Stirile din ziua: 3 noiembrie 2014

Cum s-a votat in Timis, comuna cu comuna

Cum s-a votat in Timis, comuna cu comuna

Votul în primul tur al alegerilor prezidențiale a adus în Timiș o victorie confortabilă pentru candidatul ACL Klaus Iohannis. Acesta a obținut 42,03%, în timp ce candidatul PSD, Victor Ponta, primit 29,66% din voturile timișenilor. În mod surprinzător, Iohannis a câștigat chiar și unele zone tradiționale ale PSD, cum ar fi Lugoj, Giroc, Remetea Mare sau Jebel.

Peisagistii cer dezbatere pentru copacii din Piata Libertatii

Peisagiștii timișoreni îl contrazic pe primarul Nicolae Robu, care susține că proiectul de reamenajare a Pieței Libertății nu prevede și spații verzi. Asociația Peisagiștilor Vest propune organizarea unei dezbateri publice pe această temă, pentru ca o astfel de chestiune să nu fie strict decizia unei singure persoane.

Ponta a pierdut acasa la Titu Bojin, in Remetea Mare

Klaus Iohannis a câștigat alegererile în mai multe fiefuri tradiționale ale PSD din Timiș. Printre acestea s-au numărat Remetea Mare, localitatea de domiciliu a lui Titu Bojin, dar și Girocul președintelui PSD Timișoara, Sorin Grindeanu. Nicolae Robu n-a ratat ocazia să-l ironizeze pe Bojin pentru aceste „performanțe”.

Călin Popescu Tăriceanu

Tariceanu, umilit in Timis

Timișenii nu s-au mai lăsat înșelați de „liberalismul” social-democrat de rit Antena 3 promovat de Călin Popescu Tăriceanu. Dacă la alegerile europarlamentare, același tip de „liberalism” întruchipat de Mircea Diaconu obținea în jur de opt procente în Timiș și peste zece în Timișoara, la alegerile prezidențiale, fostul premier s-a clasat abia pe locul al cincilea.

Iubeste Romania Ta, excursii de weekend in noiembrie! / FOTO

Ultima lună de toamnă, ultimele raze călduţe de soare, ultimele adieri blânde de vânt şi o bogăţie de culori ale naturii ne îndeamnă spre drumeţie în luna noiembrie. Se anunţă o toamnă târzie frumoasă, aşa că timpul e tocmai potrivit pentru a petrece câteva weekenduri în aer liber, nu departe de casă, în România.

Rezultate partiale nationale pana la ora 7: Ponta – 40.01%, Iohannis – 30.54%

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat, luni dimineață, rezultate oficiale parțiale, dupaă numărarea a 91,33% din voturi. Conform acestora, Victor Ponta a obținut 40.01%, iar Klaus Iohannis – 30,54 %. Urmează în top Călin Popescu Tăriceanu, Elena Udrea, Monica Macovei, Kelemen Hunor și Corneliu Vadim Tudor.

Top 3 alegeri prezidentiale in Timis: Iohannis, Ponta, Macovei

Biroul Electoral Județean Timiș a anunțat, luni dimineață, rezultatele finale ale turului întâi al alegerilor prezidențiale. Candidatul ACL Klaus Iohannis s-a clasat pe primul loc, cu 42,03% din voturi, urmat de Victor Ponta (PSD), cu 29,66%, și de candidatul independent Monica Macovei, cu 6,19.

Iohannis a castigat Timisul, Ponta a adunat doar voturile detinutilor!

Conform datelor oferite de social-democrații din Timiș, au fost numărate voturile din 80% din secțiile de votare din țară. Candidatul PSD Victor Ponta a obținut 41.01 din sufragii, iar cel al ACL, Klaus Iohannis, a adunat 29,33% din sufragii. În Timiș însă, Iohannis l-a bătut pe Ponta, cu aproape 41 de procente, față de aproape 30% ale lui Ponta.

Top