Stirile din ziua: 29 aprilie 2018

100% se va asfalta cândva pe Dr. Ioan Mureșan. Ca să nu fie noroi, se pune piatră amestecată cu pământ / FOTO

A trecut iarna, a venit primăvara, pe strada Dr. Ioan Mureșan sunt tot tranșee. Acum câteva zile, niște muncitori au astupat gropile cu piatră spartă amestecată cu pământ. Nu e prima oară: data trecută a durat până la prima ploaie. Primarul Nicolae Robu promite din nou asfalt, dar spune că vina e a Gărzii de Mediu.

c

Cursuri de 7 ani de acasă pentru vatmani, ca să nu mai fie nesimțiți și obraznici. Scrisoare deschisă pentru șeful STPT

Șoferii și vatmanii de pe mijloacele de transport în comun au nevoie de cursuri de bun simț. Asta îi cer directorului STPT membrii Asociației Ceva de Spus, un ONG care reprezintă persoanele cu handicap locomotor. Oamenii se plâng de totala lipsă de empatie și de minimă educație a unora dintre cei care conduc tramvaiele, troleibuzele și autobuzele.

A fost răpit un copil. Test pentru forțele de ordine: cât de repede se pot mobiliza să-l caute

Cât de repede se pot mobiliza forțele de ordine și voluntarii, în cazul unei alerte de răpire a unui copil? Asta a vrut să testeze, la acest sfârșit de săptămână, un exercițiu la care au participat polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Aviație al M.A.I., procurori, pompieri, jandarmi, parteneri şi voluntari.

Alternativă la grătare! Voluntar pentru a face curățenie pe o stradă din Timișoara

Nu vă tentează micii și grătarele fumegânde, în această perioadă când carnea prăjită pe malul apei, cu „garnitură” de iarbă verde este regină? Atunci aveți ocazia să participați la curățenie pe o stradă din Timișoara, unde Retim pune la dispoziție sacii pentru strângerea gunoaielor. Vă oferiți voluntar?

Top