Stirile din ziua: 9 noiembrie 2014

robu la terasa

Robu sustine ca s-a incercat o inscenare in ceea ce-l priveste, dupa mitingul de sambata

Robu sustine ca s-a incercat o inscenare in ceea ce-l priveste, dupa mitingul de sambata

Primarul Nicolae Robu admite că a participat la mitingul de sâmbătă seară în ultimele sale minute, după ce s-a întors din județ, de la acțiunile de partid. El condamnă însă „imaginea negativă, de oameni certaţi cu democraţia, violenţi, secesionişti” care le-a fost creată timișorenilor, pe care o consideră total nedreaptă.

Prea fain, prea ca la tara: cum sa vrei la Cotroceni cu mai putin 8.000 de voturi!

Oricine poate candida „la mișto” la președinția României. O dovedește numărul de voturi adunate de o parte din cei 14 care au apărut pe buletinele de vot din primul tur. Cinci dintre ei nu au reușit să strângă, împreună, nici măcar 200.000 de voturi! Asta, deși unul a dus la BEC 300.000 de semnături…

Dupa 25 de ani, „huliganii” s-au intors pe strazile Timisoarei

Câteva mii de timișoreni au protestat din nou, sâmbătă seara, în Piața Operei. N-au fost cu foarte mult mai puțini decât cei care ieșeau în stradă, tot într-o sâmbătă, pe 16 decembriei 1989. Atunci, Nicolae Ceaușescu i-a făcut „huligani” într-un celebru discurs din seara de 20 decembrie. Huligani plătiți de „agenturili” străine.

Actiuni gratuite de informare, consiliere si formare pentru persoanele din mediul rural (P)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș, partener coordinator, și S.C. Gapa SRL, partener național al Proiectului „RuralNet – Centru de orientare în carieră şi consultanţă non-agricolă”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, organizează marți, 11 noiembrie, de la ora 11, în comuna Dalboșeț din județul Caraș-Severin, cel de-al doilea eveniment de informare și promovare a proiectului.

Top