Alin Nica, atac devastator la Robu: Pana acum il consideram incorect. Acum spun ca e profund necinstit

În 2004, la doar 23 de ani, absolvent în acel an de Politehnică, Alin Nica devenea cel mai tânăr primar din țară. De atunci a mai câștigat de trei ori alegerile în Dudeștii Noi, comună performantă la nivel național în privința atragerii de fonduri europene. Acum, Nica și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL Timiș, urmând să se confrunte nu doar cu Nicolae Robu, ci și cu sistemul creat de acesta în partid. Un sistem dictatorial, în care au fost încălcate orice fel de reguli de conduită și chiar de bun simț elementar.

Într-o ședință cu scandal a BPJ al PNL Timiș, desfășurată joi seară, au fost votate criteriile privind desemnarea candidaților pentru alegerile din data de 22 aprilie. În aceeași zi, primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica, s-a înscris în cursa pentru președinția filialei, devenind oficial contracandidatul lui Nicolae Robu. Revenind la ședința de joi, Robu a propus câteva criterii absolut ridicole, în propriul avantaj. Au fost favorizate organizațiile fără performanță la alegeri, în timp ce organizațiile în care PNL a avut scoruri mari dau mai puțini delegați. Nica spune că va contesta aceste criterii, mai ales că recomandarea Biroului Permanent Național a fost alta.

„Au fost nenumărate nereguli, dl Robu este complet rupt de realitate. Pentru domnia sa, ultimul criteriu este performanța. Să nu uităm că PNL, cu dl Robu președinte, a luat în Timiș același număr de voturi precum un partid muribund ca PNȚCD în 2004 cu Ciuhandu președinte. La desemnarea delegaților s-a nesocotit și recomandarea Biroului Național. În loc de performanță s-a optat pentru altceva. S-a ajuns să se dea bonusuri la unele comune numai fiindcă Popoviciu negociase acolo voturile. Este ceva de neimaginat. Nu înțeleg ce sistem de valori promovează dl Robu, dar, având în vedere că principalul său susținător este Alin Popoviciu, nu trebuie să ne mirăm. Să dau un exemplu. Recaș, care avut 4% la alegeri, are de patru ori mai mulți delegați decât Gotlob, care a avut 80%. Dacă până acum îl consideram pe dl Robu incorect, acum pot să spun că este profund necinstit, cel puțin în abordare”, afirmă Nica.

Alin Nica povestit și cum au decurs lucrurile în ședința de joi. „Joi, când a citit criteriile, toată lumea a fost uimită. La primul vot n-au fost nici 15 oameni de acord. Robu s-a răstit și a pus presiune pe oameni, Popoviciu la fel, iar Nasleu le ridica pur și simplu mâinile. În final au fost vreo cinci voturi în plus. Trebuie spus că toți care sunt cu el au primit diverse sinecuri, pentru ei sau familie. Vor să-și păstreze privilegiile, nimic altceva. Cel puțin trei persoane nu aveau drept de vot, nefiind membri în birou. Aceasta este meritocrația lui Robu”, a mai declarat primarul din Dudeștii Noi. Totuși există și o parte bună, crede el, și anume că, prin toate aceste tertipuri, Robu demonstrează că-i e teamă că ar putea pierde alegerile.

Ce s-a întâmplat joi nu este ceva singular, susține Nica, pentru că Robu nu acceptă niciodată alte puncte de vedere decât ale lui. „Răspunde brutal și cu ton ridicat. Când nu mai are argumente, dl. Robu aruncă mizerii în toți cei care nu sunt de acord cu el. Suntem mai mulți în partid care îi spunem că lucrurile nu merg bine în filială, o spunem cu argumente, iar dl Robu vede în asta un atac la propria persoană urcată pe un piedestal. Îi desconsideră pe toți cei din jur, și asta de mult timp. Eu am fost unul care l-a susținut, i-am luat de multe ori apărarea, am crezut că se poate schimba, dar m-am înșelat”, a mai spus Nica.

Nu mi-e frică s-o spun, unii dintre cei din jurul lui Nicolae Robu nu au niciun Dumnezeu. Fac o politică a nesimțirii, a minciunii, a mizeriei, iar Alin Popoviciu este un model al acestui gen de-a face poltică. Din păcate, dl Robu s-a molipsit de la el.

El n-a uitat să vorbească și despre proverbiala vanitate a lui Robu. „Pierderea alegerilor în Timiș i se datorează în exclusivitate. Nu și-a asumat niciodată acest lucru, mai mult a venit cu tot felul de cifre prin care să arate că am câștigat alegerile. «Coafează» rezultatele așa cum își vopsește părul. Se minte singur. Are un mod deformat și patologic, pot să spun, de-a prezenta realitatea. Puțină modestie nu strică nimănui, dar dl Robu n-are așa ceva”, mai afirmă Alin Nica. El nu i-a cruțat nici pe cei din echipa lui Robu, și în mod special pe Alin Popoviciu. „Nu mi-e frică s-o spun, unii din jurul lui nu au niciun Dumnezeu. Fac o politică a nesimțirii, a minciunii, a mizeriei, iar Alin Popoviciu este un model al acestui gen de-a face poltică. Din păcate, dl Robu s-a molipsit de la el. Nu a trecut mult timp de când cei doi se înjurau în fața sediului partidului. Acum peste înjurături au apărut pupături. Dl. Robu demonstrează astfel o incredibilă suplețe a caracterului. Eu n-aș putea face așa ceva și detest acest mod de-a face politică”, a continuat primarul din Dudeștii Noi.

Doresc o dezbatere cu dl Robu, dar nu vrea. Totuși mai cred că se poate schimba ceva. Vreau să aduc speranță în filială. Vreau să «dezRobesc» filiala și le cer adevăraților liberali să nu le fie teamă.

Confrom lui Nica, mai mulți edili liberali vor să boicoteze alegerile în cazul în care Robu nu renunță la criterile sale. Mai exact, ei ar putea să nu organizeze alegeri în organizațiile lor, lucru care ar bloca și alegerea de la județ. „Unii primari vor chiar să părăsească partidul, dacă se va continua în aceeași manieră dictatorială. Nu mai poate exista pace, tranșeele între dl Robu și primari sunt prea adânci, nu mai există punți de comunicare”, a continuat acesta. În pofida obstacolelor care i s-au pus în cale, Alin Nica încă mai crede că poate câștiga. „Eu doresc o dezbatere cu dl Robu, dar nu vrea. Totuși mai cred că se poate schimba ceva. Vreau să aduc speranță în filială. Vreau să «dezRobesc» filiala și le cer adevăraților liberali să nu le fie teamă. Eu am avut curaj să intru în această cursă și ei trebuie să aibă curaj la vot. În momentul votului, fiecare va fi singur în cabină. Singur cu conștiința sa. Robu nu va fi acolo ca să-i amenințe”, a conchis Alin Nica.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

71 comentarii pentru acest articol

daniel a spus: (martie 26th, 2017 at 11:45 )

Bravo Dle.Nica !Bravo!Rusine Dle.Robu ca vreti in continuare sa duceti PNL la un procent de 10%!Rusine pt. ,,experientul A.Gorghiu si V.Blaga iar pt. acest lucru merita sa pierdeti conducerea partidului!

bitea a spus: (martie 26th, 2017 at 12:32 )

Ce spunea Bitea?

Gogu a spus: (martie 26th, 2017 at 12:50 )

Alin Nica spune numai minciuni. De altfel cum sa nu spună când e înconjurat de oameni precum Groza, Roman&Co care tot timpul mint și duc o lupta de rupere a filialei PNL Timiș.Am fost acolo când s-a votat și Nica minte cu o nerușinare care ma sperie. Au fost 2 persoane care au votat și nu aveau dreptul dar acelea nu au fost numărate la final. Scorul a fost de vreo 34 la 16. Cam asta e adevarul domnule Nica.Robu nu a strigat la nimeni. Nica & Co și-au făcut o strategie și l-au pus pe Draganescu sa facă scandal și sa ceara ca reprezentativitatea Timișoarei sa fie 10-15% la delegați. Pai mai inginerule Nica, cum ați calculat voi acest procent, când Timisoara este jumătate din electoratul județului?Puneti mâna pe carte și tu și Draganescu ca de la Roman, Groza și ceilalți nu am pretenții.Ai devenit unul dintre ei mai Nica și de acum înainte îți va vedea lumea adevarata fata. Așa ca fapt divers, unul dintre contestatarii lui Robu este monsenieur Draganescu care nu are cotizația platita nici el nici soția lui.

bubu a spus: (martie 26th, 2017 at 12:59 )

Decât înconjurat de Popoviciu, mai bine de aleșii judetului.

gogu a spus: (martie 26th, 2017 at 13:16 )

aia care il inconjoara pe nica au rupt si pdl-ul.

sanda a spus: (martie 26th, 2017 at 13:20 )

PDL iști se vor rupe definitiv după alegeri și vor pleca la pmp

Longin a spus: (martie 26th, 2017 at 13:35 )

Mda…cred ca decat sa-i comparam pe roman cu popoviciu (grea comparatie – doi imbecili) mai bine il comparam pe robu cu nica. Din punct de vedere al performantie politice, pt ca despre asta e vorba aici. Si tare ma tem ca robu iese sifonat. Este un om politic slab iar popularitatea ii scade pe zi ce trece din cauza infatuarii. Il sustin doar pupincuristii care vor sa obtina ceva pt ei, penibili ca popoviciu si nasleu (furnizorul de tinete peneliste pentru spatiul de sub biroul primarului)

@gogu, na$leu si popoviciu a spus: (martie 26th, 2017 at 13:38 )

daca e dupa voi – toti mint, inclusiv toata presa, iar robu joaca cinstit.

dati in penibil daca refuzati sa intelegeti ca Nica nu isi pierde onoarea doar pentru a castiga o batalie cu nulitatea de robu.

de cand va stiti folositi minciuna, santajul si coruperea celor care va sunt utili, n-aveti alte mijloace, cu cele cinstite pierdeti sigur.
va este clar ce urmeaza!, infractorii si totodata idiotii utili ai robului, dispareti odata cu el de la varful pnl, poate chiar in strada, sub podul psd, acolo pe dragalina.

popoviciu a spus: (martie 26th, 2017 at 13:44 )

Ce face Dan Popa?

monsenieur a spus: (martie 26th, 2017 at 13:48 )

Go gu este Lucian Căldăraru, consilier local Timișoara.

iulia a spus: (martie 26th, 2017 at 14:07 )

Robu președinte, va unifica dreapta în Timis, PNL UDMR ALDE USR PMP sub coordonarea președintelui Robu

timișoreanul a spus: (martie 26th, 2017 at 14:11 )

„Vreau să «dezRobesc» filiala” – îmi place asta!

Petre a spus: (martie 26th, 2017 at 14:21 )

Gogu este cu siguranță Caldararu. Un pupincurist a lui Robu. Și el și nevasta sa, doua nulități care nu aduc 3 voturi. Robu este o dezamăgire, un frustrat care nu accepta competiția, un dictator narcisist fără viziune și înconjurat doar de oameni interesați. Criteriile stabilite pt delegații de la alegeri au fost concepute pt a fii sigur de victorie el și sleahta lui. Rușinos mod de a face politica. Nica este o speranța.

anca a spus: (martie 26th, 2017 at 14:47 )

Va arde el nasleu

micRobu a spus: (martie 26th, 2017 at 15:09 )

Daca micRobu era primar in vremea lui Ceausescu, ar fi fost executat pentru tradare si subminare inca din primul an de mandat… Dar cum slugile si pupincuristii care-l sustin si voteaza se inmultesc precum ramele dupa ploaie, micRobu a devenit cea mai oribila infectie pe care Timisoara a suferit-o vreodata.

anteconbega a spus: (martie 26th, 2017 at 15:26 )

Oare Lae Robu e mai mare-n grad decât fostul locotenent major SRI Ioan S. Nasleu? Surse cazone spun ca Robu e mai mic în grad, dar e pe funcţie mai mare. Don Gogo, Alin Nica e inginer (ca cum Robu) sau informatician? Că una-i una, alta-i alta. Că până şi Robu e inginer! Vorba bancului: „S-au întâlnit pe stradă doi ingineri şi un intelectual…” Doamna Anca ştie ea ce ştie… O fi „ars-o” Ionuţ, că prea e pătimaşă!

Cornel & Sasa & Geta a spus: (martie 26th, 2017 at 15:40 )

Toti pdlistii nemultmiti sa vina la PMP. Am functii ptr fiecare! Va astept cu drag! Cornel, Sasa si Geta

vasile a spus: (martie 26th, 2017 at 15:54 )

Vasile sta la colt.

Piti show a spus: (martie 26th, 2017 at 15:54 )

http://portal.just.ro/220/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=22000000000019544&id_inst=220

Nume Calitate parte
ROMAN PETRU Inculpat

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Petru Roman, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: inculpatul, în calitate de primar al oraşului Deta, în perioada 2008-2012, a avizat documentele justificative pentru plata a 50 de facturi de achiziţie, în valoare de 27.029, 07 lei, din totalul celor 100 facturi achitate din bugetul Primăriei Oraşului Deta către o societate în cadrul căreia inculpatul deţine calitatea de membru cooperator.

atentie a spus: (martie 26th, 2017 at 15:58 )

Nas leu ai grija de Ben oni……Ben Oni ai grija de nas leu……..Dinulesu cunoaște problema ‘cap coada’

Faur a spus: (martie 26th, 2017 at 16:04 )

Acest comunicat este adresat tuturor deontologilor pentru reflecție. Nu este o știre falsa, este comunicatul DNA. Susținem statul de drept. Suntem imparțiali. Respectam statul, rotul și deciziile marelui pnl.

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspecții:

CIUHANDU GHEORGHE-CORIOLAN, fost primar al municipiului Timișoara
ROBU NICOLAE, primar al municipiului Timișoara,
STAIA MARTIN, fost director în primăria Timișoara
pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în formă continuată;

DIACONU DAN, viceprimar al municipiului Timișoara,
STOIA TRAIAN CONSTANTIN, fost viceprimar al municipiului Timișoara
pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

Din ordonanțele întocmite de procurori au rezultat aspecte ce conturează suspiciunea rezonabilă potrivit căreia:

În perioada 1996 – 2015, mai mulți funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului Timișoara, precum și alte persoane, și-au încălcat atribuțiile legate de aplicarea Legii 112/1995 și au deposedat Statul Român de 967 de imobile, majoritatea aflate în centrul vechi al orașului, producând un prejudiciu estimat la 40 de milioane euro în dauna statului.
Contextul desfășurării activităților infracționale este următorul: în luna ianuarie 1996 a intrat în vigoare Legea 112/1995 pentru reglementarea situației juridice a unor imobile cu destinația de locuințe, trecute în proprietatea statului în perioada regimului comunist.
Această lege le dădea drept foștilor proprietari și moștenitorilor lor să își redobândească imobilele confiscate în mod abuziv de regimul comunist sau să primească despăgubiri pentru acele imobile.
Totodată, legea a dat dreptul chiriașilor să cumpere imobilele în care locuiau, dar numai acelor chiriași care dovedeau că, la data intrării în vigoare a Legii 112/1996, aveau contracte de închiriere a acelor imobile și le ocupau la acea dată.
Cu toate acestea, funcționarii publici din cadrul primăriei Timișoara au încheiat sute de contracte de vânzare-cumpărare cu persoane influente în mediul social din municipiul Timișoara care nu au avut calitatea de chiriași la data intrării în vigoare a Legii 112/1995 și care, prin urmare, nu aveau nici un drept să dobândească respectivele imobile.
Funcționarii din cadrul primăriei Timișoara au vândut în mod fraudulos imobilele persoanelor în cauză, la preturi modice stabilite în baza Legii 112/1995 și HG 20/1996, deși cunoșteau că respectivele dispoziții nu aveau nici o aplicabilitate în privința acelor persoane.

Prejudiciul total cu referire la deposedarea statului de cele 967 de imobile este estimat la aproximativ 40 de milioane euro.
Suspecților Ciuhandu Gheorghe-Coriolan, Robu Nicolae, Stoia Traian, Staia Martin și Diaconu Dan li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane care, la data faptelor erau funcționari în cadrul Primăriei Timișoara.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Liberal vechi a spus: (martie 26th, 2017 at 16:22 )

Comportamentul lui Nicolae Robu fata de colegii sai din PNL este sub orice critica. Orice liberal indrazneste sa aiba o alta parere fata de a lui, este luat in suturi si jignit in ultimul hal. Domnul primar a fost facut mare de PNL si nu invers, iar cu el in frunte partidul a coborat serios pe tobogan, fapt resimtit la ultimele alegeri. Acest individ nu are pic de respect fata de colegii lui sau fata de ceea ce inseamna partidul. Alegerile le-a pierdut Robu in fata PSD. Ma inspaimanta si faptul ca Robu se deda la practici bolsevice pentru a-si consolida pozitia de lider al PNL Timis. La fel fac si acolitii lui, care ameninta pe toata lumea care indrazneste sa nu fie de acord cu el.
Foarte grav mai e si ca multi liberali sau membri din familiile lor sunt racordati la bani publici prin acelasi Nicolae Robu, ceea ce ar trebui sa atraga atentia unor insitutii abilitate ce ar trebui sa se autosesizeze din oficiu. Ar fvi interesanta o lista cu liberalii sau membrii familiilor lor care sunt angajati la primarie sau alte institutii care sunt in subordinea lui Nicolae Robu.

David a spus: (martie 26th, 2017 at 16:29 )

dejavu 2013

„Chiar toti ceilalti suntem niste tampiti si niste smecheri declarand frumos ca pentru niste nemultumiti, pentru niste orgolii… Mai, domnilor, nu sunteti niste genii, partidul asta v-a facut primari. Nu-i nimic daca nu vreti sa veniti in echipa. Sper ca va veti repozitiona si veti veni in echipa pentru ca avem nevoie de voi. Uite cu ce a venit Danut Groza, cu o revolta manipulata a primarilor de oras. Nu inteleg de ce… Ati vrut sa rupeti partidul? Iata ca puteti face asta”. – Constantin Ostaficiuc

lucian caldararu, chiar EU! a spus: (martie 26th, 2017 at 16:35 )

Catre „monsenieur”si ceilalti 2,3 carcotasi , care s-au imbulzit sub numele altora si au improscat cu noroi, pt. ca doar atata stiu sa faca: Bhei musiu, eu nu ma ascund cand am de spus ceva, ies in fata. Asa am facut in Revolutia din dec.1989, asa fac la protestele pentru democratie si libertate, asa fac in Partid! Sa-ti fie RUSINE ca te pretezi la astfel de magarii. Poate ca nu ma coboram la nivelu-ti, dar dandu-mi seama de cate tone de mizerii porti in sufletu-ti si le versi tocmai in Postul Sf. Paste, m-am gandit ca ar fi bine sa ma rog lui Dumnezeu pentru tine si ceilalti doi, maxim trei( e posibil sa fie numai UNU!) care se dau drept 10, 20 de misei. Asa ca Domnul sa va ierte, caci numai de la el mai puteti gasi indurare!…

penalii a spus: (martie 26th, 2017 at 16:46 )

Anchetații penali Robu și diaconu……ancheti de organe….dezbateri pe tema aceasta nu avem?

@gogu-ti mama ta! a spus: (martie 26th, 2017 at 16:51 )

gogule iesi in plm ca a inceput caldararu sa planga. le a bagat pe toate, cu revolutia, cu democratia/libertate, cu postu si alea alea. cred ca s a dus in fata operei. ai incurcat o!

Obiectivul! a spus: (martie 26th, 2017 at 17:08 )

Ma intreb daca Alin Nica recunoaste in integritatea lui acest articol, pt. ca atat cat il cunosc eu, Alin nu e un balbait, care repeta doua trei fraze( placute la extaz jurnalistului ce-l solicita!). Ma asteptam la un discurs articulat, cu agumente solide, care, efectiv sa-l incite pe partenerul – concurent la sefia PNL. Asa se nastea competitia si, precis, competitorul ar fi replicat! Nu obs. decat un articolas cu tinta precisa:JOS ROBU!. Poate e firesc sa va luptati in realizari, nu sa incitati postati de joasa speta. Cred ca asta isi doreste Domnul primar de la Dudesti Noi. Daca gresesc astept sa fiu contrazis. Dar numai de Alin sau de dl.Robu, caci Domniile Lor sunt in competitie…Restul, gargara ieftina!…

Gyuri a spus: (martie 26th, 2017 at 17:29 )

Ciocoiu parvenit Lae – fat-frumos confunda partidul si primaria cu propria ograda se vede prin cumetria , nepotismul si chiloteala promovate in ambele structuri , cu asemenea mentalitate nu se schimba nimic .

caraneanul a spus: (martie 26th, 2017 at 17:37 )

cred ca e necesara o schimbare. mascariciul a dat dovada de ce poate si e cazul sa faca un pas in spate. daca are caracter! dar nu cred ca are!

Petre a spus: (martie 26th, 2017 at 18:23 )

Cu Robu în fruntea PNL Timiș partidul este o victima sigura. El și echipa sa de neica nimeni si-au dovedit incompetenta la alegerile locale 2016 și parlamentare 2016. Sa pierzi doua alegeri la rand contra PSD în Timiș și nu îți faci retragerea de onoare din fruntea PNL este o dovada de egoism și narcisism marca Robu. Omul e în lumea lui rupt de realitate , chiar cu părere de rău o spun. Robu în fruntea pnl timis va fi un nou esec….unul după altul.

dreapta unita a spus: (martie 26th, 2017 at 20:31 )

Doar Robu poate unifica dreapta. Are discuții avansate.

Anca S. a spus: (martie 26th, 2017 at 21:00 )

Indiferent de rezultatul alegerilor in PNL , bravo Nica si succes in viitor !

@dreapta unita a spus: (martie 26th, 2017 at 21:09 )

da’ ce n-are robu?… :)))

Stefan a spus: (martie 26th, 2017 at 21:29 )

dar cand primarii astia l-au sustinut pe POPOviciu era bun?
nu mai intleg nimic din politikk asta! zero principii!
Pacat de Nica sa fie nevoit sa se alieze cu astia.

Secureanu a spus: (martie 26th, 2017 at 22:55 )

Parodie de trista amintire. Numai cand ma gandesc la Popoviciu, Nasleu, Bitea.. si tinerii liberali a lui Robu ma trec fiori si ganduri de emigrare. Situatie e foarte sumbra, mai ales din pespectiva sanselor tot mai reduse ca Timisul sa nu devina rosu integral.
Liberali ori traiesc in lumea lor ori se auto-soboteaza – prima optiunea e grava si necesita tratament, iar cea din urma denota un caracter infect de vinituri.

Succes Nicam dar chiar daca castiga ii va fi foarte greu sa curete actuala mizerie liberala din Timis.

Vilmos a spus: (martie 27th, 2017 at 07:52 )

Se dezmiarda și Nica. Va mânca bătaie, Timișoara înseamnă prea mult pt. PNL, Robu își va continua mandatul. Ce înseamnă Besenova Nouă în comparație cu Timișoara? Un pic mai mult decât nimic.Sa fim serioși, sunt parior dar n-as paria nici măcar 4 lei pe varianta Nica – predinte PNL Timiș. Este o funcție care cere anvergură totuși.

spectator a spus: (martie 27th, 2017 at 08:26 )

@vilmos
Nu am înțeles? Concurează două localități – Timișoara și Dudești Noi – sau Nica cu Robu? Dacă Nica ar veni în Timișoara, dvs – ca și parior – ,i-ați da mai multe șanse? Grea întrebarea?

Vilmos a spus: (martie 27th, 2017 at 08:45 )

Nu e deloc grea.I-as da mai multe șanse, da, dacă ar fi fost primarul Timisorii.

Cetatean a spus: (martie 27th, 2017 at 08:49 )

Deocamdată Robu nu isi doreste sa conduca un „partid”, chiar daca asa pretinde. Nici macar o organizatie. El isi doreste un fel de nimic mascat într-o democraţie simulată, dirijata şmechereşte doar de EL, cel care nu ştie altceva, nu este în stare de altceva decât să adune o gaşcă de moluste, să se slujească unii pe alţii, şi-apoi să aplaude caraghios că ne-a dus de nas pe noi, fraierii. Altminteri, omul nu se pricepe la ceva anume şi nici nu-l interesează, avand convingerea ca stie singur tot si se pricepe la tot.
Omul asta a învăţat să simuleze democraţia şi să profite de ea. N-are reflexe democratice şi nici nu sunt sperante ca va avea vreodata. Pentru el democraţia înseamnă că fraierii trebuie să-i urmeze aberatiile şi-n rest „să facă ciocu’ mic” la toate mofturile pe care le viseaza noaptea si le transpune in realitate ziua. Cine vorbeşte sau vrea altceva, cine protestează ori gândeşte cu mintea lui e imediat clasat drept „impotriva partidului”, un „nimeni fara vreo realizare in viata”, unul ce „nu se ridica mai sus de nivelul sireturilor”, ş.a.m.d.
Ce s-a schimbat la „conducatorul” de azi faţă de ’89, când Ceauşescu spunea despre protestatari că sunt manipulaţi de „agenturili străine”, sau când Ion Iliescu îi numea „golani” pe cei din Piaţa Universităţii? A invatat sa minta frumos, natural, asa cum respira. Tot timpul si pe toti, de la cei din PNL pina la ultimul timisorean. EL nu este un dictator. Nici macar atat. El este un prost administrator de baltă la suprafaţa căreia plutesc nuferii democraţiei. Dar nuferii sunt din plastic, iar sub ei balta este urât mirositoare si plina de broaste. Pentru EL este bine asa.

spectator a spus: (martie 27th, 2017 at 09:35 )

@@Vilmos
Repet. Contează mărimea localității sau calitatea omului? Adică, după logica dvs., esti bun de președinte de partid pt. că ești primar și invers, ești bun de primar pt. că ești președinte de partid. Curat democrație, monșer!

anteconbega a spus: (martie 27th, 2017 at 09:40 )

Vilmos e o bautura alcoolică ungurească dulceagă. Cu patru lei bei un ţoi. Pariori sau nu, liberalii s-au săturat de dulcegăriile penibile ale lui Robu. Au dreptate cei care spun ca dacă Robu va câstiga preşidenţia urcat pe umerii camarilei de partid va avea soarta PNŢCD Timiş, îngropat de încăpăţânarea monumentală a dlui Gh Ciuhandu şi de micimea politică a „revoluţionarului”Viorel Ladislau Sasca.

gogu a spus: (martie 27th, 2017 at 10:59 )

@anteconbega, tu esti impotriva lui Robu nu esti neaparat cu Nica.Nu cred ca e treaba ta ce se va intampla cu PNL-ul ca tot n-ai votat cu el.Vezi ca anumite fixuri, in timp se pot transforma in paranoia daca nu s-au transformat deja.Cred ca esti pus de psd sa te iei de Robu ca aia sunt fierti ca nu pot sa-l bata la primarie.
@FAUR, esti mancat de culoarea rosie si mai esti si bou rau, dar rau de tot.

@gogu = Diaconu Dan a spus: (martie 27th, 2017 at 11:05 )

Acest comunicat este adresat tuturor deontologilor pentru reflecție. Nu este o știre falsa, este comunicatul DNA. Susținem statul de drept. Suntem imparțiali. Respectam statul, rotul și deciziile marelui pnl.

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspecții:

CIUHANDU GHEORGHE-CORIOLAN, fost primar al municipiului Timișoara
ROBU NICOLAE, primar al municipiului Timișoara,
STAIA MARTIN, fost director în primăria Timișoara
pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în formă continuată;

DIACONU DAN, viceprimar al municipiului Timișoara,
STOIA TRAIAN CONSTANTIN, fost viceprimar al municipiului Timișoara
pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

Din ordonanțele întocmite de procurori au rezultat aspecte ce conturează suspiciunea rezonabilă potrivit căreia:

În perioada 1996 – 2015, mai mulți funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului Timișoara, precum și alte persoane, și-au încălcat atribuțiile legate de aplicarea Legii 112/1995 și au deposedat Statul Român de 967 de imobile, majoritatea aflate în centrul vechi al orașului, producând un prejudiciu estimat la 40 de milioane euro în dauna statului.
Contextul desfășurării activităților infracționale este următorul: în luna ianuarie 1996 a intrat în vigoare Legea 112/1995 pentru reglementarea situației juridice a unor imobile cu destinația de locuințe, trecute în proprietatea statului în perioada regimului comunist.
Această lege le dădea drept foștilor proprietari și moștenitorilor lor să își redobândească imobilele confiscate în mod abuziv de regimul comunist sau să primească despăgubiri pentru acele imobile.
Totodată, legea a dat dreptul chiriașilor să cumpere imobilele în care locuiau, dar numai acelor chiriași care dovedeau că, la data intrării în vigoare a Legii 112/1996, aveau contracte de închiriere a acelor imobile și le ocupau la acea dată.
Cu toate acestea, funcționarii publici din cadrul primăriei Timișoara au încheiat sute de contracte de vânzare-cumpărare cu persoane influente în mediul social din municipiul Timișoara care nu au avut calitatea de chiriași la data intrării în vigoare a Legii 112/1995 și care, prin urmare, nu aveau nici un drept să dobândească respectivele imobile.
Funcționarii din cadrul primăriei Timișoara au vândut în mod fraudulos imobilele persoanelor în cauză, la preturi modice stabilite în baza Legii 112/1995 și HG 20/1996, deși cunoșteau că respectivele dispoziții nu aveau nici o aplicabilitate în privința acelor persoane.

Prejudiciul total cu referire la deposedarea statului de cele 967 de imobile este estimat la aproximativ 40 de milioane euro.
Suspecților Ciuhandu Gheorghe-Coriolan, Robu Nicolae, Stoia Traian, Staia Martin și Diaconu Dan li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane care, la data faptelor erau funcționari în cadrul Primăriei Timișoara.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

goguta a spus: (martie 27th, 2017 at 11:18 )

au intrat comunistii pe aici si fac ce stiu ei mai bine: dezinformare si propaganda

@@@@@gogu = Diaconu Dan a spus: (martie 27th, 2017 at 11:30 )

Când ești anchetat penal nu ești la fel de comunist, corupt, hot?????? Dane……, doar sa nu îl torni pe Robu.

Roco Sifredi a spus: (martie 27th, 2017 at 12:07 )

Ba frate si Nica s-a apucat de fumat etnobotanice? Sau cum se explica ca ce-i iese pe gura nu are nici o legatura cu realitatea?

Secureanu a spus: (martie 27th, 2017 at 12:14 )

Timisul…odata a avut reprezentanti de marca, acuma defilam cu Robu, Popoviciu, Nasleu, Bitea, Stoia, Freddy, Dobra/. Aceste se pare ca este efectul migratiei masive care a avut loc, se vede si se simte cel mai bine in reprezentanti indiferent de culoarea lor politica.

veronrat a spus: (martie 27th, 2017 at 13:48 )

Ne-am saturat de bărboși aici, la Timișoara. Doar rahaturi au făcut. Nica sa rămână la tara la el, la Besinova aia. Pe țărani ii vrăjește bine, la noi nu tine. Ps: rade-ti bai barba aia ca arăți ca un cioclu. Nu ai oglinda aks?

anteconbega a spus: (martie 27th, 2017 at 16:09 )

Dragă domnule Goguţă, ţin solemn să te anunţ că eu sunt neapărat cu Alin Nica. Şi e fix treaba mea, că am, adevărat, şi eu un fix, şi anume ce se va întâmpla cu PNL-ul în viitor. Aşa, de plăcere. Pen’că dacă rămâne filiala Timiş pe mâna lui Robu aka Bobu, PSD Timiş va fi cu adevărat fericit, nu de alta dar Robu a ajuns marioneta lui Călin Ionel Mobra, pe care mic bolşevic Marele Liberal Lae îl laudă din toate direcţiile. Chestia cu paranoia, Goguţă penetrabilule, e subţire, cred că ar fi bine să te cauţi la maniere şi să adopţi un comportament urban, cher peizane… Oricum, Robu are planuri mari pentru viitor: dacă pune mâna pe caşcavalul politic liberal va promova o apropiere de noul preşedinte al PRM Timiş, dr .ing Aboultef Ghassan, cu care, prin intermediul dlui Ionuţ Nasleu, va încheia o alianţă politică fulminantă, care va funcţiona fără nume, fără siglă şi fără membri. Bravissimo, Lăiţă!

Victor a spus: (martie 27th, 2017 at 19:46 )

Dinu Barbu aka Anteconbega îl are ca si favorit pe Alinutzu Nika? Asta este miza lui Costy Brendu Ostafi(e)ciuc? 🙂 De rasul curcilor! Frăția penalilor împotriva lui Robu. Te crucești nu alta. Mai lipsesc din combinație Alain(delon) Rus și unul Sipos. Linge-blide, bai poolake, tu ai fost tucalarul mafiei portocalii din Timiș, drogatule. Dinu Barbă și Bărbosu de Besenova…

Ion a spus: (martie 27th, 2017 at 23:25 )

Victor as tata dar Popoviciu din ce mafie făcea parte??? Dar Ionut Nasleu din care mafie??? Dar Bitea din ce mafie făcea parte??? Ia spune tu ăla care le ști pe toate??? Nu aud nimic???

Vuk a spus: (martie 28th, 2017 at 07:43 )

Deci se lupta aripile PD intre ele prin intermediul acestor papagali, micROBU si Alinutza barbutza? Superb. 🙂

Victor a spus: (martie 28th, 2017 at 07:48 )

Nu-i văd pe niciunul dintre cei enumerați de tine (Ion) vituperand (sub anonimat) cu atâta mânie proletară. Balele lui Dinu Barbu alias Anteconbega se simt și din Blascovici. Individul ăsta a practicat jurnalismul în anonimat tot timpul, deși toți știau cine scrie. O pooslama fără căpătâi, care are niște ținte fixe prin Timiș.

anteconbega a spus: (martie 28th, 2017 at 07:56 )

AMR Lae Robu: au mai rămas 25 de zile! Sus Patria, jos Mafia!

lae sluga a spus: (martie 28th, 2017 at 12:38 )

ba da tare are dreptate anteconbega de sarisi ca turbatu, Victorash. Ce, eshti interfata securistului de Nasleu? Ba Victore, in loc sa mananci rahat cu polonicu, mai bine suna-l pe fost sef de la Pasapoarte Petniceanu, sa-ti spun el cum l/a troznit pe persoana fizica Nasleu la sedinta PRM, pe vremea cand pupincuristul lui Robu era pupincuristul lui Purceld! Ia vezi de ce l-o lasat nevasta in curu gol, ca-i putzea gura de atata pupat in dos la sefi. Oricum, Nica e un tip de caracter, in timp ce Robu calca pe cadavre, ca un coprofag ce este. Vezi cazul Marian Vasile.

@lae sluga a spus: (martie 28th, 2017 at 14:48 )

„Sarishi” tu?!?! :))

anteconbega a spus: (martie 28th, 2017 at 15:28 )

Conform domnului Gogu, „procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspecțul ROBU NICOLAE, primar al municipiului Timișoara, pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în formă continuată.” Şi atunci, care e diferenţa între mafia portocalie şi mafia albastră, cu săgeata-n dos? Aşadar, dacă e să alegi între Alin Nica şi Lae Robu, şi dacă eşti liberal cinstit, ce ai alege, domnule Stănculescu?!

Luca Mavrodin a spus: (martie 28th, 2017 at 18:53 )

Draga Dinu Barbă aka Anteconbega – ești mafia portocalie a lui Costy Brendu, Alain, Lelescu și ceilalți „cejetiști” din epoca de aur a furturilor pediste. Sa înțelegem ca gașca penala îl susține pe Nika de Besenova? Ioi! 🙂 Robu rullz!!!

GEO a spus: (martie 28th, 2017 at 19:49 )

DE-VAS-TA-TOR!!! DEVAS-TATOR! DEVA-STATOR! BAI MUKOSULE, STAI ÎN BESINOVA TA.

anteconbega a spus: (martie 29th, 2017 at 09:05 )

Candidatura dlui Alin Nica a jguduit din temelii mortăciunea traseisto-liberală strânsă în jurul lui Nicolae Robu. Distinse domnule Luca Mavrodin, gaşca penală e strânsă în jurul lui Robu, altfel nu se producea ura vituperantă dezlănţuită împotriva tânărului primar liberal Nica, care, cel puţin pana acum, nu are probleme cu justiţia, aşa cum se întâmplă cu încă primarul cîn it al Timişoarei! AMR Lae Robu: 23 de zile!

Luca Mavrodin a spus: (martie 29th, 2017 at 09:43 )

Dinule(anteconbega) draga, sunt gata sa pun un ramasag virtual ca Robu va conduce filiala si dupa aceste alegeri. Daca castig, poti sa-ti cer sa postezi asumat, cu numele tau real, nu precum o faceai in fituica santajista VipInBanat sau acum, pe felurite forumuri si saituri? Ai demnitate, ce naiba, esti om batran. N-o fi Nika cel mai mare corupt dar gaska din jurul sau, cea portocalie pe care ai slujit-o ani de zile, a fost si este cea mai mare belea de pe capul judetului. Nu Robu, care este un copil.

anteconbega a spus: (martie 29th, 2017 at 15:11 )

Domnule scump, mult iubite Luca Mavrodin, rămăşagurile sunt o chestie ţigănească, chiar interlopă, dar, vorba ceea, de gustibus et coloribus… Cine este Nikaka? Ce fel de copil este Robu: copil de trupă, copil tâmpit, copil sărac, copilu’ lu’ peşte? Hotărăşte matale, domnu gradu’! Eşti prea frământat, domnule Luca, depăşeşte-ţi angoasele… Fii mai senin, ai destule exemple în jur. Ai ceva şi cu Lou Bega? În rest, ai dreptate: gaşca din jurul Brendului era înfrumuseţată cu actualii impresionanţi micimani ai lui Robu: domn’ Popoviciu, domn’ Iatan şi nu numai. Măcar Ionuţ, ce-i în guşă şi-n căpuşă: de unde nu e, nici televiziunea nu transmite…

Luca Mav a spus: (martie 29th, 2017 at 22:08 )

Nika a avut șansa lui anul trecut, când putea deveni președinte CJT, dacă avea koaie. Nu le are la purtător, sunt la alții, gaska din spatele lui.

anteconbega a spus: (martie 30th, 2017 at 07:05 )

AMR LAE ROBU: 20 de zile. Greblă preşedinte!

Liberal NU penelist! a spus: (martie 30th, 2017 at 07:19 )

Cand il vad pe traseistul politic macabru Taga Claudiu sustinandu-l pe domnul Nica asa ma apuca o scarba! Asta e în masura sa-l evalueze pe Robu?

moses a spus: (martie 30th, 2017 at 13:09 )

ROBU ESTE SI VA RAMANE NR.1. Scurt si la obiectiv: este cel mai bun. Asa ca toti contastatarii sa-si ia salopetele si la munca nu la comantat !!! Aviz amatorilor: ROBU ESTE CEL MAI TARE DIN PARCARE! Atat!

micutzu a spus: (martie 30th, 2017 at 19:34 )

ce părere are d-nul Nica relativ la modalitatea în care robu a dat terenuri de construcție unor tinere vlastare peneliste? Gratis! Pana la urma Grigoroiu se lauda ca e prieten cu Nica și ca ii este indiferent dacă va fi Dudestii sau Timișoara. Eu aștept un punct de vedere al acestuia inaceasta privinta.

£a€ Baro$$anu a spus: (martie 30th, 2017 at 20:03 )

Buey, Moses, maine te prezinti la penthausu meu din primarie sa rezolvam o parcela si pt tine, o meriti din plin. Un om care recunoaste valuarea asa ca tine ar merita parcul justitiei, dar acolo nu pot inca sa misc nimic, ca e multe zdrente care comenteaza. Luati exemplu buey hahalerelor, fiti cetateni modeli, asa ca Moses, ca altfel va calc cu merzzanu.

albaneagra a spus: (martie 31st, 2017 at 09:44 )

Bai Luca Mav, ai o obsesie temporara, ce tot te freci de unu si de altul care are curajul sa-i trimita la origini pe Robu, pupala-i in bul, vorba lui Visinel? Si a lu Ionelas! Nica- un tip misto. nu ca baligaru de robulian!

Luca Mavrodin a spus: (martie 31st, 2017 at 11:52 )

@albaneagra – Dinu Barbu – te mai multiplici mult? 🙂 De obicei oamenii se înmulțesc altfel. Cate personaje comentatoare mai ești în stare sa „creezi” pe debanat.ro? Tot timpul ai fost un penibil absolut, păcat de bruma aia de inteligență pentru ca a fost semanata pe un caracter infect.

anteconbega a spus: (aprilie 2nd, 2017 at 09:27 )

Cetatene, Lu, esti cam obsedat. Da-i inainte daca iti face bine. Te rog.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social