Stirile din ziua: 25 aprilie 2018

Ăștia sunt Leii din Banat! Victorie mare cu Sibiul

Ăștia sunt Leii din Banat! Victorie mare cu Sibiul

vBC SCM Timişoara a jucat fără presiune jocul cu liderul campionatului, CSU Sibiu, mai ales că un loc în primele 4 înainte de meciurile eliminatorii era greu de obţinut. Mladen Jeremic a „omorât” triţa, având 6 din 6 la aruncările de 3 puncte, iar Timişoara a obţinut o victorie lejeră într-un meci în care nu a fost favorită, 84-70.

țânțari

Între a nu-și asuma un eșec și riscul de-a părea ridicol, Robu a ales… penibilul

Că în Primăria Timișoara domnește brambureala nu e o știre, nu e ceva nou, e un fapt. Și nu-i nimic suprinzător aici, atâta timp cât mai toți șefii de direcții și servicii sunt numiți cu titlu interimar, o droaie de angajați pe o funcție lucrează pe alte funcții și alte anomalii de acest gen.

Cinema Studio

În așteptarea timpurilor noi: după 7 ani, primii cinefili au intrat în Cinema Studio / FOTO

Arată cam ca-n „Marile speranțe” și parcă te aștepți să apară de undeva, ca un spectru, Miss Havisham, și are încă vechiul ecran și scaunele plușate, acoperite de un strat gros de praf. Este vechiul Cinematograf Studio, reintrat, în sfârșit, în proprietatea Primăriei Timișoara și vizitat, miercuri, de cei de la Marele Ecran și Institutul Francez.

Ripensia își complică situația. Eșec și la Balotești

După înfrângerea de pe teren propriu cu Sibiul lui Sandu Pelici, Ripensia Timișoara nu a reușit mai mult nici la Balotești. Într-un meci important pentru salvarea de la retrogradare, trupa ilfoveană s-a impus cu 3-1 (2-0), într-un joc în care Ripensia nu a evoluat rău, dar a plătit tribut unei defensive visătoare.

Tablourile Baba pleacă de la Timisoara ca să se… întoarcă! Dobra: Nu avem vinovați, totul va fi bine de acum

Tablourile Baba împrumutate de la Muzeul Național de Artă se întorc în București, pentru a merge la niște expoziții internaționale. Apoi vor reveni la Timișoara. Cel puțin așa susține președintele CJ Timiș, Călin Dobra, conform căruia nimeni nu va fi sancționat pentru situația conflictuală din ultimele luni.

În Timișoara au apărut „Plăcuțele lui Robu”. Edilul șef: Sunt din bani privați, detaliile nu contează

La pasajele Michelangelo și Jiul, dar și în Pădurice au apărut plăcuțe cu numele primarului Nicolae Robu. Edilul vede asta ca pe ceva absolut firesc, spune că banii pentru realizarea lor vin din sursă privată, dar nu vrea să dezvăluie misteriosul „investitor”. Pentru că nu e important, Robu e oricum împlinit că și-a făcut datoria.

Paza non-stop și gropari îmbrăcați în uniformă în cimitire. Noile condiții puse de Primăria Timișoara

Reguli mai stricte în cimitirele din Timișoara, înainte de a fi pornită licitația pentru concesionarea întreținerii în așezămintele din Calea Buziașului, Rusu Șirianu și Calea Șagului. Contractele vor fi întocmite pe cinci ani și printre noile condiții sunt cele legate de paznici și de uniformele groparilor.

Editorial de Eugen Sasu

Regimul PSD s-a ținut de promisiune. „Diaspora” începe să vină acasă

Să mai zică cineva că Guvernul Viorica Vasilica Dăncilă nu face nimic pentru a aduce diaspora acasă! E, uite că nu e așa și am înregistrat prima repatriere răsunătoare la punctul de trecere frontieră Cenad. Ionel Sandner, Cârpaci nume de băiat, a intrat în țară de ce credeți?

aquatim

Apă rece oprită în Otelec

Aquatim anunță că miercuri, 25 aprilie, va întrerupe, între orele 9 și 15, furnizarea apei în Otelec, pentru spălarea și igienizarea rezervorului de înmagazinare și a rețelei de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 25 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Stuparilor, Ion Ionescu de la Brad (p), Martir Conciatu, Lucerna (p), Intrarea Saturn nr. 4, orele 9 – 17; Utvin (p), Sânmihaiu Român, Mașloc (p), Aquatim – Remetea Mare, Lugoj – str. Mocioni (p), Comuna din Paris, Oltului, Cernei (p), Grozăvescu,

Top