Stirile din ziua: 1 aprilie 2018

Inca o aroganta marca PSD: Gelu Voican Voiculescu, director al Institutului Revolutiei

Inca o aroganta marca PSD: Gelu Voican Voiculescu, director al Institutului Revolutiei

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre cele mai dubioase personaje din timpul evenimentelor din 1989, a fost numit director al Institutului Revoluției Române. Voiculescu, urmărit penal în Dosarul Mineriadei, l-a înlocuit în această funcție pe Claudiu Iordache, participant activ la Revoluția din Timișoara.

Sediul PNTCD, vandut cu 1 milion de lei vechi, ar putea fi recumparat de Primaria Timisoara. Cu 470.000 de euro

S-a vândut cu mai puțin de 30 de euro, s-ar putea recumpăra cu 470.000 de euro. Este vorba despre vechiul sediu al Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat din Piața Libertății, care va fi scos la vânzare în contul unei datorii a țărăniștilor. Primarul Nicolae Robu se gândește să-l cumpere, dar mai trebuie să se consulte cu specialiștii.

vaporașe

6 milioane de euro depind de scuzele primarului Timisoarei! Asta i-a spus un deputat PSD senatorului Nicu Falcoi

Pe parlamentarii de Timiș nu pare să-i intereseze că, în mai puțin de trei luni, timișorenii ar trebui să returneze către UE 6 milioane de euro. Asta, dacă până la 30 iunie pe Bega nu vor putea circula vaporașele. Apelul senatorului USR Nicu Fălcoi a primit doar un semi-răspuns din partea unui deputat PSD, care pune condiții greu de îndeplinit.

Mesajul de Pasti al Excelentei Sale Martin Roos, episcop romano-catolic de Timisoara

În mesajele pascale transmise de reprezentanţii diferitelor confesiuni creştine cu ocazia Solemnităţii Învierii Domnului nostru Isus Cristos, putem reţine adesea o dorință comună, subliniată de toţi: aceea ca împreună, Răsăritul şi Apusul, întreaga creştinătate, să celebreze la aceiași dată această mare sărbătoare.

Top