Stirile din ziua: 20 noiembrie 2014

PDL vrea sa-l schimbe pe Stoia cu un alt om de casa al Cristestilor!

PDL vrea sa-l schimbe pe Stoia cu un alt om de casa al Cristestilor!

În urma unui pe vot în organizație, PDL Timișoara l-a desemnat pe consilierul local Simion Moșiu drept înlocuitor al PSD-istului Traian Stoia în scaunul de viceprimar al municipiului. La fel ca și Stoia, Moșiu este un om de casă al fraților Cristescu, lucru care s-ar putea să nu-l bucure prea tare pe primarul Nicolae Robu. Alegerea lui Moșiu a fost influențată de presiuni ale tandemului Constantin Ostaficiuc – Alin Popoviciu, susțin surse din PDL.

Călin Popescu Tăriceanu

Fripturistii lui Tariceanu, lasati de izbeliste de Victor Ponta

Gruparea lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost scoasă total din planurile de guvernare, la cererea expresă a UNPR. Oportuniștii care au trădat PNL pentru a rămâne la putere au ajuns, la rândul lor, să fie trădați de Victor Ponta. „Nu are rost să ne încurcăm cu balastul aruncat de Blaga și Iohannis”, susțin cei din UNPR.

La Michelangelo se lucreaza non-stop, muncitorii de la SDM, luati din nou de pe alte santiere /FOTO

Se lucrează zi-lumină la subpasajul Michelangelo, chiar dacă asta înseamnă că s-a încetinit ritmul pe alte șantiere din oraș. SDM nu reușește să găsească forță de muncă în județ, deși caută de câteva luni și a făcut apel la mai multe primării.

Curat ghinion! Traseistii, in pericol sa-si piarda mandatele

Camera Deputaților a adoptat tacit, miercuri, o propunere legislativă de respingere a Ordonanței de Urgență 55/2014, care permitea aleșilor locali să-și aleagă un partid timp de 45 de zile, fără a-și pierde mandatul. Șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, nu crede că o astfel de inițiativă ar putea avea șanse.

Robu nu stie daca mai vrea sa fie primar din 2016, dar sigur nu e de acord cu limitarea la doua mandate

Toți aleșii locali ar putea sta în funcții numai cel mult două mandate. Un astfel de proiect a trecut tacit de Camera Deputaților și totul depinde acum de senat. Primarul Nicolae Robu nu crede că e o idee bună, dar spune, pe de altă parte, că nu e sigur că mai vrea un mandat în fruntea Timișoarei.

O premiera in Romania: concursul de arta creativa „Can City” (P)

Se deschid porţile pentru “Can City”, primul oraş din România realizat în întregime din doze de aluminiu. Asociaţia Alucro în parteneriat cu IBM România și Romprest organizează în perioada 5 – 30 noiembrie concursul naţional de artă creativă Can Design Festival, cu tema „Can City”. Concursul îşi propune să inspire comunitatea către refolosirea dozelor din aluminiu, în scopul realizării unor obiecte, care puse împreună să redea imaginea un oraş din doze. Regulamentul este disponibil pe www.candesignfestival.ro .

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, deoarece a finalizat lucrările de investiții în zona centrală, va întrerupe joi, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 24, pentru trecerea consumatorilor pe noul racord. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile E. Savoya, Ungureanu și V. Alecsandri. Tot joi, între

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ardealul (p), Baba Novac, Comuna din Paris, orele 9 – 13; Moșnița Nouă (p), Bazoș (foraj 28 și 29), Săcălaz (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Țesătorilor Bl. 4-7, 15, 16, orele 9 – 17; Igriș – casnici, ferme Smithfield, orele

Top