Stirile din ziua: 9 aprilie 2018

liga a II-a

Poli vine cu un punct de la Medias dupa un final nebun de joc

Poli vine cu un punct de la Medias dupa un final nebun de joc

Un meci aproape decisiv în runda a IV-a din play-out pentru violeţi, o înfrângere a Timişoarei însemnând ajungerea pe locurile de baraj/retrogradare. O posibilă victorie ar fi adus multă linişite. Nu a fost nici una, nici alta, Mediaşul şi Poli terminând la egalitate 1-1 (0-0) un meci clasic de supravieţuire.

Tot fara solutie in Piața Badea Cartan. Santierul ar putea fi redeschis, cu o conditie

La șase luni de când două grinzi s-au prăbușit pe șantierul abia deschis în Piața Badea Cârțan, nu se știe ce se va întâmpla acolo. Constructorul și proiectantul s-au acuzat reciproc, primăria i-a dat în judecată pe amândoi și… situația a rămas în aer.

Tupeu a la Posta Romana: In loc sa repare palatul din centrul Timisoarei, a montat placute sa-i anunte pe oameni ca pot fi raniti!

S-a găsit soluția pentru Palatul Poștelor, un imobil monumental din centrul Timișoarei, finalizat în 1913 și aflat într-o stare nu prea bună. Nu, nu vă imaginați că Poșta Română începe cumva să repare clădirea de pe care tencuiala cade de multă vreme! A montat pur și simplu plăcuțe ca să-i avertizeze pe trecători că ar putea fi răniți. UPDATE: Conform directorului Poștei Române, din septembrie 2017, clădirea a fost predată constructorului care face reabilitarea.

Pedalatul pe bicicletele Primariei Timisoara ramane gratis

Încă nu costă direct bicicliștii, pentru că plătește bugetul local. Deși în proiectul de modificare a tarifelor STPT votat de consilieri apare că o călătorie cu bicicleta e 2,5 lei, în realitate, pentru bicicliști, ea rămâne gratuită. Și în prezent, primăria decontează lunar către STPT plimbările pe două roți din sistemul VeloTM.

Top