Stirile din ziua: 19 aprilie 2018

Aproape, dar nu destul! Poli a ratat o sansa imensa de a se califica, dar ramane in joc

Aproape, dar nu destul! Poli a ratat o sansa imensa de a se califica, dar ramane in joc

Meci greu, înfrângere grea. Violeții de la handbal au fost aproape de a tranșa disputa cu bogații de la CSM București în minimum de partide, dar jocul decisiv se dispută duminică în capitală.

Alina Gorghiu

Gorghiu: PSD si-a inghitit limba despre raportul GRECO. PNL va cere sesizarea Comisiei de la Venetia

PNL va cere sesizarea Comisiei de la Veneţia asupra modificărilor propuse de PSD-ALDE la codurile din justiţie. Asta susține senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu, conform căreia modificările propuse de nu se știe cine din PSD-ALDE nu sunt decât „presiuni și impulsuri politice”.

Protest in halate la Prefectura Timis: De ne credeti nesimtiti, va dam formol sa mirositi!

Angajați din Sănătate au venit joi în fața Prefecturii Timiș pentru a protesta. S-au adunat peste 20 de protestatari în halate din județele Timiș și Caraș-Severin care își cer sporurile tăiate. Este vorba despre specialiști în anatomie patologică și medicină legală, care s-au trezit cu diminuarea salariului între 700 și 2.200 de lei lunar.

Minibuzele de 30.000 de euro, tot pe dreapta. Robu: O sa le spun sa le scoata, in centru nu avem drumuri publice

Sunt 4 ani de când Primăria Timișoara și-a cumpărat minibuze electrice, însă acestea stau și acum pitite într-un depozit la SPTP. Ele nu pot fi înmatriculate, deci nu pot circula pe drumuri publice. Primarul Nicolae Robu o să „spună” celor de la SPTP să le scoată pe trasee prin parc sau zoo, dar nu garantează că se va și întâmpla.

Editorial de Ino Ardelean

Să ne bucurăm c-a pierdut Dragnea sau să fim triști că a câștigat Burleanu?

În pofida tuturor previziunilor făcute de tot felul de specialiști, case de pariuri, politicieni, ziariști etc., Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat în fruntea fotbalului românesc. Și a făcut-o într-o manieră categorică, „ciuruindu-și” adversarii fără nicio milă.

StudentFest 2018 – Abstract, in luna mai. Se fac inscrieri

La Timișoara se pregătește StudentFest, cel mai mare festival internațional studențesc de artă și cultură din sud-estul Europei, desfășurat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest. Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 3-13 mai și are temă „Abstract”.

La Filarmonica Banatul, masina directorului se spala direct pe trotuar. Sub geamurile primarului, langa bagheta! / VIDEO

Cât de cultural poate fi, în Timișoara anului 2018, să speli ditamai mașina pe trotuar, sub geamurile primarului? Se întâmplă la Filarmonica Banatul, lângă bariera-baghetă despre care Nicolae Robu își întreba fanii dacă o mai vor sau nu. Mașina e condusă de directorul filarmonicii și este igienizată de o subordonată a acestuia.

SDM face parcari in Aradului, Iosefin si Calea Urseni. Are in plan mai multe locuri decat in ultimii doi ani la un loc

Aproape 400 de noi locuri de parcare în diverse zone ale Timișoarei. Mai mult decât în ultimii doi ani la un loc – acestea sunt planurile SDM pentru anul 2018. Primul pas va fi făcut în viitorul plen al CL, unde vor fi declarate de utilitate publică lucrările „ce urmează a se realiza pe terenurile str.Liege, Mangalia, Calea Urseni și Intrarea Lungă”.

Hai sa-ti gasesti locul de munca la care visezi! Angajatori de Top Virtual pune la bataie 6.000 de oferte

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, până pe 22 aprilie poți verifica oferta celei de-a 11- a ediții a târgului Angajatori de Top Virtual, un proiect de recrutare online care reunește 140 de angajatori și 6.000 de oportunități de carieră. Evenimentul a început pe 2 aprilie, iar până în acest moment au fost înregistrate peste 216.000 de vizite.

China Smart Expo, oportunitate de a incheia afaceri de succes pentru firmele din Timis

Dacă sunteți interesați de afaceri cu firme chinezești, China Smart Expo, de la Budapesta, este locul perfect pentru a stabili primele contacte. Oamenii de afaceri din Timiș sunt invitați să viziteze această expoziție, cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură.

aquatim

Apa rece oprita in Recas

Aquatim anunță că joi, 19 aprilie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei în Recaş, pentru lucrări de spălare a bazinului de aerare. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în

Top