Stirile din ziua: 5 noiembrie 2014

Dobritoiu promite ca demisioneaza daca e gasit vinovat in dosarul „Locuinta de la MApN”

Dobritoiu promite ca demisioneaza daca e gasit vinovat in dosarul „Locuinta de la MApN”

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, va demisiona din senat, dacă este găsit vinovat în cazul „Locuința de la MApN”. Președintele Comisiei de apărare din Senatul României s-a întâlnit, miercuri, la Timișoara, cu militari în rezervă și a făcut puțină campanie pentru Klaus Iohannis.

Strainii vor sa ajute cainii de la Danyflor, dupa incendiul devastator de la adapost

Bilanțul nefericit al incendiului de marți, de la adăpostul Danyflor, arată că aproape 50 de căței au murit. Alții au fugit pe câmp și câțiva au fost adoptați urgent de niște ONG-uri. Vestea acestui incident a ajuns însă foarte repede în străinătate, unde organizațiile de protecție a animalelor s-au mișcat imediat.

Ponta nu vine la UVT, dar il asteapta pe Iohannis la televiziuni

Candidatul PSD la președinție, Victor Ponta, a decis să refuze invitația la o dezbatere academică organizată la Universitatea de Vest. Social-democratul consideră că o astfel de confruntarea ar fi „un vot de blam” dat presei românești și îi transmite lui Klaus Iohannis că îl așteaptă la televiziuni.

alegeri Moldova

Peste 60 de oameni cu dizabilitati intelectuale si interdictie de vot, dar pe listele electorale!

Zeci de persoane cu dizabilităţi din Timiş, care au interdicţie de vot, se regăsesc pe listele electorale! Deci, practic, puteau să voteze liniștite. Asta au constatat reprezentanţii Fundaţiei „Pentru Voi”, care se tem că aceste persoane cu dizabilităţi intelectuale grave pot fi uşor influenţate să voteze.

nicolae corneanu

De joi se deschide oficial lupta pentru scaunul de Mitropolit al Banatului

La împlinirea celor 40 de zile de doliu de la moartea Mitropolitului Nicolae Corneanu, joi, la Timișoara, va avea loc ședința de prezentare a candidaților eligibili care ar putea să-i ia locul. Până acum s-au vehiculat mai multe nume ale potențialilor înlocuitori, dar încă nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Patriarhul Daniel vine joi la Timișoara.

In primarie se pregateste ceva: pre-anchete, ca sa nu mai fie surprize de la DNA!

„Călcată” de procurorii DNA de două ori în ultimele două săptămâni, Primăria Timișoara se pregătește să devină… teren de anchete. Nicolae Robu susține că nu mai vrea să aibă parte de surprize de acest gen, așa că va da drumul, chiar din această săptămână, unor „pre-anchete” care vizează chiar și foști angajați ai PMT.

Noi cu cine votam? Societatea Timisoara vrea mesaj oficial de la Macovei ca-l sustine pe Iohannis

Susținătorii Monicăi Macovei vor un mesaj clar din partea acesteia în legătură cu prezidențiabilul pe care îl va susține în turul doi. Florian Mihalcea, președintele Societății Timișoara, i-a trimis deja Monicăi Macovei o scrisoare pentru a-i cere un răspuns pe această temă.

Moravita, singurul loc unde Ponta a castigat lejer alegerile pe colegiul lui Ghita Vama

Turul I al alegerilor prezidențiale a trecut, dându-l ca mare favorit pentru „retur” pe Victor Ponta. În Timiș, atât PSD-iștii, cât și ACL-iștii cu un ochi plâng, cu altul râd. Social-democrații râd cu ochiul îndreptat spre Vaslui și Teleorman, în timp ce ACL-iștii, cu ochiul spre Timișoara, Cluj sau Sibiu.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări urgente, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 1A, 47 și 7C. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile 16 februarie, 7 Aprilie, Brediceanu, Col. Enescu, Paris, Postăvarul, Amforei, Cetății, Labirint, Stelelor, Timiș, Bd. Eminescu,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. V. Babeș nr. 12, orele 9 – 16; Otelec (p), orele 9 – 16; Pietroasa, Crivina, Poieni, Fărășești, Românești (p), Homojdia, orele 9 – 18; Lugoj – Bl. Zona Țesătorilor 1-16 și ANL, str. Țesătorilor, Izlazul Mic, orele 9 – 18; Chizătău, Hisiaș,

Top