Stirile din ziua: 16 aprilie 2018

Grozavu, dat afara de la Poli. Inlocuitorul este un om din club

Grozavu, dat afara de la Poli. Inlocuitorul este un om din club

Poli Timișoara rămâne, din nou, fără antrenor. Sosit în Banat în locul lui Ionuț Popa, la începutul lui februarie, Leo Grozavu a fost demis, în această seară, imediat după eşecul, 0-1, cu FC Botoșani.

A gestionat perfect Sibiu 2007, se minuneaza de Timisoara 2021. Constantin Chiriac: Daca va divizati, pierdeti o mare sansa

E scandal de câteva săptămâni în jurul activității Asociației TM2021 și exact acum Universitatea de Vest l-a adus la Timișoara unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai artei spectacolului. Constantin Chiriac spune că, dacă Timișoara merge în continuare pe aceleași coordonate războinice, nu va reuși să-și valorifice atuurile.

Primarul Robu declara razboi kitschului. Prima tinta: bagheta unicat in Romania de la intrarea in filarmonica

Prezentată drept o nouă premieră a Timișoarei, dar catalogată de alții drept un kitsch sinistru, bariera-baghetă din fața Filarmonicii Banatul ar putea dispărea. Ea a devenit subiectul sondajului cu numărul 12 inițiat pe Facebook de primarul Nicolae Robu.

Păturata pe crumpi are festival. Premieră de început de vară, la Ciacova

Nu e una dintre rețelele de fițe, care să fi făcut pasul spre restaurantele cu pretenții, dar, spun localnicii, e delicioasă și foarte ușor de preparat. Păturata pe crumpi, adusă în zona Banatului de pustă de coloniștii șvabi, e încă preparată în gospodăriile din zona Ciacova. La început de iunie veți putea testa chiar voi această mâncare interesantă.

rata bancara

Primaria Timisoara, obligata sa plateasca unei firme 1,2 milioane de euro, pe care trebuie sa-i ia de la… Colterm

Primăria Timișoara a pierdut un proces deschis în 2015 și va trebui să plătească uneia dintre firmele abonate la contracte pe bani publici în fosta administrație peste 1,2 milioane de euro. Partea proastă este că va trebui să primească banii de la Colterm, beneficiarul proiectului pentru care se cere achitarea unor cheltuieli suplimentare.

Atentie, soferi! Se lucreaza din nou la intersectia Rebreanu – Sagului

Dacă aveți drum în zona Calea Șagului, înarmați-vă cu răbdare! În intersecția Rebreanu – Calea Șagului au apărut, luni dimineață, „caprele” care semnalizează începerea unor lucrări. Calea Șagului a fost în șantier până acum jumătate de an, dar, pe anumite porțiuni, arată la fel de prost ca înainte de reabilitare.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 16 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Coriolan Brediceanu (p), orele 9 – 17; Sînandrei, Giroc – str. Naturii, Izvin nr. 154 și 322), Batești, Grabați (p) – defrișări, Dudeștii Vechi (p), Voiteg (p), Gaiu Mic (p), orele 9 – 17; Cherestur (p), orele 14 – 17; Cheglevici

Top