Stirile din ziua: 11 noiembrie 2014

400.000 de euro pentru spatiile verzi din centru, in rest… jungla sa fie!

400.000 de euro pentru spatiile verzi din centru, in rest… jungla sa fie!

Aproape 1,8 milioane de lei pentru întreținerea spațiilor verzi din zona centrală a Timișoarei, în rest… pauză. Consilierii locali au votat, marți, creșterea plafonului până la care vor putea fi decontate lucrări în cadrul contractului existent cu Horticultura. „Jungla” din restul orașului continuă să crească.

Scandalagiul cu dosar penal dupa protestul de sambata este fiul unui consilier PSD

Scandalagiul care a agresat, sâmbătă seară, un cameraman la protestul din Piața Victoriei, este fiul unui consilier local PSD din comuna Variaș! Interesat este însă altceva: o parte din televiziunile centrale au susținut că atât acest tânăr, cât și cei care îl însoțeau erau „susținători” ai candidatului ACL.

Ca sa fie sigur ca pavajul „iese” cum trebuie, Robu s-a semnat cu markerul pe unele pietre!

Operațiunea de pavare a străzilor din zona Cetate continuă, iar primarul Nicolae Robu spune că și-a luat măsuri de precauții, pentru ca totul să iasă cum trebuie, iar oamenii să nu-și rupă picioarele. Constructorii au primit „modelul” clar de piatră pe care trebuie să-l folosească chiar de la… edil.

130 de ani de iluminat stradal electric in Timisoara, tot cu pene de la Enel

Timișoara se pregătește să-și celebreze una dintre multele sale premiere. Pe 12 noiembrie 1884, orașul de pe Bega devenea primul din Europa cu iluminat stradal electric. 130 de ani mai târziu, penele de curent sunt o obișnuință pentru timișoreni, dar primarul Nicolae Robu spune că se lucrează la… retehnologizare.

Fonfleu de proteveu la Giarmata

Locuitorii comunei Giarmata care au urmărit luni seara Știrile de prime-time la ProTV cu Andreea Esca au râs în hohote la unul dintre reportajele prezentate. Unii mai râd și astăzi. Reportajul viza chiar localitatea lor. Pe scurt, era vorba despre doi frați din Giarmata, Vlad și Mădălina, „care au avut curajul nebunesc să reînvie o moară veche de 90 de ani”.

S-a sinucis la Gara de Est

Un timişorean de 40 de ani s-a sinucis, luni seara, în apropiere de Gara de Est. După ce a consumat mai multe sticle de alcool, bărbatul s-a întins pe liniile de tren de la pasajul de trecere cu calea ferată de pe strada Baader şi a aşteptat să fie spulberat de garnitură.

Fostul liceu de arte se face…. Lenau! Cel putin pana la vara

Lucrările de reabilitare de la Liceul „Nikolaus Lenau” se vor putea desfășura cu clădirea goală, fără ca elevii să vină la cursuri. Orele de aici se vor muta, până la finele actualului an școlar, în… clădirea fostului liceu de arte plastice! Fundația „Caritatea” și-a dat acordul pentru această operațiune.

Top