Stirile din ziua: 19 noiembrie 2014

Adriana Nedelea si Cosmin Prelipceanu, discutii despre televiziune cu studentii UVT

Adriana Nedelea si Cosmin Prelipceanu, discutii despre televiziune cu studentii UVT

Tinerii studenți, care interesați de jurnalism, vor avea ocazia să afle mai multe despre tainele acestei meserii de la doi realizatori TV. Este vorba despre Adriana Nedelea și Cosmin Prelipceanu, care vor sta de vorbă cu studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara.

De la anul, politistii locali vor primi bani de hrana, pentru ca stau in frig si fug dupa infractori

Aproape 564.000 euro – atât va scoate din bugetul local, anul viitor, plata normei de hrană pentru polițiștii locali. Proiectul va fi propus consilierilor locale în plenul programat pentru 28 noiembrie. Este o premieră pentru Timișoara, iar suma care va reveni lunar fiecărui polițist local este de aproximativ 700 de lei.

Incepe o noua lupta la CJ: majoritatea vrea sa-i schimbe pe Dobra si Zanfir

Rezultatul alegerilor prezidențiale le-au dat curaj ACL-iștilor din Timiș. Liberalii și-au pus în plan să facă ordine în CJ și au ajuns la concluzia că vicepreședinții Călin Dobra și Florian Zanfir trebuie să fie înlăturați din funcții. Rămâne de văzut dacă schimbarea se va face în următorul plen.

Se fac inscrieri pentru vanzarea de nuiele de Mos Nicolae

La Primăria Timişoara se înregistrează de joi, 20 noiembrie, cererile depuse de cei care vor să vândă bețe de Moș Nicolae. Acestea vor putea fi vândute între 2 și 7 decembrie, în mai multe locuri din oraș. În Piața Victoriei, nuielele se vor putea vinde doar la căsuțele de la Târgul de Crăciun.

Obstescul sfarsit politic al Clanului Sarbu

Revoluția pașnică din Noiembrie a învins! „Dictatorul” Ponta și-a băgat mâinile în fund și a fugit. Deocamdată în concediu. PSD-iștii rămași acasă au dat drumul la Jihad. Cu cuțitele pe masă, se cer demisii și demiteri. Haosul e total, iar mai vechea profeție a lui Victor Ponta, „scapă cine poate”, e pe cale de-a fi pusă în practică.

Strada Musicescu ar putea fi gata… la vara! Termenul era decembrie 2014

Cu aproximativ două săptămâni înainte de termenul de finalizare anunțat inițial, reabilitarea străzii Musicescu e sublimă, dar… pe trei sferturi neîncepută! Lucrările au fost reluate abia luni, după o pauză de vreo trei luni. Municipalitatea speră ca în acest an să inaugureze măcar bucata dintre Urseni și Calea Martirilor.

Dupa incendiu, Danyflor ar putea primi peste 13.000 de lire din Marea Britanie

La începutul lunii noiembrie, adăpostul de animale Danyflor a fost cuprins de flăcări, iar în urma incendiului au murit peste 40 de câini. Iubitorii de animale din străinătate au început să facă apeluri pentru strângere de fonduri. Cea mai vocală a fost asociația K-9 Angels, din Marea Britanie, care a reușit să strângă peste 13.000 de lire.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de transport, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 45. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Bucovina (parțial), Dirijorului, Învățătorului, I. Vidu, M. Basarab, Oboiului, Operetei, Rubinului, Torontalului (parțial).

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Academician Al. Borza (p), Silviu Bejan, Michelangelo (p), G. Enescu (p), orele 9 – 13; Moșnița Nouă (p), Bazoș (foraj 26 și 27), orele 9 – 17; Lugoj – str. Țesătorilor Bl. 4-7, 15, 16, Dorobanților, Smârdan, Griviței, Rahovei, Partizanilor, orele 9 –

Top