Stirile din ziua: 14 noiembrie 2014

Basescu l-a postat pe Facebook pe „pisicutul” Ponta / VIDEO

Basescu l-a postat pe Facebook pe „pisicutul” Ponta / VIDEO

Acum îl acuză pe Traian Băsescu de toate relele care s-au abătut asupra României, dar nu a avut întotdeauna aceeași atitudine. Premierul Victor Ponta a fost „pisoi” în minimum o ocazie în care s-a aflat față în față cu actualul președinte. Cel puțin asta demonstrează un filmuleț postat de „marinar” vineri seară, pe Facebook.

Mesaj de la Timisoara: „In turul doi ne luam tara inapoi!” / FOTO+VIDEO

Timișorenii s-au mobilizat și vineri seara, chiar dacă un pic mai greu decât sâmbăta trecută, și au ieșit din nou în Piața Victoriei, pentru un miting pro-vot în diaspora. Ca să nu mai fie acuzați că vor ruperea Banatului de România, protestatarii au adus cu ei și steagurile regiunilor istorice. S-a strigat „Jos comuniștii”, dar și „În turul doi ne luăm țara înapoi”.

Razboaie electorale la Iecea Mare: primarul si viceprimarul nu-si vorbesc de peste o luna

Primarul social-democrat și viceprimarul liberal din Iecea Mare nu-și vorbesc de mai bine de o lună. După primul tur al alegerilor prezidențiale, când candidatul ACL i-a luat fața celui susținut de PSD, cei doi au fost la un pas să se ia și la bătaie. Liberalul Sorin Drăgan spune că nu va ceda în fața agresivității primarului Liviu Tomulea, pe care îl suspectează de mai multe ilegalități.

Drumul vinului si al berii se deschid in Banat, de la anul

Zona Banatului Românesc și a Banatului Sârbesc are de oferit zeci de atracții pentru turiști. Singurul impediment: aceștia le descoperă foarte greu. Pentru ca frumusețile acestei zone să nu fie uitate, Universitatea de Vest și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lucrează la un proiect comun, care să facă mai ușoară și munca agențiilor de turism.

Administratia Robu nu va creste taxele si impozitele! Cu o singura conditie

În plin scandal legat de presupuse creșteri de taxe și impozite, propuse de Ministerul Finanțelor pentru anul viitor, primarul Nicolae Robu spune că nu intenționează să majoreze sumele pe care trebuie să plătească timișorenii pentru proprietățile lor. Dacă măsura va fi impusă de la centru însă, nu va avea ce face.

PNL acuza: PSD a pregatit 100.000 de lei doar pentru spaga electorala din Complex!

Ultima zi de campanie electorală i-a scos la rampă pe reprezentanții PNL Timiș, care spun că sunt pregătiți pentru toate „murdăriile” pe care le pun la cale social-democrații în ziua votului. Marian Vasile, coordonatorul de campanie al liberalilor timișeni, aduce grave acuze foștilor parteneri de la PSD, dar susține că are și metodele pentru a contracara ilegalitățile.

Devieri pe linia Expres 2 si troleibuz 16

Atenție, șoferi! Sâmbătă se vor efectua lucrări de refacere a asfaltului pe Bd. Rebreanu, pe tronsonul cuprins între benzinăria Mol și Calea Martirilor. În aceste condiții, vor fi deviate două linii de transport în comun.

Au luat-o razna: Dragnea a vazut 3.000 de maghiari la mitingul din Timisoara

În cadrul unei dezbateri la RTV privind „pericolul maghiar” și secesiunea Banatului, vicepremierul Liviu Dragnea a spus că la mitingul de sâmbăta trecută de la Timișoara au participat 3.000 de etnici maghiari! Culmea, același post a văzut la același miting sub 1.000 de participanți. Din care 3.000 erau unguri, se pare!

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, va întrerupe vineri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 46 și 72. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Cascadei, Cetății, Dornei, Frasinului, Hamlet, Gheorghe Lazăr, Madrid, Mendeleev, Salciei, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului și Tibiscum.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Abrud nr. 11, Magnoliei (p), orele 9 – 16; Bencecu de Sus nr. 103, orele 9 – 16; Lugoj – Bl. Zona Ștrand S6A, S6B, S5A, S5B, S5C, S4A, S4C, C1, C2, C3, C4, orele 9 – 16; Giarmata Vii – str. Parcului,

Top