Stirile din ziua: 15 noiembrie 2014

Scandal monstru la Recas: consilier local PDL, batut cu parul de doi colegi din primarie

Scandal monstru la Recas: consilier local PDL, batut cu parul de doi colegi din primarie

Fostul primar din Recaș, Marinel Pașca, a avut parte de o sâmbătă de coșmar. Actualul consilier local PDL a fost bătut de doi colegi din primărie, care nu s-au oprit până când nu i-au rupt mâna și nu l-au văzut plin de sânge. Pașca a fost dus la dispensarul din Recaș pentru a fi îngrijit.

Spitalul Judetean Timisoara

4,5 milioane de oameni, tratati in 40 de ani la Spitalul Judetean

Spitalul Judeţean din Timişoara a împlinit, la acest sfârşit de săptămână, 40 de ani de activitate. Aproape 1,7 milioane de pacienți au fost internaţi şi trataţi aici în cele patru decenii de activitate, iar alte peste 2,8 milioane de persoane au trecut pe la Urgențe. Tot aici se pregătesc, pe lângă medicii specialist, 700-800 de rezidenţi pe an.

Victor Ponta – un fel de Ghita Pristanda

Filmulețul scos pe piață de Traian Băsescu cu Victor Ponta i-au atras premierului tot felul de calificative, de la pisicuț la mielușel. Personal, văzându-l așa ascultător și docil în fața lui Băsescu, dar extrem de viteaz în afara Palatului Cotroceni, și mai ales pe la televiziuni, Ponta mi-a amintit de un celebru personaj al literaturii române.

Vot in legitima aparare. Mergeti la urne, ca si cand ar fi pentru ultima oara!

De 25 de ani vorbim de opțiunea românului pentru răul cel mai mic în alegerile prezidențiale. Niciodată n-am trăit ca-n basme, să alegem între Făt Frumos și Balaur, între Soare și Întuneric, Mesia sau Satana. Poate doar în 1990, Duminica Orbului, când puteam opta pentru sir Rațiu, dar am ales tov. Iliescu.

Reteta din Oltenia: Sarmale în dovleac / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de sarmale în… dovleac, originară din Oltenia

Top