“Goliat” a invins, dar nu a convins. Diferenta de un gol intre cele doua Poli

Un eşalon distanţă şi un gol diferenţă. Aceasta este cea mai scurtă statistică după un meci care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, din niciun punct de vedere. Spectatori puţini, probabil că unii erau ocupaţi cu comentariile pe forumuri şi fotbal nu de înaltă clasă.

Fanii „Echipei suporterilor” au văzut meciul ca o înfruntare epică între David şi Goliat. Iar acest lucru a arătat bine ca promovare, dar pe teren lucrurile au fost departe… David a fost doar un bebeluş, dar nici Goliat nu a speriat pe nimeni, însă a mers mai departe, cel puţin că este mai experimentat.

Revenind la jocul dintre Politehnica şi Poli Timişoara, putem spune că prima repriză a fost destul de echilibrată, cu doar două şuturi pe poartă, Staicu, respectiv Munteanu, dar şi o minge trimisă în bară, tot de Staicu, dar înspre propria poartă.

Partea secundă a fost mai animată, Abraw a deschis scorul în minutul 52, apoi Artean a trimis mingea în bară, în două faze diferite. Pe final, ASU a dominat căutând cu disperare egalarea. Sorescu a fost cel mai aproape să trimită meciul în prelungiri, dar balonul trimis de el a fost recuperat de Smaranda pe linia porţii.

Poli merge mai departe, respectând faptul că a fost favorită, echipa din prima ligă. Cât dinspre tribune, acolo au existat doar suporterii unei echipe, ASU, puţinii cu ACS ascunzându-se mai mult pe la tribuna I.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Krausz, Bilia (c), Taub, Coadă, Sorescu, Ignea, Predescu, Plămadă (61, Bădăuţă), Staicu (83, Ghinescu). Antrenor: Bogdan Andone

Poli Timişoara: Smaranda – Creţu, Bocşan, Melinte, Ţigănaşu, Artean (c), Vaşvari, Munteanu (85, Doman), Croitoru (66, Curjuric), Bîrnoi (46, Mailat), Abraw. Antrenor: Ionuţ Popa

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

35 comentarii pentru acest articol

polistul56 a spus: (octombrie 25th, 2017 at 20:50 )

Vai si amar ce a ajuns Timisoara: Un meci de cacat,spectatori vai de ei si mult tam tam pentru nimic.Unde esti Marian Iancu. Ce echipa avea Timisoara pe vremea ta. Voi ASU-isti ati distrus acea ecipa acest ORAS.Mult suces mai departe cu POLI SINTEM NOI.

gogu a spus: (octombrie 25th, 2017 at 21:00 )

Ca Ax-ul nu are suporteri am tot auzit si am inteles. Dar unde sunt miile de sustinatori ai baietilor in cipici, ca mereu stau ascunsi atunci cand trebuie sa se arate. Ei apar la meciurile cu uta asa cum ceilalti vin la meciurile cu wcsb. Raspunsul este unul singur si anume ca lumea s-a saturat de scindare si vrea O SINGURA POLI. Insa ei nu ar fi in stare sa recunoasca lucrul asta nici daca vor ramane doar 50 la meci…

remorca a spus: (octombrie 25th, 2017 at 21:02 )

Slaba Acs-ul,cu descultii astia si Sepsi avea 2 boabe diferenta la pauza.

gogule a spus: (octombrie 25th, 2017 at 21:33 )

Gogule, soogi poola

Poli suntem noi! Suporterii a spus: (octombrie 25th, 2017 at 21:49 )

Ac Recas nu va fi niciodata Poli!

INO a spus: (octombrie 25th, 2017 at 21:53 )

TRU!S-A DOVEDIT CA ROBULANU A AVUT DREPTATE!ACS ESTE ECHIPA FANION DIN TIMISOARA!ASU O CLONA INFECTA CU 45 DE SUPORTERI!LA GUNOI CU ASU!AZI ACS A CASTIGAT CU ECHIPA A 7A!BRAVO POPICA ARADEANU!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

INO a spus: (octombrie 25th, 2017 at 21:55 )

BOYS!DOAR IDIOTI PE ACEST SITE!DACA ACS NU E ECHIPA POLI, ATUNCI CINE E??ASU INFIINTATA DE 5 ANI DE NISTE COCALARI?ACS ESTE ADEVARATA POLI!HAI PA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

sam a spus: (octombrie 25th, 2017 at 21:56 )

Ino, deobicei nu iti citesc comentariile, dar aici ai dreptate.bravo amice!

polistul56 a spus: (octombrie 25th, 2017 at 22:04 )

SAM!!!! TI-a placut meciul?

@polistul56 a spus: (octombrie 25th, 2017 at 22:27 )

Ce meci ?
A fost macel in teren , statistica spune tot , inclusiv 3 bare in contul ACS .
Audienta ff slaba , 2500 spectatori .Polistii adevarati au preferat sa neglijeze un meci trist ,intre 2 clone care se pretind a fi Poli .
Peluza Sud a fost la inaltime , cu mentiunea ca in 1995 a luat fiinta CVUCS (datorita unor baieti minunati in frunte cu Boldura ).

Respect CVUCS (since 1995 )

Remember Poli Timisoara

Politehnica a spus: (octombrie 25th, 2017 at 22:57 )

Tuva-n gura de handipati , vam vazut azi handicapati spalati pe creier, astia sunteti voi aia care tineti cu Recasul….

@Politehnica a spus: (octombrie 25th, 2017 at 23:05 )

„v-am vazut ”
Cine e handicapat oare ?!

antirob a spus: (octombrie 26th, 2017 at 00:04 )

Ba „recasenilor”, voi sunteti tari numa’ in online.Cu tot cu nick-uri, ati fost 8 total 8 in peluza voastra.Tot timpul ati spus ca „Poli este echipa care joaca in alb-violet pe DP” .Azi ati avut dreptate. Azi asa a fost. Ziua si ora (multa lume abia pleaca de la lucru la 6, mai au si copii de luat de la scoli/gradinite) programarii meciului ne-au privat de inca 2-3 mii de spectatori.Chiar si asa, cei care au fost la meci au putut sa vada cu cine tin cei din tribune.Mai ales primarele, care a trebuit sa-si anuleze turul de oroare.Ati trecut mai greu decat v-ati asteptat de echipa suporterilor.Sa va vad prestatia contra echipei Laurei Codruta Kovesi.

£ae Baro$$anu a spus: (octombrie 26th, 2017 at 00:32 )

Buey, hahalerele care m-a alergat si înjurat azi a încurcat-o, are Vasile pozele la toti si vine cu Cojan sa va sparga. Tremurati fraierilor, urmeaza răzbunarea in forta , zdrentelor care sunteti voi zdrențe.

INO a spus: (octombrie 26th, 2017 at 00:47 )

ZDUP!POPA DEMISIA!ACS JOC ANOST!ASTRA VĂ DAU 5 DACĂ JUCAȚI TOT AȘA!ASU O ECHIPĂ DE SUGACI BEBELUȘI FĂRĂ VIITOR PENTRU LIGA 1!!ROBU DĂ-L AFARĂ PE POPICA AȘA CUM ȚI-AM ZIS!ȘI ECHIPA VA MERGE MAI BINE CU MULȚESCU ȘI REZULTATELE VOR FI ATELE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

@antirob a spus: (octombrie 26th, 2017 at 01:09 )

cu voi nu tine nimeni taticu, nu ai observat asta? doar cei din curba si aia sinteti tot voi si tot mai putini. pentru ca sinteti agresivi si mitocani, voi astia pifanii, iar aia de se dau sefi la voi ca brinco si altii sint gretosi-parsivi, isi schimba parerea ca si chilotii, probabil si aia sint schimbati mai rar decit parerile. dar apropo de ce scrie 1995 pe un steag de-al vostru, voi sinteti inventati mult mai tirziu si aveti doar citeva tarlale la tara borite pina acum si asta sigur nu din 1995. alta minciuna, or inventie de-a voastra probabil.

sam a spus: (octombrie 26th, 2017 at 04:41 )

primul comentariu scris sub numele sam nu imi apartine …se spune in fotbal ca echipele mari castiga si cand joaca prost,din pacate nu cred ca e si cazul nostru….vom avea viata grea in acest final de sezon…..fara o mobilizare totala putem risca sa intram in zona retrogradarii…..partida de ieri nu a facut decat sa demonstreze inca o data cat de jos a ajuns fotbalul timisorean…..traiesc cu speranta ca cei ce din varii interese au provocat acest dezastru sa fie demascati si ejectatii sportul banatean

sam a spus: (octombrie 26th, 2017 at 04:44 )

….din sportul banatean

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 26th, 2017 at 06:50 )

Poli – ASU scor final 1-0. Ciuda, ciuda, ciuda!!!!

sam a spus: (octombrie 26th, 2017 at 07:36 )

Al doilea comentariu nu-mi apartine…de fapt l-am scris in somn…asa cum am visat, am ajuns sa ne batem iarasi pentru evitarea retrogradarii

sam a spus: (octombrie 26th, 2017 at 07:36 )

Sam, ce ai omule?…pfff, cred ca am innebunit

Spargatoruldeseminte a spus: (octombrie 26th, 2017 at 08:53 )

Poli vs. Poli, Suporteri vs. Patronat. Meci previzibil, daca se termina 1-6 nu plangea nimeni pentru ca a fost evidenta diferenta de valoare. Nu inteleg de ce nu exista O SINGURA POLI?

Pitagora de pe Bega a spus: (octombrie 26th, 2017 at 09:04 )

Un meci de pregatire cu o echipa inferioara si de liga inferioara.
Dar ce legatura are cu toata chestia cifra 1995 ?!?
Ce vrea sa zica?
Ca atatea goluri ar fi trebuit?

George a spus: (octombrie 26th, 2017 at 10:02 )

S-a demonstrat ca ASU nu este echipa suporterilor.Nu poti fi cand ai 400-500 oameni meci de meci.Pacat ca au reusit sa dezbine Timisoara o mana de oameni.ACS Poli e echipa Timisoarei si a BANATULUI.

Remus a spus: (octombrie 26th, 2017 at 10:27 )

Iar au aparut toti besitii sa comenteze pe site-uri. ac recas nu e poli mercenarilor

Clouseau a spus: (octombrie 26th, 2017 at 10:37 )

Cred ca e momentul sa fuzioneze cele doua echipe si sa avem o singura Poli , fara orgolii inutile care au dus de fapt la dezbinarea actuala…

sam a spus: (octombrie 26th, 2017 at 11:02 )

cei patru mii de spectatori au fost de fapt trei,1300 la peluza druckeria curva sud,restul pana la 2500au fost samantarii de la tribunele 1si2,astept cu interes urmatorul meci al druckeriei de pe teren propriu……sper sa se joace tot pe dan paltinisan

antirob a spus: (octombrie 26th, 2017 at 11:34 )

„cei patru mii de spectatori au fost de fapt trei,1300 la peluza druckeria curva sud,restul pana la 2500…” Aritmetica de clasa a 2-a : 1300 + 2500 = ? :)))) 3800 , restul de 200 il punem pe greseala acesistului de serviciu la numarat.
Ar fi fost mai multi daca s-ar fi jucat la o ora rezonabila, sau in weekend, dar televiziunile nu-s curioase de nr de spectatori la stadion.
Oricum ati tot dat-o cu tribunele care sustin pseudorecashul, si cand colo, ce sa vezi, v-au cam huiduit, nu-i asa ?
Si inca ceva, cum amar sa te dai mare suporter polist si sa nu-ti cunosti numele stadionului? Asta-i o chestie tipic acesista!!!
Dan PaltinusanU, ma fraierilor, nu „dan paltinisan” !!!

£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 26th, 2017 at 11:36 )

Buey, vad ca pe internet ie multi care zice ca ma iubeste pe mine si pe echipa mea, dar aseara pe stadion nu am vazut decat o mana de timisoreni adevarati, si chiar si aia nu au facut zid in jurul meu sa ma apere cand a trebuit sa fug din tribuna oficiala si golanii ma agresa verbal si psihic. Deci ori imi jurati credinta si in realitate ori va sparg buey ciumetilor. Va astept la palat pe Loga 1 sa ingenuchiati si sa formam o garda de onoare care sa ma apere daca mai apar situatii din astea iar Vasile intarzie cu elicopterul de Targoviste. Hai pa, i-am spart pe infideli aseara.

fan albviolet a spus: (octombrie 26th, 2017 at 12:04 )

Panterele roz au invins mult iubita Politehnica.
Poli a jucat,joaca si va juca in alb violet.
O zi faina

cris a spus: (octombrie 26th, 2017 at 12:07 )

bine scrie autorul ca multi au fost ocupati cu comentariile… vad ca s-au strans si aici si pe alte saituri. ca doar pe forumuri sunt fanii adevarati. unii pe stadion, altii pe tastatura!

sam a spus: (octombrie 26th, 2017 at 13:16 )

sa va intre bine in cap: ACS e Poli Timisosara!

drucker a spus: (octombrie 26th, 2017 at 13:27 )

Derbiul celor 2 clone a strans pe stadion 3000 de spectatori.
Urmeaza un meciuri de campionat la car vor asista 600 de spectatori la fiecare clona , cu siguranta .
Nici una nu are nici o legatura cu 1921 , cu Poli , cu istoria alb-viuleta ,cu 1995 (CVUCS) .
Oricat se straduiesc unii sau altii sa ne convinga .

1921 inseamna Poli Timisoara , 1995 inseamna Commando Viola .Restul sunt ACS si ASU .

mihai constantin a spus: (octombrie 26th, 2017 at 22:37 )

Haide ACS-echipa nr.1 din Timisoara si Banat! Diferentza intre cele doua Poli e f.mare,iar ACS daca apasa mai mult pe pedala,putea sa castige si cu 5 sau 6 la zero!
Trebuie sa mentionez si faptul ca avem in sfirsit un virf excelent(pt.campionatul nostru!),in persoana lui Abaw,cel care a impresionat in mod pozitiv si in meciul cu Steaua,chiar daca am luat-o pe coaja,rau de tot,dar cu o echipa improvizata se poate intimpla si asa ceva.
In alta ordine de idei:Cum sa-l dai afara pe Popa,cind acesta a facut minuni cu Poli????
Numai un nebun putea sa creada ca echipa se salveaza,iar in actualul campionat,nu se pune problema retrogradarii!!!

DoarTimisoara a spus: (octombrie 28th, 2017 at 00:48 )

Retardatilor adevarata POLI a jucat in ALB NEGRU ! Idiotilor , citit istoria Timisoara si a echipei de fotbal Politehnica Timisoara !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top