Stirile din ziua: 30 noiembrie 2014

RCM Timisoara aduce acasa Cupa Romaniei! / FOTO

RCM Timisoara aduce acasa Cupa Romaniei! / FOTO

Cu un campionat ratat și un scandal cum nu s-a mai văzut în rugby-ul românesc, RCM Timișoara a salvat, duminică seară, sezonul și a reușit să-și adjudece, pe Cluj Arena, Cupa României. Timișorenii au câștigat în fața lui CSM Baia Mare. UPDATE: Luni seara, de la ora 18, campionii sunt așteptați pe scena din Piața Victoriei.

Timisoara Jazz Festival a ajuns la cea de-a saptea editie / FOTO

Timișoara Jazz Festival a început cu trei concerte spectaculoase. Evenimentul, ajuns la cea de-a șaptea ediție, a fost deschis de formația de jazz și indie-rock Melt Trio. Seria prestațiilor live de excepție de la Filarmonica Banatului continuă și duminică seară, când pe scenă vor ajunge alți artiști de renume.

Dupa plecarea lui Ostaficiuc, Robu se tine departe de „bucataria” PDL

La o săptămână după ce Constantin Ostaficiuc a demisionat din funcția de președinte al PDL Timiș și copreședinte al noului PNL Timiș, se caută încă un succesor. S-au vehiculat mai multe nume, dar nimic oficial. Un lucru este cert: liberalul Nicolae Robu nu vrea să se implice în acest demers.

Conferinta despre Revolutie: „25 de ani dupa – Ce am visat? Cum ne-am trezit?”

Împlinirea a 25 de ani de la Revoluţia română din 1989 va aduce, la Timișoara, oaspeți de renume, care vor dezbate, într-o conferință internațională, aspectele controversate ale acelui moment din istoria României. Conferința va avea loc în zilele de 2 și 3 decembrie, în sala multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş.

Arunca-ti telefonul si poti castiga unul nou! Inca un proiect EcoStuff

Sigur ai prin casă cel puțin un telefon mobil pe care nu-l mai folosești. Ai putea scăpa de el într-un mod distractiv și, în plus, ai putea câștiga premii. Nu trebuie decât să intri aici și să votezi proiectul „Aruncă-ți telefonul”, competiție neconvențională care încurajează reciclarea telefoanelor mobile degradate fizic și moral.

Top