Stirile din ziua: 13 noiembrie 2014

Doi copii, morti intr-un accident pe centura Lugojului

Doi copii, morti intr-un accident pe centura Lugojului

Un grav accident de circulație s-a produs joi seară, pe șoseaua de centură a Lugojului. Un șofer s-a răsturnat în sensul giratoriu, el, soția sa și cei trei copii ai lor rămânând încarcerați. Din nefericire, doi dintre copii au murit.

De ce n-are Timisoara festival ca Exit: e condusa de o generatie care „nu intelege despre ce e vorba”!

Timișoara are nevoie de un festival de anvergură, așa cum la Novi Sad există Exit, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa. La această concluzie au ajuns publicul, oamenii de cultură și o parte din reprezentanții autorităților locale. Alții cred însă că ar fi greu de organizat așa ceva, în condițiile în care administrația e pe mâna unor oameni prea… bătrâni.

„Actiune cultural-artistica” cu suporterii lui Ponta, in Piata Victoriei / FOTO

Seniorii PSD Timiș au aflat de ce fuge Klaus Iohannis de dezbaterile televizate, în timp ce tinerii din partid au încheiat campania în… pași de dans, în centrul Timișoarei. Flashmobul juniorilor de la PSD, care „gândesc și simt la fel”, a durat câteva minute și și-a propus să demonstreze că și în Timișoara există tineri care votează stânga.

Domolul si mincinosul

A doua confruntare (și ultima) dintre cei doi candidați la Președinția României a adus față în față doi oameni ceva mai bine pregătiți decât la primul duel. N-a mai existat senzația provizoratului precum în seara precedentă. Atenție, că au fost ceva mai bine pregătiți nu înseamnă însă că au fost și bine pregătiți.

Capii BOR – slujitorii Domnului sau slugoii lui Ponta?

Doar câteva zeci de ore ne mai despart de finalul campaniei electorale pentru turul II al alegerilor prezidențiale. Cea mai mizerabilă campanie de la cea din 1990. Unii poate își mai aduc aminte cum Ion Iliescu speria lumea că se întorc moșierii, îi transformă pe țărani în iobagi și le pun botnițe la gură la culesul viilor.

Piatra norocului, in peste 1.000 de forme, la expozitie pana duminica

Pasionaţii de pietre preţioase şi semipreţioase sunt așteptați, până duminică, la o nouă ediție a Expomineralia, târg internaţional de minerale, roci şi bijuterii. „Vedeta” evenimentului este chihlimbarul, așa că veți putea lua acasă tot felul felul de obiecte realizate din această piatră pe cale de dispariție.

aquatim

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări modernizare, va întrerupe joi, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a căldurii la PT 44. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Bogdăneștilor, Cetății, Circumvalațiunii, Mendeleev, Popa Laurențiu, Suceava, Zenit, Meceșilor, Victoriei. Vor rămâne fără aceste utilități

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Someș (p), Diaconu Coressi (p), Surorile Martir Căceu (p), Stejarul, orele 9 – 17; Lugoj – Bl. Zona Ștrand S6A, S6B, S5A, S5B, S5C, S4A, S4C, C1, C2, C3, C4, orele 9 – 17; Săcălaz (p), Tapia, Armadia, Herendești, Visag, Pietroasa Mare, orele

Top