acest sens către Universitatea de Vest și Politehnică. Între timp, în clădire a plouat deja.

„Padure” de stalpi spre Dumbravita, pe traseul extins al liniei 14 troleibuz

Troleibuzul 14 va ajunge până la finele anului la Dumbrăvița, lucrările la extinderea liniei fiind în toi. Zona arată însă foarte ciudat, după ce, pe marginea șoselei, au fost amplasați nu mai puțin de 280 de stâlpi! Primarii din Dumbrăvița și Timișoara spun că așa e proiectul, dar la final pe stâlpi ar putea fi puse… ghivece cu flori.

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Florilor nr. 1  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581, e-mail statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatoarelor imobile: Vila nr. 9, situata in Buzias, str. Avram Iancu Policlinica Balneara, situata in Buzias, str. Avram Iancu Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat, contra

aquatim

Fara apa rece la Mosnita Noua

Aquatim anunță că marți, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei reci în Moșnița Nouă. Aceasta Îeste necesară pentru devierea conductei de alimentare cu apă de pe Calea Buziașului, lucrare prevăzută în proiectul de reabilitare a sistemului de canalizare în zonă, finanțat din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene. La reluarea alimentării cu apă

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Tănase nr. 6, Calea Bogdăneștilor (p), Cameliei, Dan Căpitan (p), Măslinului (p), Al. Lăpușneanu, Bârzava, Poneasca (p), Țebea, Luminii (p), Oglinzilor (p), Aștrilor (p), Orion (p), Farului (p), orele 9 – 17; Chișoda (p), Sânnicolau Mare – str. Panselelor bl. P1-P3-P9, Beba

Top