Stirile din ziua: 4 aprilie 2018

Antonio Badescu: Am facut sacrificii in fotbalul juvenil, dar bucuria copiilor anuleaza orice efort depus

Antonio Badescu: Am facut sacrificii in fotbalul juvenil, dar bucuria copiilor anuleaza orice efort depus

Antonio Bădescu înfiinţa în urmă cu cinci ani Juventus Timişoara, echipă de fotbal juvenil. Chiar dacă a jucat fotbal doar în curtea şcolii şi nu a făcut parte din conducerea vreunui club, Bădescu s-a aruncat în apele tulburi ale fotbalului juvenil. Mulţi au considerat, la vremea respectivă, că e nebunie curată înfiinţarea unui club de fotbal de cineva care venea din afara sistemului.

Teatrul cucereste din nou Timisoara. Involutie – Revolutie – Evolutie, la FEST-FDR

Teatrul Național din Timișoara organizează, între 5 și 13 mai, o nouă ediție a Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Românești. Este ediția cu numărul 23 și se află, în acest an, sub semnul schimbării. Veți vedea cum se… vede prin ochi de artist triada Involuție – Revoluție – Evoluție.

Din respect pentru semenii nostri cu nevoi: parcare a la Politia Locala, in Piata Iosefin

Găsirea unui loc de parcare este o adevărată aventură în Timișoara, iar Poliția Locală anunță, glorios și periodic, cât de multe amenzi împarte pentru bizonii care își lasă mașinile aiurea. Agenții funcționează însă clar pe principiul „fă ce zice popa, nu ce face popa”.

Sefii de la Drumuri, nemultumiti de santierul pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj – Deva / VIDEO

Echipele de control ale CNAIR au vizitat, marți, șantierele de pe loturile 3 și 4 ale celebrei autostrăzi A1, Lugoj – Deva. Dacă pe „șoseaua liliecilor” e vacanță anunțată înainte de Paște, pe tronsonul 3, cei de la Drumuri susțin că se lucrează prost și sunt situații nerezolvate de doi ani. Nimic însă despre situația nodului de la Holdea.

Piata volanta de la stadion, deschisa si vineri. Se cauta teren pentru una noua, in Calea Sagului

Dacă vreți să puneți pe masa de Paște cele mai proaspete și mai bune „verzituri” de sezon, o veste bună vine dinspre piața țărănească de la stadion, care va fi deschisă o zi în plus în această săptămână. Între timp, se caută teren pentru o nouă piață în zona Șagului.

Peste 500 de tineri matematicieni, in finala concursului „Valeriu Alaci” de la Politehnica

Aproape 1.000 de elevi au participat la etapa de calificare online a concursului național de matematică „Valeriu Alaci”, organizat de Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timișoara și Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Jumătate dintre ei s-au calificat în faza finală.

aquatim

Presiune scazuta a apei in Cerneteaz

Aquatim anunță că miercuri, 4 aprilie, între orele 9 și 14, în Cerneteaz sunt planificate lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei. Ca urmare, în acest interval orar, presiunea apei potabile la robinetele consumatorilor va fi scăzută. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 4 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Hărniciei nr. 2, orele 9 – 17; Utvin (p), Sânmihaiu Român (p), Giarmata Vii (p), MHC Surduc – Serv. Interne, Dudeștii Vechi – montare SM la clienții individuali), Sânnicolau Mare – str. Gh. Lazăr nr. 7-9, Bl. M10, Sc. A+B; str.

Top