Stirile din ziua: 7 august 2014

„Tezele de la Ibiza” ajung si pe mailurile functionarilor de la primarie

„Tezele de la Ibiza” ajung si pe mailurile functionarilor de la primarie

Prima postare făcută pe Facebook, din concediu, de primarul Nicolae Robu, ar putea ajunge subiect de… extemporal pentru angajații municipalității. Asta susțin cei de la Radio Erevan TM, care fac publică, pe aceeași rețea de socializare, dovadă că edilul își ține în priză subalternii, chiar și de la mii de kilometri distanță.

Ehegartner e asteptat la PNL… sa-si plateasca datoriile

Chiar dacă au spus că nu-i vor duce dorul în PNL, liberalii din Timiș îl așteaptă pe senatorul Petru Ehegartner, recent mutat în Partidul Liberal Reformator, să mai treacă pe la sediul organizației. Aceștia nu vor ca senatorul să se înscrie din nou în partid, ci doresc… să își achite datoriile. Dacă tot trece pe la sediu, n-ar fi rău să declare și ce liberali ia cu el în PLR.

In „meciul” tantari – CJ Timis conduc… insectele! Primaria se uita de pe margine

Cu chiu, cu vai, la Timișoara a început dezinsecția aeriană. Asta, după ce țânțarii au exasperat locuitorii orașului de pe Bega, pentru care orice ieșire din casă la ceas de seară echivalează cu un atac „sângeros” al acestor insecte. Primăria încă nu are contract de dezinsecție, așa că noroc cu… elicopterul sau avionul CJ Timiș!

Timisorenii se vor putea ruga la Madonna Neagra de la Montserrat

Biserica Millenium din Timișoara primește, de la Barcelona, un dar de suflet. O replică a Fecioarei din Montserrat, patroana Cataluniei, va fi găzduită aici. Fecioara Neagră este considerate – sa mult orasului timisoarei si cu episcopia romano-cataolica – preot din Barcelona va oficia slujba alaturi de paroh – replica a statuii care va fi daruita bisericii Millennium.

Liber la distractie ca-n Catalunia! Incepe Aplec Internacional / PROGRAM

O nouă premieră pentru România are loc la Timișoara: în perioada 8-10 august, străzile și în piețele orașului de pe Bega vor fi luate cu asalt de câteva sute de artiști catalani. Aplec Internacional de la Sardana este cel mai mare și mai impresionant festival catalan din afara Spaniei, care ajunge acum și în România.

Grindeanu, despre colaborarea cu PP-DD Timis: „Nu stiu cine-i Titiriga!”

Relația dintre PP-DD și PSD e undeva la linia de plutire la nivelul administrației locale din Timișoara. Chiar dacă partidului „domnului Dan” a semnat un protocol cu PSD la nivel național, în orașul de pe Bega, acesta nu este neapărat respectat. Președintele PSD Timșoara, Sorin Grindeanu, habar nu are cine este liderul PP-DD Timiș, deși șeful filialei municipale este bunul lui prieten Lucian Taropa.

„Vandal” neamt, prins in timp ce arunca in apa muscatele de pe podul Michelangelo

Jardinierele de pe podul Michelangelo au fost „atacate” joi dimineață de doi tineri! Ei au fost surprinși de polițiștii locali și au rupt-o la fugă, dar au fost prinși după o urmărire ca-n filme. Nu e primul caz de acest gen, acum câteva săptămâni un alt tânăr prins de agenți declarând că a distrus jardinierele fiindcă… „ a fost prost”.

Liberalul Kunta Kinte

Ca politician, când vrei să-ți ascunzi mucii printre boabele de fasole, ai două variante. Iei lingura de lemn și amesteci iahnia ori pleci din partid spunând că nu mai ai aceleași viziuni asupra perspectivei doctrinare cu linia partidului din care vrei să pleci. Nu e mare lucru. Însă treaba asta o fac de regulă niște oameni de slabă calitate, șobolanii care simt că vaporul prinde umezeală, iar cariera politică, multă incertitudine.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Apateu, Herodot, Piața Istria, Batania, Melodiei, Pindului, Câmpului, Herodot, Brigadierilor, Sucului, Aviatorilor, Levănțica, Fermității, Satu Mare, Tg. Mureș, Sălaj, Sovata, Baia, Muntele Mic, Energiei, Calea Moșniței (p), Petalelor (p), Lacului (p), Științei (p), Bd. Dâmbovița (p), Dreptatea (p), orele 9 – 17; Buzad

Top