Stirile din ziua: 17 noiembrie 2014

Maestrul tradarilor Ilie Sarbu isi va „injunghia” pe la spate si ginerele?

Maestrul tradarilor Ilie Sarbu isi va „injunghia” pe la spate si ginerele?

Încet-încet, liderii PSD scot capul din pământ după înfrângerea umilitoare de duminică. (Care era mult mai concludentă, fără autobuzele și „morții” votanți din Teleorman și Olt și dacă diaspora era lăsată să voteze.) Unii vor sânge și capete tăiate, alții îndeamnă la calm. Unii vor ieșirea de la guvernare, alții nu prea ar pleca de la ciolan.

Cum s-a votat in Timis, localitate cu localitate

Candidatul ACL Klaus Iohannis a spulberat tot în județul Timiș în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Localitățile în care Victor Ponta a reușit să câștige se pot număra pe degete. Actualul premier a pierdut, din nou, la Lugoj, Giroc, Remetea Mare sau Jebel, dar și la Făget, Buziaș sau Recaș, acolo unde fusese primul după scrutinul din 2 noiembrie.

Interstellar (cronică de film)

De la Odiseea Spațială 2001 (2001: A Space Odyssey) a lui Stanley Kubrick nu am mai văzut o asemenea reușită în domeniul filmelor SF. La fel ca în O odisee spațială și în Interstellar omenirea se află față în față cu o entitate extraterestră ce depășeste cu mult, atât tehnic cât și mental, omenirea. Dacă

Piata de Craciun din Viena, un weekend perfect in atmosfera de sarbatoare / FOTO

Atât de aproape de vestul României se află unul dintre oraşele cu cel mai înalt nivel de viaţă din lume şi totodată cu una din cele mai mari bogăţii arhitecturale atât în muzee, cât şi pe străzi: Viena. Capitala Austriei este una dintre destinaţiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumuseţea vizuală şi sufletească.

16 noiembrie 2014 – ziua in care Dumnezeu a fost roman!

În ziua de 4 iulie 1954, la Berna, într-una dintre legendarele finale de campionat mondial, Germania fraților Walter învingea o extraordinară selecționată a Ungariei cu 3-2. Asta, după ce, în faza grupelor, maghiarii i-au învins pe nemți cu un neverosimil 8-3. „Panzerele” au fost ajutate în finală de o vreme foarte rea, cu ploaie și vânt, terenul greu fiind în defavoarea mult mai tehnicilor fotbaliști maghiari.

Presedintele „popcorn”

România sacoșei cu făină și-a litrului de ulei pomană a pierdut duminică în fața unei Românii mândre și totodată indignate de tupeul politicienilor de la București. Klaus Iohannis nu a fost neapărat scopul în aceste alegeri prezidențiale, ci vehiculul care a dus furia românilor umiliți spre o sancțiune binemeritată dată PSD

Top