Stirile din ziua: 12 aprilie 2018

poli

Inceput echilibrat, final tragic. Poli pierde la Baia Mare

Inceput echilibrat, final tragic. Poli pierde la Baia Mare

Nu a fost o Săptămână Luminată pentru handbaliştii de la SCM Poli Timişoara. Alb-violeţii aveau şansa de a încheia pozitiv sezonul regulat, adică în primele 4 din clasament, ce însemna un avantaj al terenului propriu în sferturile de finală ale Campionatului Naţional, însă nu a fost aşa.

Alina Gorghiu

Guvernul ascunde INS, ca sa nu mai anunte ca nu e totul roz. Gorghiu (PNL): Este un mare abuz

Dovezile că salariile au scăzut sau că inflația a ajuns la un nivel nemaivăzut de 5 ani vor deveni istorie. Institutul Național de Statistică va avea nevoie de acordul premierului pentru a face publice orice fel de date și e greu de crezut că informații care contrazic declarațiile sforăitoare vor mai apărea în spațiul public. E o politizare fără precent, crede senatorul PNL Alina Gorghiu.

Restrictii si interdictii pe Rebreanu, intre Sagului și Martirilor. Noi sensuri unice

Specialiștii de la Direcția Edilitară a Primăriei Timișoara au ajuns la concluzia că, pentru creșterea siguranței circulației rutiere și fluidizarea traficului, trebuie introduse noi restricții pe Bd. Rebreanu. Vă reamintim, ultima a fost interzicerea virajului la stânga la intersecția cu Martirilor.

Fostul premier Sorin Grindeanu, despre scandalul Capitala Culturala: Timisorenii ar trebui sa arate ca nu-i caracterizeaza ura

Niște „coriști” care nu propun soluții. Așa îi cataloghează fostul premier Sorin Grindeanu pe semnatarii memoriului depus la Comisia Europeană împotriva Simonei Neumann și a echipei Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană (ATCCE). E singura reacție a unui politician local, în afară de cea a primarului Nicolae Robu, care susține că banii n-au fost niciodată o problemă pentru ATCCE.

c

Armonia de 750.000 de euro in plus. Primaria Timisoara, data in judecata de firma care a modernizat tramvaiele

Reabilitarea cu cântec a tramvaielor din Timișoara a ajuns la un nou episod. De această dată, unul în instanță. Firma Electroputere VFU Pașcani, controlată de omul de afaceri Gruia Stoica, a dat în judecată primăria și cere 750.000 de euro în plus! De acești bani ar fi făcut lucrări suplimentare, fără de care siguranța călătorilor ar fi fost pusă în pericol.

Muzeul Banatului va invita la o calatorie in trecutul economic al Timisoarei / FOTO

Muzeul Național al Banatului își deschide joi, 12 aprilie, porțile pentru una dintre cele mai interesante și inedite expoziții. Organizată la Bastionul Theresia, expoziția „Tezaurul Muzeului Național al Banatului. Timișoara: ipostaze ale devenirii unei metropole europene. Aspecte economice”, este dedicată dezvoltării economice a orașului de pe Bega între sfârșitul secolului al XVIII-lea și primele decenii ale secolului al XX-lea.

Autostrada A6

Autostrada-muzeu. Luminita de la capatul tunelurilor pentru ursi de pe A1 Lugoj – Deva nu se vede / FOTO + VIDEO

Ne lăudăm cu o măreață autostradă A1, dar o bună parte din ea, deși aproape gata, nu va putea fi folosita în viitorul apropiat. Se termină exact câmp, iar șoseaua care ar trebui s-o completeze nu va fi scoasă prea curând la licitație. Este vorba despre celebra secțiunea E, cu tuneluri pentru urși, a lotului 2 al Autostrăzii Lugoj – Deva.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice, va întrerupe joi, 12 aprilie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 30 și 31. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Borsec (parțial), Gheorghe Lazăr (parțial) și Onești.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 12 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bela Bartok, Argeș, 1 Decembrie (p), Mitropolit Varlaam (p), orele 9 – 17; Utvin (p), Satchinez – str. Lalelelor nr. 8, Hodoni – str. Românească nr. 4, Utvin, orele 9 – 17.

Top