Stirile din ziua: 24 noiembrie 2014

Elevii de la Lenau nu se mai muta la Arte Plastice, ci pe Bd. Republicii

Elevii de la Lenau nu se mai muta la Arte Plastice, ci pe Bd. Republicii

S-a schimbat schimbarea. La două săptămâni de când a anunțat mutarea elevilor de la Lenau în fostul liceu de arte, pe perioada lucrărilor de reabilitare, primarul Nicolae Robu spune că această variantă a picat. Mutarea se va face, dar într-un spațiu al Politehnicii.

Garajele de pe strada Uranus, urmatoarele pe lista de demolari a lui Robu

Încă o serie de garaje din zona Soarelui trebuie să dispară. Este vorba despre cele de pe strada Uranus, zonă care urmează să fie declarată de utilitate publică. Între timp, proprietarii de garaje de pe strada Orion vor primi o nouă notificare. Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu e mândru de vecinii lui, care… și-au demolat peste noapte construcțiile ilegale!

Surpriza de sarbatori: „cupola” luminoasa in fata Operei!

Criticat ani de-a rândul pentru lipsa de imaginație și de culoare, iluminatul de sărbători din Timișoara va marca, în acest an, o premieră. Pe modelul Sibiului, unde Piața Mare este acoperită practic de o „cupolă” de beculețe, primăria încearcă același lucru pe platoul din fața Operei.

Noul PNL le inchide usa in nas lui Ghita Ciobanu si Petru Ehegartner

Trădătorii și traseiștii nu vor mai fi primiți în noul PNL, cel puțin în perioada imediat următoare. Acest lucru este valabil în special pentru deputatul PSD Gheorghe Ciobanu și senatorul Petre Ehegartner. Potrivit unor zvonuri, cei doi au început deja să zgârie ușa învingătorilor de la alegerile prezidențiale.

liceul jl calderon

Peste 2,2 milioane de euro nerambursabili, pentru reabilitarea Liceului Calderon

Liceul „JL Calderon” va fi reabilitat pe fonduri europene. Lucrarea a început deja, este executată de o firmă din Ploiești și va dura 12 luni. Este cea de-a treia unitate de învățământ importantă din Timișoara, după Lenau și Loga, care va beneficia de finanțare nerambursabilă pentru aducerea la standarde moderne.

Revolutionarul PSD Liviu Bacana cere demisia lui Ponta si Sarbu

Liviu Băcana este membru PSD și lider al unei organizații revoluționare din Timișoara. El a fost unul din liderii protestelor din Piața Operei împotriva Guvernului Emil Boc din iarna anului 2012. Prin intermediul unei așa zise moțiuni-manifest, el afirmă că nemulțumirea cea mai mare nu este pierderea alegerilor, ci faptul că PSD a devenit, sub conducerea lui Victor Ponta, un partid care și-a pierdut drastic din popularitate.

ACS Poli, cel mai subventionat club romanesc din bani publici!

Vremurile în care investitorii particulari se înghesuiau să finanţeze activităţi sportive, în special fotbalul, sunt de mult apuse. Timişoara, cel mai puternic oraş din România din punct de vedere economic, dacă nu luăm în calcul Bucureştiul, nu duce lipsă de oameni de afaceri cu bani, dar aceştia, cu mici excepţii, stau departe de fenomenul sportiv.

Plen la CJ Timis, s-ar putea schimba vicepresedintii

Consilierii județeni se întâlnesc miercuri dimineață, în ședința ordinară din noiembrie. Dincolo de o ordine de zi ceva mai stufoasă decât în lunile trecute, discuțiile s-ar putea încinge la maximum. Asta, dacă aleșii care nu sunt din PSD se vor înțelege asupra eventualei înlocuiri a vicepreședinților.

Budapesta, un oras splendid in orice anotimp / FOTO

O excursie la Budapesta cu Agenţia de Turism Ultramarin este, în orice perioadă a anului, o experienţă extraordinară. La doar câteva ore de mers pe autostradă te întâmpină un oraş de o frumuseţe incredibilă, cu evenimente şi atracţii pentru toate gusturile. În ultima parte a anului, maiestuosul oraş găzduieşte una dintre cele mai frumoase pieţe de Crăciun ale Europei.

Spitalul Judetean Timisoara

Spitalul Judetean, datorii de aproape un milion de lei catre fosti pacienti

Sute de solicitări de rambursare a cheltuielilor suportate de pacienţii timişeni pe timpul spitalizării în stand by. Oamenii au depus plângeri la sediul Casei Judeţene de Asigurări Timiș, pentru că nu-şi pot recupera banii pe care i-au cheltuit cât timp au fost internaţi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Izlaz (p), V.Hugo (p), Muzicescu (p), Aleea Cânepei (p), orele 9 – 16; Bazoșu Vechi (Foraj 32 și 33), orele 9 – 16; Lugoj – Zona Cotu Mic Bl. 10-14, 18, 19, 21, 22, 23, orele 9 – 16; Recaș (p), Cărpiniș –

Top