Stirile din ziua: 8 noiembrie 2014

Mii de timisoreni au cerut „Romania depontizata” / FOTO+VIDEO

Mii de timisoreni au cerut „Romania depontizata” / FOTO+VIDEO

Câteva mii de timișoreni au ieșit, sâmbătă seară, în Piața Victoriei, pentru a cere condiții bune de vot pentru diasporă. S-a scandat pentru libertate, dar și împotriva actualei puteri. Protestul a fost pașnic, dar au existat și câteva incidente pentru aplanarea cărora a fost necesară intervenția jandarmilor.

Ponta confirma ironic centura: „Nu stiu de ce in Banat trebuie sa spuna cineva de la Cluj ca sa credeti”

Nu înțelege de ce bănățenii nu pricep declarațiile, dacă ele nu sunt făcute de la Cluj, dar susține că șoseaua de centură a Timișoarei este prinsă în masterplanul general pe transport, varianta rectificată. Premierul Victor Ponta a făcut această declarație, sâmbătă, la Lunga.

Dupa ce si-a vizitat „un prieten”, Ponta a venit din Serbia ca sa deschida PTF Lunga! / FOTO

Dacă la Timișoara nimeni nu „știa” că vine premierul Victor Ponta, autoritățile din Comloșu Mare au fost, se pare, mult mai bine informate. Astfel, zeci de copii au fost îmbrăcați în straie populare și, „înarmați” cu stegulețe, au fost trimiși încolonați spre PTF Lunga, deschis oficial sâmbătă înainte de prânz, în prezența lui… Victor Ponta, care și-a făcut apariția dinspre Serbia!

Incurcate-s caile politicii: Ciprian Mihok s-a inscris in PDL!

La începutul anului, Ciprian Mihok și Valentin Moldovan erau cele mai importante figuri ale PNȚCD Timiș, iar cei doi păreau că se înțeleg foarte bine. După alegerile de pe Colegiul III, lucrurile s-au schimbat însă, când unul a luat-o spre dreapta, celălalt spre stânga. Totul a culminat cu momentul în care Mihok a fost dat afară din partid. Nu a suspinat prea mult după foștii colegi și s-a înscris în PDL.

Salonul Industriei Usoare, la cea de-a 24-a editie (P)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 27-30 noiembrie, cea de-a 24-a ediţie a Salonului Industriei Ușoare. Manifestarea este cunoscută bănăţenilor încă din 1995 ca fiind cea mai reprezentativă expoziţie de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii din zona de vest a României.

Top