Stirile din ziua: 4 noiembrie 2014

Site-ul Ziua de Vest, distrus de hackeri! Urmeaza plangere la DIICOT

Site-ul Ziua de Vest, distrus de hackeri! Urmeaza plangere la DIICOT

Site-ul de știri local „Ziua de Vest” a fost victima unui atac cibernetic foarte dur, în spatele căruia a apărut semnătura grupării „Turkish Cyber Army”, însă reprezentanții ziarului tind să creadă că nu este cu adevărat vorba despre acest grup, ci despre altcineva.

Ponta si Iohannis, invitati la o dezbatere despre Revolutie la UVT

Rectorul Universității de Vest vrea să-i aducă față în față pe Victor Ponta și pe Klaus Iohannis chiar în reputata instituție de învățământ timișoreană Cei doi candidați la președinție au fost invitați oficial să ia parte la o dezbatere publică unde se va discuta despre modul în care s-a dezvoltat România în urma Revoluției de acum 25 de ani, care a pornit de la Timișoara

A inceput remontarea stavilarului din Piata 700! Operatiunea costa 600.000 de euro

Stăvilarul descoperit în Piața 700, pe șantierul unde se ridică o nouă clădire de birouri, a ajuns în cea de-a treia etapă a proiectului de salvare. Marți s-a dat oficial startul la lucrările de reconstruire. Povestea obiectivului istoric este una foarte interesantă, iar din primăvara anului viitor aceasta va putea ajunge la toți timișorenii printr-un film documentar.

„Spiritul Timisoarei” vs „mandria de-a fi romanii” lu’ Victor Ponta

Nu cu foarte mult timp în urmă, la alegerile europarlamentare din primăvara acestui an, PSD câștiga lejer scrutinul, atât pe județul Timiș, cât și în Timișoara. Social-democrații au deschis de atunci șampaniile (și se pare că nu le-au mai închis până duminică), bifând Timișoara pe o lungă listă a orașelor roșii.

Incendiu puternic la adapostul pentru caini de la Danyflor! 40 de animale au murit

Situație gravă la adăpostul pentru câini comunitari al firmei Danyflor. Marți la prânz, acolo a izbucnit un incendiu violent, pe care încearcă, de ceva vreme, să-l stingă 15 angajați de ISU, veniți cu trei autospeciale. Nu știe momentan dacă au murit câini. UPDATE: Din primele estimări, au murit, în urma acestui incendiu, în jur de 40 de animale.

Dupa ce l-a dovedit ca minte, Robu spune ca Stoia a lasat „vraiste” in urma lui

Primarul NIcolae Robu îi cere public, de câteva săptămâni, viceprimarului Traian Stoia să-și aducă actele pentru dosarul de angajare. În ultimul plen, social-democratul i-a replicat că acum aude prima dată de așa ceva. Luni, primarul a adus nota internă emisă în martie pe această temă!

Cadou de Mos Nicolae: se reia circulatia tramvaielor pe Stefan cel Mare

După opt luni de întrerupere, tramvaiele ar putea merge, din nou, de la începutul lui decembrie, pe strada Ștefan cel Mare, dintre Piața Traian spre Banatul. Reluarea traficului fusese anunțată de primarul Nicolae Robu pentru octombrie, dar acum a fost „reprogramată” pentru decembrie. Șantierul de pe strada Ștefan cel Mare, pe porțiunea cuprinsă între str.

Romania omului bine facut

Înainte ca turul întâi al alegerilor prezidențiale să pună vreo zece procente sudisto-moldovenești între Ponta și Iohannis, o campanie gândul.info ne-a spus cine este „președintele internetului”. Conform portalului de stiri amintit, Klaus Iohannis este șeful statului preferat de internauți, cu aproape 50% din voturi furnizate online, pe locul doi clasându-se Monica Macovei, vreo 35 procente, pentru ca Victor Ponta să nu se ridice mai sus de 3,5 procente.

florin maran, un patron fericit

Omul de afaceri Florin Maran, „calcat” de DNA, pentru evaziune

Percheziții, marți dimineață, DNA, la locuința și sediile societăților omului de afaceri Florin Măran, la mai multe firme ale unor țigani din Strehaia, dar și în București, Mehedinți, Olt, Argeș și Iași. Acțiunea este coordonată de DNA și vizează o evaziune fiscală al cărei prejudiciu este estimat la două milioane de euro.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unor defecțiuni, va întrerupe marți, între orele 8 și 16, furnizarea ape calde și a căldurii la PT 45A și 45B. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Bucovina, M. Basarab, Mehedinți, Viilor, Almajului, Bărăgan și Pompiliu Ștefu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Uranus (p), Vega (p), Eduard Beneș, Oglinzilor (p), Vega (p), Lidia (p), orele 9 – 16; Săcălaz (p), orele 9 – 16; Lugoj – str.Bocșei (p), Cernabora, Crinilor, Nuferilor, Liliacului, orele 9 – 16; Chizătău, Hisiaș, Rădmănești, Ohaba Română, orele 8 – 18;

Top