Stirile din ziua: 21 noiembrie 2014

Poli – CSM Ramnicu Valcea, nimic la nimic

Poli – CSM Ramnicu Valcea, nimic la nimic

Fără suspendatul Dan Alexa pe banca tehnică, Poli Timişoara a pierdut primele puncte pe teren propriu în acest sezon. Jucătorii timişoreni au avut cea mai slabă prestaţie în faţa propriilor suporteri, nereuşind să răzbune unul dintre cele două insuccese din acest sezon.

Robu e cu ochii pe CJ Timis: il vrea pe Marian Vasile inapoi in scaunul de vicepresedinte

Zilele trecute, Marian Vasile a anunțat că se intenționează schimbarea vicepreședinților de la Consiliul Județean Timiș. Liberalul și-a pierdut funcția în luna iunie, dar în cel mai scurt timp ar putea reveni. Deși nu știe dacă are susținerea majorității, un lucru este cert: Nicolae Robu îl vrea înapoi.

Mosiu: Mi-e greu sa cred ca Robu nu a stiut de votul pentru viceprimar

Consilierul democrat-liberal Simion Moșiu, pus în postura ingrată de candidat la viceprimar, pentru un post care nu se știe dacă va fi scos la mezat, nu crede că Nicolae Robu nu a știut despre acest lucru. Primarul a declarat că nu a fost consultat asupra unei nominalizări a înlocuitorului lui Traian Stoia.

Dupa ce PSD-istii au pierdut alegerile, Ehegartner e deschis catre o colaborare cu… Robu

Senatorul Petru Ehegartner a plecat de la PNL cu luni în urmă și a devenit membru al Partidului Liberal Reformator, la cârma căruia se află Călin Popescu Tăriceanu. Fostul prim-ministru și-a declarat de la început simpatia față de Victor Ponta. Acum, că Ponta a pierdut, PLR-iștii susțin că sunt deschiși la o colaborare și cu PNL.

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Florilor nr. 1  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581, e-mail statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatoarelor imobile: Vila nr. 9, situata in Buzias, str. Avram Iancu Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat,

Ca principiu, Robu nu-l vrea pe Mosiu viceprimar si ar putea renunta chiar la schimbarea lui Stoia!

Varianta Simion Moșiu viceprimar nu pare deloc pe placul primarului Nicolae Robu. Liberalul este deranjat, în primul rând, de faptul că nu a fost consultat asupra nominalizării consilierului democrat-liberal. Mai mult, spune că, dacă partenerii de alianță insistă pe această temă, s-ar putea renunța chiar la schimbarea lui Traian Stoia.

Un candidat la scaunul de mitropolit al Banatului catre Ilie Sarbu: „Domnule parinte-ministru!”

Unul din candidații la scaunul de mitropolit al Bnatului, Lucian Mic, episcop de Caransebeș, a încercat să-și atragă de partea sa susținerea PSD și, în mod special, a senatorului Ilie Sârbu. În primăvară, el a oficiat o slujbă de binecuvântare a Dacianei Ponta și a altor candidați ai PSD la alegerile europarlamentare, ocazie cu care a avut un discurs servil la adresa liderilor social-democrați.

Robu, despre schimbarea lui Stoia: Imi place sa fac lucruri, nu sa vorbesc despre ele

Primarul Nicolae Robu nu vrea să spună, cu subiect și predicat, dacă va pune în discuție schimbarea viceprimarului social-democrat Traian Stoia. Edilul susține, pe de altă parte, că n-a renunțat definitiv la ideea alegerilor anticipate pentru Consiliul Local Timișoara.

Procurorul sef al DIICOT, retinut pentru abuz in serviciu

Premieră absolută în România: șeful DIICOT a fost luat de pe stradă și reținut de DNA pentru abuz în serviciu. Alina Bica este inculpată într-un dosar privind o despăgubire ilegală. Secţia de procurori a CSM s-a reunit, joi seară, pentru a discuta solicitarea DNA de reţinere şi arestare a Alinei Bica şi au încuviinţat reţinerea şi arestarea la domiciliu.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru finalizarea lucrărilor de investiții pe rețeaua termică, va întrerupe vineri, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 12, Siret, Mugurii, Plevna și Grivița. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Oltul, Tîrnava, Tușnad, 1 Decembrie, Argeș, Cluj, Feuerbach, Fucsik, M. Varlaam,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Circumvalațiunii nr. 14, Bl. 81, Sc. B, orele 9 – 15; Moșnița Nouă (p), Bazoș (foraj 30 și 31), Românești (p), Pietroasa, Crivina, Poieni, Fărășești, Homojdia, orele 9 – 17; Cărpiniș (Agrospes), Checea (casnici, ferme Smithfield), Jebel (p), Icloda (p), orele 8 –

Top