Stirile din ziua: 28 noiembrie 2014

Samartinean: „Moldova trebuie si merita sa se intoarca la valorile europene”

Samartinean: „Moldova trebuie si merita sa se intoarca la valorile europene”

Printr-o declarație politică în Parlamentul României, deputatul PDL de Timiș Cornel Sămărtinean a abordat alegerile parlamentare de duminică din Moldova, un scrutin crucial, moldovenii urmând să aleagă între Europa și Rusia.

Exclus din PSD, Geoana a fost consolat de senatorul liberal Ben-Oni Ardelean

Senatorul liberal Ben Oni Ardelean a vorbit cu Mircea Geoană după excluderea acestuia din PSD. Ardelean l-a sunat pe fostul-social democrat pentru a-i transmită că înțelege situația prin care trece, dar este de părere că, oricum, Geoană nu avea ce să caute în rândul PSD-iștilor. Liberalul n-a vrut să spună totuși dacă are de gând să-l invite pe acesta în PNL.

maria grapini

Maria Grapini, data pe mana Inspectiei Judiciare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a sesizat Inspecția Judiciară vizavi de declarațiile făcute de europarlamentarul Maria Grapini în plenul Parlamentului European. Zilele trecute, Grapini a criticat în acest for condamnarea șefului ei de partid, Dan Voiculescu, pe motiv de „proces politic”.

Blatta orientalis

„Trebuie schimbate radical o multime de lucruri în PSD”, spunea cu glas șmecheresc Victor Ponta, la scurt timp după binemeritata cupă de șampanie din Dubai, dar înainte de mazilirea trioului Geoană-Șova-Vanghelie. Eram curios dacă liderul PSD ar mai fi spus același lucru despre partidul său dacă ar fi câștigat alegerile prezidențiale.

Popoviciu, propunere soc pentru sefia PDL Timis: Ghita Nastor, primarul din Gottlob

Rămasă fără președinte după demisia lui Constantin Ostaficiuc, filiala PDL Timiș își caută acum un nou lider. Deputatul Alin Popoviciu vine cu o propunere surprinzătoare: primarul comunei Gottlob, Gheorghe Nastor. Popoviciu spune că Nastor este foarte respectat și la nivel central, putând fi un președinte la fel de bun ca Ostaficiuc.

Teste gratuite pentru „piciorul diabetic”, la Spitalul Judetean

Testări gratuite, la Spitalul Judeţean din Timişoara, pentru pacienţii cu diabet și complicaţii ale afecţiunii la nivelul membrelor inferioare. Programările se vor putea face din 2 decembrie, iar testările se vor face de două ori pe săptămână, în ambulatoriul Spitalului Județean.

Un consilier local propune patrule de pensionari, care sa „spioneze” prin oras

Nemulțumit de aspectul Timișoarei, consilierul independent Nistor Geană vrea să apeleze la… pensionari! Aceștia ar urma să monitorizeze tot ce se întâmplă prin oraș și să raporteze la primărie neregulile. Pentru că nu vor putea fi plătiți pentru serviciile lor, ei ar putea beneficia măcar de reduceri la impozite.

Sa vina ninsoarea! Primaria e pregatita, dar sunt 300 de strazi care nu vor fi deszapezite

Primarul Nicolae Robu vrea o iarnă la fel ca aceea de anul trecut, cu foarte puțină zăpadă. Edilul spune însă că și dacă va ninge consistent, nu vor fi probleme, pentru că așa i-au spus directorii celor două firme care împart orașul la acest capitol. Pe o treime din străzile Timișoarei însă, plugurile nu vor ajunge nici în acest an.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări urgente la punctele termice 33 și 34, va întrerupe vineri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde de consum și încălzirii. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe Al. Scurtă, Calea Aradului și străzile Boemia, Liniştei, Răsăritului, Scărişoara, Sitarului, Somnului, Textiliştilor şi Brediceanu.

Top