Stirile din ziua: 17 aprilie 2018

Persona redebuteaza dupa o pauza de cativa ani. La Revolution Festival

Deliric x Silent Strike (inclusiv CTC), Persona, Robin and the Backstabbers, Karpov Not Kasparov și Mes Quins. Cele mai noi „achiziții” pentru line-up-ul Festivalului Revolution de la Muzeul Satului din Timișoara.

Ministrul Transporturilor, supărat pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, dar fără termene și soluții

Asocierea S.C. Teloxim Con S.R.L. – COMSA S.A. – Aldesa Construcciones S.A. – Arcadis Eurometudes S.A., care lucrează pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, a fost criticată din nou. Ministrul Lucian Șova a „inspectat” șantierul și a constatat „o mobilizare extrem de slabă a constructorului”. Niciun cuvânt însă despre nodul de la Holdea, de exemplu.

Firme din Giroc, Arad și Târgu-Jiu duc către timișoreni realizările lui Robu. Pe 113.000 de euro

Timișorenii pot să stea liniștiți. Vor primi și în următoarele 12 luni, în cutiile poștale, Monitorul Primăriei Timișoara. Municipalitatea are acum și firmă care să-l tipărească, după ce găsise anterior și „poștaș”. Serviciile sunt mai costisitoare decât anul trecut pe anumite segmente.

Avem gropi pe sosele cat incape, dar in vestul Romaniei nu asa multe! Unde sunt cele mai praf drumuri din tara

România este o țară cu șosele făcute ciur, dar, conform datelor oficiale, în vestul țării situația nu e așa de rea. Zona de care este responsabilă DRDP Timișoara are… cea mai mică suprafață cu gropi! Recordul este deținut, de departe, de regionalele Brașov și Iași.

Andreea Voica, Constantin Enceanu si Adrian Stanca vin la Topul Primaverii. De unde poti lua invitatii gratuite

Tinerii interpreți de folclor sunt așteptați să-și demonstreze talentul la Timișoara, la Festivalul-Concurs „Topul Primăverii”. Premiile sunt importante, iar spectatorii vor avea ocazia să-i vadă și să-i asculte și pe trei dintre artiștii de marcă din folclorul românesc: Andreea Voica, Constantin Enceanu și Adrian Stanca.

Primaria Timisoara si-a dat Bastionul catre Casa de Cultura. Pentru evenimente si discutii / FOTO

Casa de Cultură a Municipiului Timișoarei își mută o parte din activități, pentru viitorii trei ani, în Bastionul Theresia. Asta au decis, în ultimul plen, consilierii locali, care au fost de acord să transfere gratuit acest spațiu. Sună bine, dar zona, care este liberă total de aproape jumătate de an, arată, în acest moment, deplorabil.

Rectorul UPT îndeamnă la echilibru, moderație și responsabilitate

Rectorul Universității Politehnica Timișoara, Viorel Șerban, a intevenit în scandalul ultimelor zile din mediul academic, pornit de la finanțarea universităților de la bugetul național. Șerban susține că argumentele Ministerului Eduacției în repartizarea acestor bani sunt corecte. Respectiv, de-a fi suplimentate fondurile pentru sectoarele inginerești.

Cupa Poli, la editia 21: de pe terenul de sport la tastatura de gaming / FOTO

Liga Studenților din Facultatea Electrotehnică şi Electroenergetică a Universității Politehnica Timişoara organizează, și în acest an, Cupa Poli. Este ediția cu numărul 21, care aduce la start studenți și elevi dornici să se confrunte atât pe terenul de sport, cât și în fața calculatorului, în competiții online.

aquatim

Apa rece oprita in Bencecu de Sus si Timisoara

Aquatim anunță că miercuri, 18 aprilie, între orele 9 și 18, va întrerupe furnizarea apei în Bencecu de Sus, pentru spălarea si dezinfecția bazinului de înmagazinare apă. În aceeași zi, între orele 9 și 15, va fi oprită alimentarea cu apă pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă, la intersecția străzilor Sever

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat marți, 17 aprilie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Beba Veche (p), orele 9 – 14; Utvin (p), Giroc – str. Narcisei, Alios CRR, Honorici – fermele Stejarul, Bulea Ordos, Temerești, Lenauheim (p) – defrișări, Dudeștii Vechi (p), orele 9 – 17.

Top