Stirile din ziua: 6 noiembrie 2014

Ponta, scos cu duba ca sa scape de protestatari, la Baia Mare

Ponta, scos cu duba ca sa scape de protestatari, la Baia Mare

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a fost huidut la scenă deschisă, joi, în Baia Mare. Premierul a avut o întâlnire cu șefii PSD din județele din nordul țării și, conform unui site local, a fost evacuat cu duba din clădirea în care a avut loc ședința

Lucian Mic si Sofronie Drincec, primele doua propuneri pentru scaunul de mitropolit al Banatului

Ședința Sinodului Mitropolitan, desfășurată joi după-amiază, a avut ca rezultat concret selectarea a doi candidați care ar putea să-l înlocuiască, în scaunul de mitropolit al Banatului, pe Înalt Preasfințitul Nicolae Corneanu, trecut la cele veșnice acum 40 de zile.

Senator PSD din Ardeal: „Nu avem nevoie de muschi aratati din Oltenia”

Gura păcătosului PSD-ist adevăr grăiește. Un senator social-democrat din Ardeal a admis că investițiile Guvernului PSD în Transilvania sunt mult mai mici decât cele din Moldova și sudul țării. El i-a cerut primarului Craiovei, Olguța Vasilescu, să „nu-și mai încoarde mușchii”, până această situație nu se va remedia.

Joi se prezinta lista celor care ar putea sa-i ia locul Mitropolitului Corneanu

La Catedrala Mitropolitană din Timișoara s-a ținut, joi, parastasul de 40 de zile de la moarte Mitropolitului Banatului Nicolae Corneanu. Se încheie astfel perioada oficială de doliu și urmează o ședință a Sfântului Sinod, unde se va discuta cine sunt candidații care ar putea să-l înlocuiască pe Înalt Preasfințitul Corneanu.

De ce uraste Victor Ponta Timisoara

Victor Ponta refuză invitația făcută de rectorul UVT pentru a participa la o dezbatere electorală la Timișoara, alături de contracandidatul său, Klaus Iohannis. Candidatul PSD nu vrea însă Timișoara, având probabil oroare la acest nume. La fel ca Nicolae Ceaușescu. Fiindcă, din acest punct de vedere, Ponta e urmașul lui Ceaușescu, nu al lui Ion Iliescu.

Muzeul Satului cauta opt… „tarani” romani, sarbi, unguri si svabi

Muzeul Satului Bănățean caută opt persoane dispuse să se mute, câte cel puțin opt ore pe zi, în gospodăriile tradiționale de la Pădurea Verde. Este primul pas spre „Muzeul Viu al Satului Bănățean”, proiect desfășurat în parteneriat în județele Csongrad și Timiș, care a ajuns în faza angajării personalului.

Tara arde, un liberal se piaptana: daca Robu taie copacii, Horia Cristian ii… adopta!

Liberalii se dau de ceasul morții pentru a încerca să-i convingă pe alegători să voteze Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale. Deputatul Colegiului I, Horia Cristian, este și el în campanie… dar nu în aceasta. El e mai preocupat, în momentul de față, de plantarea de copaci așa că a pornit la împărțit de pliante.

florin maran, un patron fericit

Florin Maran, arestat la domiciliu

Tribunalul Timiș a decis ca omul de afaceri Florin Măran să fie arestat la domiciliu, el fiind acuzat de evaziune fiscala. Alți șapte inculpați în acest dosar au fost lăsați în libertate sub control judiciar. Decizia instanței poate fi contestată atât de inculpați, cât și de procurori, o decize finală urmând să fie dată de Curtea de Apel Timișoara.

Bojin insista: „infractorul de drept comun” Dorin Candea, dorit sef la ARR

Dorin Cândea, considerat în urmă cu doi ani„infractor de drept comun” de către liderii PSD Timiș, este favoritul lui Titu Bojin pentru preluarea funcției de director al ARR Timiș. Funcția este ocupată încă de liberalul Sorin Supuran. Bojin a mai încercat cu puțin timp în urmă să-l ungă pe Cândea șef al RAR Timiș.

apa calda

Apa calda si caldura oprite

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de transport, va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 45. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Bucovina (parțial), Dirijorului, Învățătorului, I. Vidu, M. Basarab, Oboiului, Operetei, Rubinului, Torontalului (parțial). În aceeași,

Top