Stirile din ziua: 27 noiembrie 2014

Votul negativ a fost de ajuns! Victor Ponta nu va fi persona non-grata la Timisoara

Propunerea de declarare a lui Victor Ponta drept persona non-grata în Timișoara, înaintată la primărie de Corneliu N. Vaida, n-a ajuns pe ordinea de zi a plenului de joi, deși era trecută pe anexă. Doar șapte consilieri au votat în favoarea introducerii ei, împotrivă declarându-se, de la bun început, primarul Nicolae Robu.

In Piata Balcescu, daca Horticultura nu curata ambrozia, intervine TSD!

În Piața Bălcescu e plin de ambrozie, dar nu există nicio șansă ca Horticultura să intervină, pentru că nu e vorba de zona centrală. Democrat-liberalul Simion Moșiu a făcut o interpelare pe această temă și, dacă n-a tot primit un răspuns favorabil de la primărie, soluția a venit de la… social-democrați!

Szabi Szekely, ca si plecat de la Poli

Anul 2014 a fost foarte prost pentru atacantul Szabolcs Szekely în tricoul lui Poli. Şi mai prost este actualul sezon pentru cel care a înscris de 11 ori în ediția trecută a Ligii I. Szekely a vrut să plece încă din vară de la Poli, dar conducerea clubului s-a opus pentru că niciuna dintre echipele care l-au ofertat nu a vrut să plătească măcar 100.00 de euro.

Cu binecuvantarea CJ Timiș, Sorin Dragoi va putea primi 280.000 de euro pentru un spatiu de pe Marasesti

Trei imobile din zona istorică a Timișoarei vor putea fi vândute, asta după ce CJ Timiș a decis să nu-și exercite dreptul de preemțiune asupra lor. Conform proiectului votat în plenul de miercuri, unul dintre cei interesați să vândă este city managerul Sorin Drăgoi, care cere 280.000 de euro pentru un spațiu de pe strada Mărășești.

Campania Help25, la primul succes: a fost cumparat mamograful!

În sfârșit, o veste bună pentru voluntarii Campaniei Help 25: a fost cumpărat mamograful mult așteptat. Achiziția este făcută în rate și a fost posibilă grație unui cec de 10.000 de dolari, primit din partea unei companii private. Campania a început în toamna lui 2014, cu un obiectiv foarte îndrăzneț.

Intalnire a Consiliului de Cartier Circumvalatiunii

La iniţiativa Consiliului de Conducere al CCC Circumvalaţiunii, joi va avea loc o întrunire a consiliului de cartier. Aceasta va începe la ora 17, la Şcoala Generală nr. 18, pe str. Amforei nr. 6. Cu această ocazie, cetăţenii vor putea aborda problemele curente ale cartierului. Sunt invitaţi să participe membrii CCC Circumvalaţiunii, precum şi toți

aquatim

Fara apa rece in Complexul Studentesc

Aquatim anunță că joi, între orele 9 și 18, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Aleea Studenților, Alexandru Vaida-Voievod, Caraș și la Cantina Studențească. Presiunea apei va fi scăzută la Policlinica Studențească, de pe strada Aurelianus. Se va lucra la intersecția străzilor Aurelianus cu Aleea Studenților, pentru devierea unei conducte de apă, lucrare finanțată

Top