Stirile din ziua: 15 aprilie 2018

Au inotat pentru viata! Aproape 200 de timisoreni au venit sa sprijine femeile bolnave de cancer / FOTO

Au inotat pentru viata! Aproape 200 de timisoreni au venit sa sprijine femeile bolnave de cancer / FOTO

Rareș are 9 ani și a înotat, duminică, 5.000 de metri în sprijinul femeilor diagnosticate cu cancer de sân. Mama lui spune că vrea să-l învețe cât de important este să-i fii aproape cuiva aflat în nevoie. Aproape 200 de timișoreni au participat la evenimentul „Înotăm pentru viață”, organizat în sprijinul Asociației Moving On Breast Cancer.

parcare bega

Înalta Curte tine pe loc Primaria Timisoara. O parcare centrala cu 500 de locuri asteapta de doi ani

A câștigat la Curtea de Apel procesul cu o firmă a fraților Cristescu, dar așteaptă, de aproape doi ani, un termen la Înalta Curte de Casație și Justiție. Primăria Timișoara nu se poate apuca de parcarea supraterană din spatele magazinului Bega, așa că șoferii care au treabă în zona centrală vor continua să bată mărunt din buze în timp ce dau ture, uneori și zeci de minute.

Editorial de Eugen Sasu

Habar n-am trei realizari ale Guvernului Ciolos, dar stiu ce-a facut PNL, d-le Robu

Ce credeți că i-a trecut pe sub pleată primarului Nicolae Robu într-o frumoasă după-amiază de aprilie? Nu, nu s-a autodenunțat pentru parcare frauduloasă la vreun spital și nici n-a vrut să mărturisească locația secretă unde a construit deja un stadion de 15.000 de locuri, în Timișoara.

Primarul Timisoarei, despre migranti: Sunt niste napastuiti, dar ar trebui sa ne ocupam mai mult de noi

Nu putem să irosim resursele României pe refugiați și mai bine facem ceva să aducem acasă românii plecați în străinătate. Este concluzia primarului Timișoarei, după ce a primit, de la Poliția Locală, statisticile legate de numărul de migranți ridicați, anul trecut, de pe străzile orașului de pe Bega. Nicolae Robu nu are o soluție, dar spune că e problema statului român, care trebuie să și-o rezolve.

Poli produce surpriza si bate CSM Bucuresti in deplasare in primul meci din play-off

Chiar dacă puţină lume se mai aştepta, mai ales după prestaţia mai slabă de la Baia Mare, dar ţinând cont şi de faptul că CSM Bucureşti a învins Timişoara de două ori în sezonul regulat, alb-violeţii au deschis seria partidelor din sferturile play-off-ului cu o victorie preţioasă în deplasare.

RETIM

Incepe curatenia de primavara! Cand ajung masinile Retim pe strada ta

Primăria Timişoara și Retim organizează mult așteptata campanie de curăţenie generală. Acțiunea începe luni, 16 aprilie, în partea de nord a orașului, și se va încheia pe 13 mai, în zona de sud. Nu vor fi colectate deșeuri din construcții și sunteți invitați să respectați programarea. În caz contrar, puteți fi amendați.

Top