Stirile din ziua: 1 noiembrie 2014

Accident cu cinci victime, printre care o gravida si doi copii, pe pasajul de la Remetea Mare

Accident cu cinci victime, printre care o gravida si doi copii, pe pasajul de la Remetea Mare

O tânără de 19 ani însărcinată a provocat un grav accident de circulație pe pasajul de la Remetea Mare și acum se zbate între viață și moarte. În total, au fost cinci victime, între care și doi copii. Circulația în zonă este blocată.

„Winter Sleep”, proiectie speciala la Timisoara, chiar de alegeri

Dincolo de alegeri și agitație electorală, timișorenii sunt invitați, duminică, la o după-amiază cu filme unul și unul. „Winter Sleep”, câștigătorul din acest an al premiului Palme d’Or va rula în sala Filarmonicii Banatul, precedat de alte două pelicule interesante. Intrarea este liberă.

De Halloween, tinerii ACL i-au alungat din sat pe Ponta, Nastase si Dragnea! / FOTO

Organizația de tineret ACL Timiș și-a pus în gând să scape țara de politicieni precum Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu sau Gabriela Vrâceanu-Firea. Dar, pentru că nu pot face acest lucru în realitate, tinerii liberali și democrat-liberali au decis să pună la cale măcar o scenetă de Halloween.

In Piata Libertatii nu vor fi amenajate spatii verzi! Primaria promite totusi vreo 40 de copaci

În Piața Roșie, așa cum începe să i se spună Pieței Libertății în noul format, proiectul nu prevede și amenajarea de spații verzi. Totuși, în zonă vor fi plantați vreo 40 de copaci. Asta le-a explicat primarul Nicolae Robu consilierilor locali, cărora le-a spus și de ce noua piață va fi mult mai animată decât era înainte de remodelare.

La Timisoara, dovlecii sunt… roz si fac fapte bune! 8.000 de lei, pentru campanie Help25 / FOTO

Pare o joacă să vopsești un dovleac, dar, la Timișoara, joaca asta e ceva foarte serios. Aproape 200 de bostani s-au vândut repede-repede, într-un scop cât se poate de nobil: achiziţionarea unui mamograf pentru judeţele din vestul ţării. Totul, în cadrul campaniei Help25, începută curajos anul trecut și derulată cu o mulțime de voluntari entuziaști.

Reteta din Moldova: Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de cotlet de porc cu mămăliguță.

Top