Stirile din ziua: 16 noiembrie 2014

Aplauze si strigate de bucurie la PNL Timiș: „Jos comunistii” si „Iohannis presedinte” / FOTO

Membrii ACL care s-au adunat la sediul PNL pentru a afla rezultatele exit-polului au așteptat în mare zarvă momentul în care, de pe televizor, li s-a spus rezultatul. Gălăgia s-a oprit atunci când s-a afișat pe ecran scorul de 50% – 50%, iar după aceea au urmat aplauze și strigăte de bucurie.

Prezenta la ora 16: Peste 42% din timiseni au votat deja

Raportările de la BEJ arată că, până la ora 16, peste 262.000 de timișeni au trecut pe la secțiile de votare. Conform statisticilor, numărul celor care au votat în Timiș este cu aproape 70.000 mai mare decât în primul tur. Continuă să surprindă numărul mare de voturi de pe listele suplimentare. Timișoara este pe media județului.

PSD Timis: Masinile antifrauda ale ACL impart pachete in judet

Mașinile „antifraudă” ale ACL sunt folosite pentru împărțirea de pachete în județ. Asta susțin reprezentanții PSD, care l-au fotografiat într-o astfel de postură pe șoferul lui Marian Vasile, șeful de campanie al ACL Timiș. Răspunsul „acuzaților” a venit prompt: membrii ACL din secția de votare primeau mâncare și apă.

Haos total in diaspora! Cozi kilometrice de romani care vor sa voteze! / FOTO

Măsurile luate de Ministerul Afacerilor Externe pentru fluidizarea procesului de votare în străinătate s-au dovedit total ineficiente. Peste tot în Europa unde sunt comunități mari de români, mii de oameni stau la coadă ca să voteze. Culmea tupeului, ministrul Teodor Meleșcanu le-a recomandat românilor din Franța să nu se mai înghesuie la Paris, ci să meargă la… 400 de kilometri!

Top