Stirile din ziua: 10 noiembrie 2014

Diversiunea mitingului din Piata Operei

Diversiunea mitingului din Piata Operei

Faptul că PSD – la fel ca predecesorii săi din PDSR, FDSN, FSN și PCR și, mai presus de toate, fosta Securitate – este specializat în arta diversiunii este de notorietate. Manipularea și propaganda mincinoasă au făcut tot timpul parte din recuzita actualului partid de guvernământ.

Ponta, favoritul detinutilor: a castigat in 92 din cele 100 de sectii in care au votat acestia

Dacă nu se bucură de susținerea Timișului și a Timișoarei, prezidențiabilul Victor Ponta poate să-i dea oricând peste nas lui Klaus Iohannis în ceea ce privește…. voturile deținuților. Social-democratul a ieșit învingător în 92 din cele 100 de secții de votare unde au ajuns voturile pușcăriașilor din România.

Miut si Cojocari, chemati sa dea cu subsemnatul la Parchet, pentru o vila de langa Parcul Rozelor

Fostul director al Direcției de Patrimoniu a PMT, Nicușor Miuț, și secretarul municipalității, Ioan Cojocari, s-u prezentat, luni la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Cei doi au fost citați într-un dosar de retrocedare care privește una dintre vilele din centrul Timișoarei. Este vorba despre imobilul situat pe str. Acad. Alexandru Borza nr. 5, fostă Trandafirilor.

Titus Corlatean si-a dat demisia / UPDATE: Melescanu, propus ministru de Externe!

Titus Corlățean și-a anunțat, luni, demisia de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe. El a fost criticat în repetate rânduri pentru felul în care au fost organizate alegerile de pe 2 noiembrie. UPDATE: Teodor Meleșcanu a fost propus de premierul Victor Ponta pentru a-i lua locul lui Corlățeanu.

Pace in ritm de jazz: primaria propune 25.000 de lei pentru un festival organizat de Marius Giura!

Plenul de marți al CL Timișoara poate consemna o împăcare… istorică. De această dată, una din sfera culturală. Ultimul punct pe ordinea de zi este alocarea unei sume pentru organizarea festivalului Timișoara Jazz, organizat de Marius Giura și rămas, momentan, un mister, fără program și fără prețuri la bilete.

Mai multe stampile si cabine de vot, in Complexul Studentesc

Studenților care nu au domiciliul în Timișoara li s-a transmis, în repetate rânduri, că pot vota la orice secție din oraș. Tinerii s-au înghesuit însă la secțiile de votare din Complexul Studențesc, fiind obligați stea la coadă chiar și câteva ore. Primarul Nicolae Robu a solicitat, pentru secțiile de votare din zona respectivă, mai multe ștampile și mai multe cabine de vot.

Cele mai frumoase piete de Craciun ale Europei va asteapta/ FOTO

Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este la un pas distanţă. Iarna are şi ea însă farmecul ei, chiar dacă nu avem timp de concedii lungi şi răsfăţ undeva, departe. Nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o escapadă la un târg de Crăciun. Agenţia de turism Ultramarin vă invită la cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, în câteva excursii de weekend la Budapesta, Viena, Praga sau München.

Petitie on-line pentru declararea lui Ponta persona non-grata la Timisoara

Pe Internet a apărut, duminică seară, o petiție on-line care solicită, nici mai mult, nici mai puțin, decât… declararea lui Victor Ponta persona non-grata în Timișoara. Inițiatorul ei este Corneliu N. Vaida, care a promis că va face acest lucru, sâmbătă, la mitingul din Piața Victoriei.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare, va întrerupe luni, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde și a căldurii la PT Madgearu. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile F. Barbu, M. Viteazul, Mugurilor, Remus, Romulus, Gh. Doja, Șoimoș și Madgearu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie astfel: Timișoara – str. Uranus (p), Vega (p), E. Beneș, Oglinzilor (p), Vega (p), Lidia (p), Calea Aradului nr. 87, orele 9 – 17; Diniaș nr. 136 A și 77, Călacea (p), Chizătău, orele 9 – 17; Lugoj – Bl. Zona Ștrand S6A, S6B, S5A, S5B, S5C, S4A,

Top